Partyflock
 
­ Nederland

Female on Fire!

anoniem gepubliceerd op
Female on Fire!
3 april 2003
FeestFemale on Fire! · Easter Special
Datumzondag 20 april 2003
LocatieXS2
Na de opening van Club XS2 in het centrum van Den Haag eind januari hebben veel mensen kennis kunnen maken met deze stijlvolle club. M.I.L.K., LATINO BEATS, U PEOPLE en GOD DAMN FUNKY zijn de vaste clubavonden en hiernaast presenteert Club XS2 in April maar liefst 2 Special Events, waaronder Female on Fire!

Op eerste paasdag, zondag 20 april, is Club XS2 het decor voor veel Champagne, Cocktails en beeldschone vrouwelijke dj’s! Deze ingrediënten benadrukken het al intieme, warme en exclusieve karakter van de club.
Voor deze gelegenheid zullen [dj]2359[/dj], [dj]369[/dj] en [dj]2403[/dj] plaatsnemen in de XS2 booth, wat maar een ding kan betekenen: FEMALE ON FIRE!

De avond begint om 23.00 uur en kaarten zijn alleen verkrijgbaar aan de deur. De dag erna, maandag, kan er lekker uitgeslapen worden, dus het duurt tot laat!


Pink en Brute zullen champagne en cocktails serveren,
So join the club and taste the bubbles...



DAME [Silly Symphonies, Sound/ Vision]
MARYSOL [RUSH, Chemistry]
DEBRA [Wildlife, Hotel Arena]

23.00 h till late!

www.clubxs2.nl

4 opmerkingen

 
pas geleden toevallig geweest, toen ik geweigerd was in club eau (don't ask). wat een toptent zeg, hele aardige mensen daar, kleine club maar wel gezellig en knus. je zal er niet kunnen stampen maar voor de mensen die de wat rustigere house / club / techno kunnen waarderen is het zeker een aanrader!

weet niet of ik de 20e zal redden helaas..
 
Is hele mooie locatie, was oude LADS, maar ze hebben goed werk gedaan om de toko te verbouwen. Ben er al een keer geweest, lekkere muziek, mooie vrouwen en relaxte sfeer.

Doen we vaker!
XS 2 is echt zwaar bonus!! Ben er een paar keer geweest en moet zeggen dat het me echt goed bevallen is. Komt door die lekkere loungebanken en de goeie funky muziek die daar gedraaid wordt. Dat het klein is heeft ook z'n voordelen, zeker nu het toch niet echt stampvol is heeft het gewoon iets, de sfeer is idd heel goed.

jammer dat ik de 20e naar Awakenings ga anders had ik het wel geweten... ;)
 
Ben in de XS1 geweest deze zomer ofzo, wel heel leuk, maar was erg rustig, vriend van mij moest draaien daar...

Werd alleen een beetje verliefd op 1 van de barmeisjes, halfbloedje, werkt die daar nog?