Partyflock
 

Pinksterpar-t Outdoor 2007, The pinksterweekend festival

gepubliceerd door , op
Pinksterweekend
Par-T kan iedereen met trots mededelen dat in het pinksterweekend van 26 & 27 Mei 2007 Harmony of Hardcore weer op de agenda staat. De vrijwel uitverkochte editie van vorig jaar staat bij iedereen nog vers in het geheugen gegrift als het ideale begin van het dancefestival seizoen. Na het grote succes van vorig jaar zal de vierde editie Pinksterpar-t dit jaar wederom uit 2 volledige dagen van 13.00 u tot 01.00 u. bestaan. De hardcore liefhebbers kunnen zaterdag 26 Mei 2007 in hun agenda noteren als Harmony of Hardcore en de dance liefhebbers zondag 27 Mei 2007 als Harmony Of Dance. Dit jaar kunnen er over beide dagen meer dan zes duizend bezoekers per dag, twee keer twaalf uur lang genieten van ruim honderd artiesten, dj’s en live acts in respectievelijk vier areas op 26 Mei en vijf areas op 27 Mei. Par-T wil dit jaar wederom bewijzen dat Pinksteren een van de vetste weekenden in 2007 wordt, waarom? daarom! Het advies is dan ook, zorg dat je erbij bent!

26 Mei Harmony Of Hardcore
De eerste dag van Pinksterpar-t zal in tegenstelling tot vorig jaar verder gaan onder de naam Harmony of Hardcore Outdoor festival. Hiervoor is gekozen om een duidelijke scheiding te maken tussen de twee totaal verschillende dagen van Pinksterpar-t. Door de geweldige reacties van vorig jaar werd dit Hardcore outdoor festival opgemerkt door een groot gedeelte van de Nederlandse Hardcore scène. Ook dit jaar wordt er weer alles aan gedaan om de bezoeker een geweldig Hardcore festival te bieden. De handen zijn weer bijeengeslagen met Static Movement en X-Factor om het festival te vullen met de beste acts en artiesten uit de Hardcore, Early Rave, Oldschool scène. Zeer binnenkort wordt de line-up bekend gemaakt die ver zal uitstijgen boven ieders fantasie. De X-Factor stage, de Shadowblaster stage, de Freestyle area en de Par-T Mainstage barsten weer uit hun voegen zodra om 13.00 u. de poorten los gaan van Harmony of Hardcore op Landgoed Hackerom in Erp/Veghel.

27 Mei Harmony Of Dance
In de nacht van 26 op 27 Mei wordt er weer hard gewerkt om het terrein om te toveren voor dag twee van Pinksterpar-t. Het terrein wordt tevens uitgebreid met een extra arena. Dit omdat deze dag weer bestaat uit een grote diversiteit aan muziek waarbij een mix wordt gemaakt van artiesten en acts uit de mainstream muziekstijlen.

De Par-T Mainstage wordt weer opbouwend geprogrammeerd, met muziekstijlen zoal house, elektro, minimal, techno en hard trance. Aangevuld met een spectaculair bouwwerk,en veel special effects moet dit weer een geweldige show veroorzaken. De Fascinate area maakt dit jaar een flinke groei door met een zeer overtuigende line-up, een grotere tent en een mooi decor. Deze area zal garant staan voor een lekkere house, elektro sound en een ontzettent goede sfeer.

De Hardstyle area wordt weer combinatie tussen het concept Hard Nature en Ultrashock. De combinatie die vorig jaar ontstaan is bleek een enorm succes. Vanaf het begin tot het eind stond heel de tent op zijn kop. De echte liefhebbers van de hardstyle zullen getrakteerd worden op een spetterende line-up met verzekerde stamp garantie.

De freestyle area krijgt dit jaar een eigen ingerichte tent met een verrassende programmering van opkomende talenten en bekende dj’s uit de jump scène. Net zoals alle andere jaren is ook de veel besproken Crazy Fiesta area weer aanwezig. Hier zullen vrijwel alle soorten muziek te horen zijn, gedraaid door diverse allround dj’s aangevuld met top live act’s en entertainment shows.

