Partyflock
 
­ Nederland

My*House @ The Mansion, Feels just like home…

gepubliceerd door , op
My*House @ The Mansion, Feels just like home…
13 februari 2007
Vroeg je jezelf al af wanneer de volgende My House editie zou zijn?? Niet gestrest, want vrijdag 16 februari zijn de peoples van Super*S er weer met My House. De vrijdagavonden zijn HOT in Mansion en het allerbelangrijkste, de sfeer, is perfect. Tijdens de My House avonden in Mansion staat elke keer een dj centraal en hangt er een lekkere ‘ons kent ons’ sfeer. My House zegt het allemaal, het gaat om jouw voorkeur voor House Music en de gezelligheid zoals je deze thuis hebt met vrienden, alleen dan exclusiever. Mansion is op 16 februari weer jouw thuis. Samen met je vrienden / vriendinnen kun je genieten van de nodige cocktails, House Music en de gezellige sfeer. Ook deze keer is My House weer voorzien van een aantal exclusieve DJ’s zoals, Benjamin Brown, La Nina, Mea-Culpa, Mike Scot. MC Choral gaat je verrassen met haar mooie, perfect getimede en opzwepende stem.

Deze keer heeft de line-up een lekker zuidelijk tintje. Dj La Nina neemt namelijk de draaitafels in bezit. En hoe! The sound van La Nina is een mix tussen hip hop, broken beats, Latin Brazilian beats en house music. Het is dus een sound waarbij je jouw gevoel voor ritme (als je dat hebt) lekker kunt laten gaan.

Daarnaast ben je die avond ook in de aanwezigheid van niemand minder dan Benjamin Brown. Aan hem is een aantal pittige vragen gesteld:

Hoe omschrijf jij je liefde voor House Music?
House is een gevoel van vrijheid. Hoe langer dat gevoel bestaat hoe dieper het gaat. Het kan mij onbezorgd en blij maken en me laten geloven dat er effe geen kwaad op aarde bestaat. Daar houd toch iedereen van.

Wat is het vreemdste dat je hebt meegemaakt tijdens het draaien?
Haha, geloof me;dat zijn er veel! Maar ik heb meegemaakt dat er een vrouwelijke verrassing onder draaitafels op mij stond wachten..Het werd een heftige set.

Welk moment in je carrière vergeet je nooit meer?
Dat ik als beginnende huiskamer-dj gevraagd werd om in de RoXy op te warmen voor dj Johnson en Joost van Bellen. Ik stond letterlijk bevend achter de draaitafels.

Last but not least; wat kunnen de bezoekers vrijdag van jou verwachten?
House met diverse invloeden zoals:latin,urban en electro. Vooral waar de vrouwen op kunnen dansen.

Mea-Culpa zal zich ook laten horen! Deze dj begon zijn carrière in de Sinners en groeide in korte tijd uit tot een van de Amsterdamse eclectische toppers. Zijn gevarieerde muzikale stijl en glimlach zorgen ervoor dat de dansvloer altijd tot het eind aan toe vol blijft met uitzinnige en vrolijke feestgangers.

Mike Scot is een aanstormend talent in de dance scène. Hij draait al een aantal jaar, maar is nu echt bezig zijn plek in de top te veroveren. Sommige van jullie kennen hem misschien al van de feesten van Sensative, waar hij o.a. naast Erick E en Ricky Rivaro heeft gedraaid. Met zijn beach soulfull house music zal de 1ste bezoekers verblijden.

Wie anders dan MC Choral kan deze, door Crunc geselecteerde top DJ’s, beter begeleiden? Geïnspireerd door Soul en R&B, ontwikkelde zij haar zangtalenten van jongs af aan. Tijdens My House kunnen we lekkere groovy funky stuff verwachten! Een perfecte combinatie tussen DJ en MC…

Kortom heb je zin in een exclusief avondje uit, waarbij het lijkt alsof My House je gedachten kan lezen wat betreft jouw ideale vrijdagavond? Kom dan vrijdag 16 februari naar My House in Mansion en laat je meevoeren door de exclusieve sfeer en sounds…. Dress up, look sharp be in style with Mansion en doe vooral alsof het jouw House is ;-)!

2 opmerkingen

 
Artiest {SHOWLIST artist 6296, 1394}
La Nina = :lief:
Werkzaam bij Lovebeats
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 13 februari 2007 om 15:01:
La Nina =

absoluut!!