Partyflock
 
­ Nederland

Dommelvallei doet het wéér!

gepubliceerd door , op
Dommelvallei doet het wéér!
15 februari 2007
Het pre-carnavals weekend begint op een typisch Effenaar weekend te lijken. Vrijdag 16 februari verwelkomt de Effenaar namelijk wederom de succesvolle dance avond Dommelvallei in het aan de Dommel gelegen poppodium. Vervolgens neemt de Effenaar zaterdag afscheid van het drum ’n bass concept Red Zone.

Wie bekend is met Dommelvallei weet dat het altijd rake technoavonden zijn. Dommelvallei weet als de beste waar hun hechte aanhang van houdt. Die trouwe bezoekers zijn samen met de danceacts de ware gangmakers van Dommelvallei. Dit was de afgelopen editie duidelijk te merken toen de Japanse technoheld Takaaki Itoh plaats nam achter de tafels.

Dommelvallei beschikt over resident dj’s beschikt als Little J., El Greco, Bercoviq, Tachini en ZIX, die vanzelfsprekend ook op 16 februari naar de Effenaar komen. Namen die misschien niet landelijk doorgebroken zijn, maar regionaal toch bijna elk weekend hun kunsten achter de decks vertonen. Zo staat El Greco op zaterdag 3 maart net zo goed tussen namen als Bas Mooy, Vincent de Wit en Jan Liefhebber tijdens een ander knallend technofeest in de Effenaar! Naast de resident dj’s zijn voor de komende editie van Dommelvallei ook nog eens dj’s Robob en Jar aan de line-up toegevoegd. Robob is natuurlijk al helemaal geen onbekende in het techno circuit. Zeker bij de Eindhovense techno feestjes is hij een graag en vaak gezien gast die de zaal zeker in beweging krijgt.

Techno in zijn puurste vorm zal deze vrijdag de revue passeren. Denk maar niet dat je tijdens Dommelvallei lekker aan de kant kan gaan staan voor een goed diepgaand gesprek. Temperamentvolle, zwoel dampende en opzwepende techno is het credo. Bij Dommelvallei gaat alles los. Boxen staan vol open, licht flits alle kanten op en visuals worden vertoond door Guhna². Stilstaan is gewoon geen optie. Voor diegene die toch af en toe tot bedaren moeten komen is er in de foyer plaats voor een rustmoment. Maar niet te lang, want ook daar zorgen dj’s voor heerlijke dansbare beats.

Kortom: Dommelvallei is en blijft Dommelvallei!

8 opmerkingen

 
tja...
Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
Uitspraak van ~ Wit Lawaai ~ op donderdag 15 februari 2007 om 19:43:
.....

Uitspraak van verwijderd op donderdag 15 februari 2007 om 19:58:
tja...

Als je geen zinnig commentaar op dit feest te zeggen hebt, waarom geef je dan commentaar???

Zix (Y) Goed bezig joh, lekker doorgaan in FF-naar :D Mocht ik tijd hebben dan komen we zekers langs als we in de buurt zijn..... ;)
 
Dit wordt er weer eentje voor de echte bikkels! :bounce:

:respect: Dommelvalei :respect:
 
Artiest Invite
Suc6 Ziggy!
Dat word ZEKER weer een hele vette :bounce: doen ;)
Werkzaam bij DommelVallei
Artiest {SHOWLIST artist 120883, 12182}
Wegens ziekte van Robob ziet de line up er anders uit vanavond.
We beginnen met Jar, dan Little J, dan El Greco en last but not least Tachini