Partyflock
 

HappydayZZ Venue 3 Year Anniversary - Wicked verjaardagsfeest in Culemborg

gepubliceerd door , op
HappydayZZ Venue 3 Year Anniversary - Wicked verjaardagsfeest in Culemborg
8 februari 2007
FeestHappydayZZ · 3 Year's Anniversary Weekend
Datumzaterdag 10 februari 2007
LocatieHappydayZZ
FeestHappydayZZ · 3 Year's Anniversary Weekend
Datumzondag 11 februari 2007
De taart met kaarsjes is al besteld en de slingers liggen klaar om te worden opgehangen, want HappydayZZ Venue bestaat drie jaar. En dat gaan we vieren! Niet met een sullig feestje, maar met een weergaloos verjaardagsweekend dat twee dagen zal beslaan. Want als HappydayZZ Venue iets te vieren heeft, dan doen ze het goed ook. Zaterdag 10 februari en zondag 11 februari is het zover, dan donderen de verjaardagsbeats door de speakers van HappydayZZ Venue.

Er is alle reden tot feestvreugde, want in drie jaar tijd is HappydayZZ Venue uitgegroeid tot één van de meest populaire clubs in de regio (en misschien wel het hele land) met een scala aan feesten die zijn weerga niet kent. Onder eigen vlag en in samenwerking met andere organisatoren zoals Crazyland, Unique Sexy City, UW-XP, Beter Kom Je Niet en nog vele vele anderen weten elk weekend onovertroffen party’s gegeven. Duizenden partycrashers weten de club in Culemborg te vinden.

In die drie jaar is veel gebeurd, en natuurlijk zijn daar een aantal onbetwiste hoogtepunten. Eigenlijk kan er nu al een boek over worden beschreven, maar twee uitgelicht; het optreden van Neerlands grootste exportproduct, dj Tiësto, die de release van zijn nieuwste mixcompilatie In Search of Sunrise kwam vieren in HappydayZZ Venue. Duizenden aanwezigen hadden het kippenvel op de armen staan tijdens zijn onovertroffen gig.

Een ander zeer succesvol event is natuurlijk Club Dejavú. Iedereen die dacht dat uitgaan op zondag alleen maar gebeurde in en rond de grote steden of in de plaatselijke voetbalclubs, heeft het helemaal mis. HappydayZZ Venue zette de deuren op zondag eens in de maand open en al snel stroomden de enthousiaste partyanimals binnen. Niet alleen deze concepten maar nog vele vele andere concepten helpen mee om HappydayZZ Venue te maken voor wat zij nu is en zorgt er nu voor dat iedereen zich in Culemborg kan opladen voor een nieuwe (werk)week op de tunes van de crème de la crème uit het Nederlandse house-, trance-, urban- en harddancecircuit.

Want ook de dj-grootheden vinden het allemaal fantastisch om in HappydayZZ Venue te komen. Veel van hen laten het dan ook niet bij één gig, maar komen regelmatig terug om het dak eraf te blazen. Een greep uit de immense lijst dan maar. Erick E, Lucien Foort, Gregor Salto, Bruze, Marc Benjamin, Bass-D, Luna, Lady Dana, The Darkraver, The Viper, Paul Elstak, Zany, Eddie Halliwell, Tony Cha Cha, Sidney Samson, The Freak, Eric van Kleef, Tiësto, Randy Katana, Spider, Bas & Ram, G-Spott, Ricky Rivaro, Jurgen, ROOG, Jochen Miller, Marcel Woods, Rank 1, Benjamin Bates, Filterheadz, Marco Bailey, Jean, Fedde le Grand, Benny Rodrigues en nog veel en veel meer.

Dan the birtdayparty zelf! Om iets terug te doen voor het trouwe publiek dat HappydayZZ Venue elk weekend weet te vinden en altijd staat te feesten alsof zijn leven er vanaf hangt, mogen de bezoekers die tijdens het verjaardagsweekend op zaterdag 10 februari voor 01.00 uur komen gratis naar binnen! De line-up voor het anniversary weekend is alleen al om je vingers bij af te likken.

Zaterdag 10 februari
Voor deze nacht zijn de volgende draaitafelhelden geboekt. Reken maar dat de dirty house, groove, latin & eclectic tunes je om de oren zullen vliegen.

Area 1 Hosted bij Bliss Deluxe
Bruze, Daniel Beasley, G!O, Gregor Salto, Marc Benjamin, Tony Cha Cha.

Area 2 Eclectic
Billy the Klit, Irwan, Lourenz, Basti Lourenz en MC: JayJay

Area 3 Hosted By BackIIBasic
Oz Romita, Spinnjay, Thierry Matisse

De deuren zijn zaterdag 10 februari geopend van 22.00 uur tot 05.00 uur. Kaarten zijn voor 10,00 verkrijgbaar in de voorverkoop en op de site van HappydayZZ Venue en kosten 15,00 euro aan de deur.

Zondag 11 februari
Geheel in de traditie (en vooral vanwege het enorme succes) knalt HappydayZZ Venue er op zondag ook flink op los met moddervette hardhouse, hardstyle, hardtrance, house, techhouse en trance. Dat is gegarandeerd, kijk maar eens naar de line-up!

Area 1 hosted by Déjà-Vu & S.O.S. 1
Alfonso, Artento Divini, Bas & Ram, Iwan, Jochen Miller, José, Jurgen, Maximo, Revana, Tremenda

Area 2
Bass-D, The Darkraver, Genius, Paul Elstak, Pila, Ruthless, Scott Marten, The Beast.

HappydayZZ Venue is zondag 11 februari geopend van 15.00 uur tot 00.00 uur. Ook hier zijn de tickets in de voorverkoop 10,00 euro en 15,00 euro aan de deur.

Vier het feest met HappydayZZ Venue mee en kom naar de Beesdseweg 1 A voor een nu al spectaculair verjaardagsfeest. Én vergeet je feestmuts niet me te nemen.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij www.ticketbox.nl / www.HappydayZZ.nl
Get your ticket now

7 opmerkingen

:respect: HappydayZZ :respect:
Alvast G-E-F-E-L-I-C-I-T-E-E-R-D !!!

Dat er maar vele jaren mogen volgen! (y) (y)
 
(y)
Artiest Space
HappydayZZ rules en blijft rocken!!!
Artiest {SHOWLIST artist 35031, 71102}
het gaat maar door en het gaat maar door happydayzz is rock`n
ja inderdaad gefeliciteerd en dat er nog maar veel mogen volgen en dat ik daar vooral dan ook nog bij mag zijn.....tot zondag....xxx