Partyflock
 
­ Nederland

Lunapark opnieuw met grootse line-up in Outland

gepubliceerd door , op
Lunapark opnieuw met grootse line-up in Outland
13 februari 2007
Wie herinnert zich nog het 11-jarig bestaan van Lunapark? Maar liefst zeventien dj’s en artiesten maakten er in de Rotterdamse danstempel ‘Outland’ een ongekend feest van. Het feest was stijf uitverkocht en maar liefst 3000 bezoekers gingen tot 7 uur ’s ochtends ongeremd door op melodieuze klanken van vroeger, en van nu.

Terwijl de winter haar laatste adem over Rotterdam uitblaast, maakt menig liefhebber van clubmuziek zich alweer op voor de zonnige lente van 2007. Op zaterdag 10 maart verzorgd het alom geprezen Lunapark een ongekende show vol muzikale hoogstandjes en subliem entertainment. Opnieuw zal een peloton aan top dj’s de temperaturen doen stijgen tot een maximaal hoogtepunt. Lunapark is weer terug, hou je vast….

Lunapark slingert jou op zaterdag 10 maart heen en weer in een pompende supermix waarin maar liefst 14 dj’s het beste brengen op het gebied van Club, House, Groove en Electro. Jong talent zal tijdens een sensationele show worden afgewisseld met de sterren van nu…

Erick E
ROOG
Lucien Foort
Chris Rox
Baggi Begovic
D-Rashid
Miss Monica
René Amesz
Afrojack
Peter Gelderblom
Jeroenski
2 O'Clock Ron
Zhirley
Han DB

Opnieuw zal Lunapark het publiek verrassen met een Mystery Guest. Tijdens het 11-jarig bestaan was het de eer aan Michel de Hey om het publiek te verwennen op een manier zoals alleen hij dit kan. Ditmaal zal er wederom een artiest van groot kaliber zijn opwachting maken.

Locatie
Wederom heeft de organisatie haar pijlen gericht op superclub Outland. Outland is een multilevel club die plaats kan bieden aan ca. 3000 personen. Outland wordt ook wel de meest Hightech club van Nederland genoemd. Eyecatcher nummer één is de waanzinnig mooie doorzichtige koepel op het dak: volkomen vernieuwd, high-tech aangepast en eindelijk weer met een geweldig uitzicht over Rotterdam en omstreken.

Outland ligt pal naast de A20 en is zowel per auto als met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Voor meer informatie kijk op www.Outland.nl.

Tickets
Gezien de enorme run op kaarten voor deze editie van Lunapark, raadt de organisatie je aan om er snel bij te zijn! De kaarten zijn vanaf heden voor de prijs van €22,00 verkrijgbaar bij alle Ticketbox Outlets en Free Record Shops. Ook kan je nu kaarten online bestellen via Ticketonline.nl of bel met 0900-300 6000 (45c/m).

Deuren zijn open vanaf 23.00 uur en zullen pas om 07.00 uur weer sluiten. Kijk voor meer informatie op www.Lunapark.nl of www.Outland.nl

18 opmerkingen

losloslos! yooooooo
3000 man..?? vorige keer waren er 2500 man en had je al geen ruimte..doei
:respect: Wat een line-up weer.. :D:D:D
moet daar vorige keer een hel geweest zijn, dus veel plezier als je gaat!
Artiest {SHOWLIST artist 83443, 61150}
lunapark







of tog pussy? :P
laatste aanpassing door een beheerder
hahah GEEEN lunapark vorige viel heeel erg tegen:S

PUSSY LOUNGE word um:D
Laatste keer echt druk en warm...behalve in de kelder...dus als er mensen gaan...ga ff in de kelder kijken.
Was een goed feest!!
ja en ik moet daar werken :frusty: ik wil zelf feeestuuhhh
 
Lekker hoor op me verjaardag dubbel feesie dus
 
waarom 3000 kaarten vorige x was het al een kl... zooi en raar plubliek, veel ruzie...waarom lunapark in outland en niet gewoon ergens anders...lunapark altijd top feest, maar in outland, laatste x volop reacties van mensen die outland ... vonden en nu gewoon weer doen, zonde zonde.....leek me weer onwijs om naar een luna feestje te gaan, maar outland??????? balen hoor luna---> top........................... de locatie---> klote!!!!!
laatste aanpassing
 
pussy lounge is de 10e :p
Er staat alleen dat Outland plaats biedt aan zo'n 3000 man, er staat nergens dat er weer 3000 kaarten in de verkoop gaan..!!

Sterker nog, de Flyerservice wordt altijd keurig begeleid door een brief waarin deze keer de verontschuldigingen stonden voor de te veel verkochte kaarten bij de laatste editie van Lunapark, i.v.m een miscommunicatie met Ticketbox.

Dus ik denk dat Ron en Willem (organisatie) wel degelijk op de hoogte zijn van de problemen van de vorige keer (uitvoerig besproken op de site..)
en er alles aan zullen doen om het feest tot een groot succes te maken..

Ik heb er alle vertrouwen in, deze gasten gaan namelijk al ruim 11 jaar mee in het circuit..
Uitspraak van Lun@tick op woensdag 14 februari 2007 om 23:24:
Dus ik denk dat Ron en Willem (organisatie) wel degelijk op de hoogte zijn van de problemen van de vorige keer (uitvoerig besproken op de site..)
en er alles aan zullen doen om het feest tot een groot succes te maken..

Ja geloof ik! :jaja:
Keep up the good work.. :D:D
ga wel ff een kijkje nemen hoor....
 
Heb er zin in....
Uitspraak van Liesjegaatlos:yes: op dinsdag 13 februari 2007 om 15:58:
Lunpark/Pussy Lounge...???

Lies jij moet zeker naar Lunapark, kom je mij tenminste tegen haha....

Kus