Pinksterpar-t Extra’s
Ook dit jaar zijn er weer volop houten vloeren aanwezig om natte voeten te voorkomen en het dansen te veraangenamen. Verder worden het terrein en de area's weer dusdanig ingericht en voorzien van perfecte geluidssystemen dat het geluid overal optimaal klinkt. Ook aan special effects, lasershows, beeldeffecten, licht effecten en vuurwerk zal het niet ontbreken. Verder worden de Dj’s begeleidt door vette intro’s, shows en dance acts. Het middenterrein wordt ingericht met een food area, relax area en een goodie-market waar je allerlei par-t gerelateerde dingen kan kopen en beleven. Het leuke aan festivals vinden bezoekers vaak dat je er zo lekker kunt rondslenteren. Even hier kijken, dan weer daar, even wat eten, dan een dj setje meepikken op de Mainstage. Vervolgens even relaxen in de relax area, zonnebrilletje kopen, groepsfoto laten maken, deze snel even opbergen in het kluisje. Daarna meteen wat bonnen bijhalen omdat je jezelf weer eens vergist had en dan weer volle bak aan de gang op de dansvloer. Heerlijk! laat het festivalseizoen maar weer beginnen! Voor een Impressie van Pinksterpar-t 2006 kijk op www.par-t.nl voor de video impressie gemaakt door www.superfeesten.tv

Pinksterpar-t Info
Kaarten voor Pinksterpar-t 2007 zijn vanaf nu al verkrijgbaar bij alle verkooppunten van Ticketbox en later deze maand op www.pinksterpar-t.nl en regionale verkoop punten. De kaarten voor deze beide dagen kosten in de voorverkoop € 25,- excl. fee. Een combikaart voor beide dagen kost slechts € 37,50 excl. fee. De minimale leeftijd voor allebei de dagen is dit 18 jaar. Legitimatie is verplicht. Kijk voor kledingvoorschriften en gedragsregels op www.par-t.nl

Par-T heeft strenge regels en tolereert alleen par-t minded people. Vechtersbazen, provocerend gedrag en pogo’en wordt meteen met verwijdering van het terrein bestraft.

Kijk voor meer info op www.par-t.nl hierop wordt ook bekend gemaakt wanneer www.pinksterpar-t.nl weer online staat.

Par-T, fascinating par-t concepts

42 opmerkingen

Vettttttt :bounce:

benieuwd naar de line up!!!
laatste aanpassing
goeie verhalen over gehoord dus aanwezig :bounce:
 
Werkzaam bij Rage-Online
vorig jaar was erg vet :D
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 15 februari 2007 om 14:33:
vorig jaar was erg vet

Cker weten :yes:

Dit jaar ga ik weer :D
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
De freestyle area krijgt dit jaar een eigen ingerichte tent met een verrassende programmering van opkomende talenten en bekende dj’s uit de jump scène.

Dit was vorig jaar al een superstage, nu met een eigen tent gaat het nog vetter worden ben ik bang!!!
Tegelijk met Emporium :O :cry:

Waarschijnlijk weer Emporium :woep:
Uitspraak van verwijderd op donderdag 15 februari 2007 om 14:33:
vorig jaar was erg vet

Absoluut:yes:
nu al zin in :D
Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
Vorig jaar was erg super, helaas ben ik dit jaar op vakantie, weet niet of dat helaas is, wel jammer dat ik dit feest dan skip...... Is echt een goed feest, was erg impressed :D
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
:cheer:

Tegelijk met Emporium

opmerkelijk idd :/
(L) hou van pinksterpar-t (L)
Word zker weer TOP :D
Hmmz, tegelijk met Emporium :(

Beide line-ups afwachten dan maar he B)
 
Artiest Da Hustla
pinksterpar-t!

top feest.. en emporium kan daar toch nie tegen op :no:
2 dagen voor de prijs van 1 emporium..
en veel gezelliger .. dussuh waar is de dichtsbijzijnde camping ... zet circus keety daar haar vouwwagentjuh weer op hoor..
 
