Partyflock
 
­ Nederland

GO!CRUNC zaterdag 17 februari Crunc-en we Panama

gepubliceerd door , op
GO!CRUNC  zaterdag 17 februari Crunc-en we Panama
8 februari 2007
Als er gekeken wordt naar de laatste keer dat Go! Crunc de Panama in bezit nam, mogen we oppassen… Tijdens het twee jarig bestaan dat Crunc in Panama vierde ging de crowd los als nooit te voren. Zaterdag 17 februari is Crunc weer aanwezig met Go! Crunc in Panama. Ook deze keer gedragen door een ijzersterke line-up met Leroy Styles, Dekky, Sunnery James, Ryan Marciano, Benjamin Brown, Royalistic, John de Colombia, Xavi, MC Pryme, VJ Moi.

Go! Crunc staat bekend om relaxte feestjes met een nog relaxtere line-up en publiek, die komen voor de liefde van house music, het is daarom ook niet verwonderlijk dat er elke keer een perfecte sfeer hangt. Al meerdere malen boeken zij succes met bekende feesten zoals Superstars @ The Power Zone, My House @ Mansion, Soigné @ Zebra Lounge en ga zo maar door. Afgelopen zaterdag (3 februari) stond de wereld even stil tijdens SUPER*S in The Powerzone. Het publiek werd meegevoerd op de tunes van o.a. ROOG, Sidney Samson, Dekky, Sunnery James, Brian S.

Dit keer nodigt Crunc je uit voor Go! Crunc in de Panama. Weet wat je doet, want na het ervaren van de sfeer, muziek en publiek garanderen wij je dat je geen moment stil zal staan. Je wordt overvallen door de pompende sound van bijvoorbeeld Dekky. Voor velen bekend als één van de residents tijdens GO!, berucht om zijn housepresentaties en vaak omschreven als ‘absolute mooi-boy’. Hij bewijst wekelijks hoe hij elke clubzaal op zijn grondvesten kan laten trillen.

Leroy Styles komt van originele Rotterdamse bodem en staat voor Groove, Electro en Funky Techno maar noemt het zelf liever gewoon House. Leroy Styles begon in 2003 met zijn grote doorbraak. Met zijn onnavolgbare platensmaak variërend van rauwe rampestampers tot extaseverhogende vuige electro op het juiste moment, werd hij al snel gevraagd voor de heetste housetoestanden in de Rotterdamse clubscène. Deze heerlijke dj zal laten horen en zien hoe je een feestje bouwt. Leroy Styles zal een set neerzetten die iedere bezoeker zal laten raken. Aan dansen is niet te ontkomen, dus wees gewaarschuwd.

Op zoek naar funky, groovy, percussive & uplifting house sounds?? Then we have Sunnery James & Ryan Marciano! In de loop der tijd heeft Sunnery zich als DJ ontwikkeld en heeft een geweldige manier gevonden om zijn gedachten in muziek te vertalen en daarmee zijn publiek te entertainen. Ryan Marciano staat bekend om zijn goede oor voor muziek en zijn unieke ´stylish & luscious Latin house´ sound. Sunnery James & Ryan Marciano zijn de nieuwe rijzende sterren en zullen met hun pompende funky, latin beats zorgen voor de nodige stoom op de dansvloer!

Ook Benjamin Brown is van de partij, vroeger bekend van de Roxy en helemaal thuis in de funky house scene. Percussie house with a sensual feeling! That´s Benjamin Brown. Hij heeft internationale bekendheid opgebouwd in o.a. Miami, Londen, Brussel en Ibiza. Xavi brengt je in extase door middel van zijn soulful funky house tunes. Xavi is al vier jaar bezig en staat over de hele wereld achter de draaitafels, o.a. in landen als Spanje en Maleisië. Zijn publiek bewondert hem, omdat hij altijd de volle 100% geeft tijdens zijn live acts.

De studio zal worden gehost door het concept Materialgirl. Al twee jaar lang organiseert Materialgirl succesvolle feesten in o.a Zebra Lounge, Cobra, Arena, Sinners en Rain. Materialgirl is een speciaal concept voor vrouwen met veel eclectische sounds. Benjamin Brown zal samen met Royalistic en John de Colombia de avond voorzien van urban tunes tot latinhouse: alles wat Materialgirl laat genieten. Materialgirl zorgt voor een sfeervolle clubavond met een luxe uitstraling. (www.cubamsterdam.com) Kortom een avond van verwennen op gebied van dance, vibes and sound. Mooie danseressen die zichzelf niet kunnen inhouden na het horen van de funky sounds uit de speakers, materialgirls die helemaal los gaan op het geluid van de sexy latinhousebeats en last but not least de perfecte sfeer die de Panama zal overnemen!

Dus durf jij het aan? Kom dan zaterdag 17 februari naar Go! Crunc in de Panama. Kaartjes zijn van te voren te koop via www.crunc.nl. Wees er snel bij, want je bent niet de enige met een goede smaak wat betreft feesten.