VET!
 
mooi mooi de zaterdag zeker weer aanwezig
Topfeest!!! Mensen die van een gezellig feest houden moeten hier naar toe. Mensen die met de grote massa mee willen mooi naar Emporium. Wij gaan er hier in het zuiden gewoon weer gezellig en goed feestje van bouwen. Mijn keuze is iig. makkelijk --> 2 Dagen Pinkster Par-T!!!
Vorig jaar 1e keer dat ik er was, was T O P !
Dit jaar zeker weer (y)
dan heeft Emporium toch pech :)
2 dagen weer aanwezig :bounce:
Pinksterpar-t :respect:
Whoppppaaa dat zijn de berichte :D
Zeker weer twee (hele) dagen aanwezig ;)
Dikke shit (Y)
 
Godverrr tegelijk met Emporium ja...
Maar ik denk dat het 2 dagen Pinksterpar-t wordt! Net als vorige jaren!!!

(Y) :yes:
 
huuuuu huuuuu,

lang leve PINKSTERPARTY!!!! (L)
Word zeker Vet!!
2 dagen :bounce:
Uitspraak van verwijderd op donderdag 15 februari 2007 om 14:42:
Uitspraak van Limo b) op donderdag 15 februari 2007 om 14:33:
vorig jaar was erg vet

Cker weten :yes:

Dit jaar ga ik weer

dacht het wel
zeker weer aanwezig!!

:D
Pech voor Emporium...
Vorig jaar was de zaterdag top, dit jaar zekkrs weer van de partij!!!
als het weer meezit is dit toch wel 1 van de betere feesten... vorig jaar was super (Y)
Artiest SummA
vorig jaar was echt een topfeest! zo zie je maar dat het niet duur aangekleed hoeft te zijn. al die rommel is niet nodig, gewoon speakers, en vloer en een tent, en dj's uiteraard.

kan dat kut Zwemporium niet tegen op...
Ben nu allebei de keren geweest en is echt super! Vooral vorig jaar vond ik geweldig :lief:
Beter dan dat stomme emporium:P
zeker heen dit jaar :yes: kon vorig jaar niet en las dat ik een heleboel gemist had :(

:woop:
jaja vorig jaar echt wel vet :cheer: dit jaar zeker weer van de party
kom maar op met de line up
vetheid ik ben er zeker bij al 2 jaar super :D dus dit jaar weer
laatste aanpassing
 
Ja klopt tegelijk met Emporium, maar dit is de schuld van de matrixx,
Standaard staat de pinkersterpar-t in het pinksteren weekend, naam zegt het al.
Maar Matrixx moet deze datum ook gebruiken.
Maar we zullen zien wie er het sterkste tevoorschijn komt.
Maar ja hardcore word er op emporium niet veel gedraaid en de zaterdag is alleen maar hardcore bij par-t.
We zullen zien.
Hopelijk zelf 2 dagen aan het genieten en mee aan het werken.
See ya all @ the pinksterpar-t
Allicht aanwezig.

Heb dr kei veel zin in :bounce:
Vorig jaar was echt super.
Een dominator of the South :D

Als je van hardcore houdt moet je hier zeker naartoe :jaja:
Uitspraak van Stijn op vrijdag 16 februari 2007 om 17:01:
kon vorig jaar niet en las dat ik een heleboel gemist had

Dat kun je wel zeggen ja :aai:
 
Par-T Events heeft strenge regels en tolereert alleen par-t minded people. Vechtersbazen, provocerend gedrag en pogo’en wordt meteen met verwijdering van het terrein bestraft.

:respect:
OW dit word zo vet :)

Verwacht wel Noize Suppressor dit jaar !
Werkzaam bij Static Movement
Artiest D
2 Sven hc

Je verwachting zou wel s uit kunnen komen :)


Wacht de line up maar af
Uitspraak van Spetter D op vrijdag 23 februari 2007 om 11:24:
Je verwachting zou wel s uit kunnen komen

Wacht de line up maar af

Hoppa

Bass in my face :banana: