Partyflock
 

Taste-it

gepubliceerd door , op
Taste-it
8 februari 2007
Jawel! 17 februari is het eindelijk weer zover! Na een zeer succesvolle lancering van Taste-it! in 2006, met twee keihard uitverkochte edities, zal Taste-it! ook in 2007 weer zorgen voor feesten zoals ze bedoeld zijn! Vol met de lekkerste, zwoelste en meest funky housetunes van het moment, een fantastische show en een sfeer om van te smullen. Samen met honderden andere partypeople, helemaal uit je dak en je helemaal laten gaan! Taste That!

De eerste Taste-it! van 2007 zal dus gehouden worden op 17 februari en opnieuw in de P3 in Purmerend! Zoals iedereen weet is februari de maand waarin compleet Brazilië zich helemaal laat gaan met het zwoelste en meest sexy carnaval van de wereld! Dit jaar haalt Taste-it! een stukje Brazilië naar Nederland, want Taste-it! zou Taste-it! niet als er niet gezorgd zou worden voor een line-up om het warm van te krijgen! Niet alleen de grote zaal is deze keer gevuld met enkele van de beste DJ’s van het moment, ook in de kleine zaal zal het deze keer helemaal los gaan, met de lekkerste eclectic beats!

Zoals altijd staat er nu ook weer een absolute ster op Taste-it!. Deze keer zal namelijk niemand minder dan Erick E zijn beat keihard laten rocken! Erick E is hot en niet alleen vanwege zijn fantastische Housequake shows met ROOG en zijn heerlijke solo-sets! Nee, deze ‘oude rot’ in het vak produceert de ene hit na de andere! Toen iedereen dacht dat Boogie Down echt niet overtroffen kon worden, kwam Erick plotseling met The Beat is Rockin’! Een plaat zo goed, dat ie zelfs in de Engelse Clubcharts al dik #1 is! Erick E belooft dan ook een absolute knaller te worden op Taste-it!

But there’s more! Ook Jaziah, de resident van RUSH, zal deze keer de grote zaal van Taste-it! keihard laten rocken. Deze man is een waar genot achter de draaitafels! Als geen ander weet hij wat het publiek wil en daarom was hij op Dirty Dutch dan ook één van de grote favorieten van het publiek! Jaziah zal op Taste-it! laten zien waarom hij de resident van RUSH is.

De grote zaal zal verder worden gevuld met resident DJ Alex Cruz, MC Arun, VJ Macmotion en natuurlijk, ‘back by dope demand’! Jethro Angkotta! De man met de trommels die Taste-it! de eerste keer naar grotere hoogtes trommelde is na zijn afwezigheid bij de tweede editie weer helemaal terug en dat zullen jullie weten ook!

Naast de grote zaal kan er deze keer dus ook echt gefeest worden in de kleine zaal! Daar zullen Joshua Walter (HUSHHUSH, Jimmy Woo) en D-Vario (Classual, The Mansion) met hun eclectic sound laten zien waarom zij momenteel de vaste DJ’s zijn van de twee hipste clubs van Amsterdam!

De laatste editie van Taste-it was een halve week van tevoren al driedubbel en dwars uitverkocht. Wil je dus zeker weten dat je niet voor een uitverkochte deur staat, koop je kaartje dan in de voorverkoop. Kaarten in de presale kosten € 12,- en zijn te verkrijgen bij Coach en X’ims in Purmerend, en online via www.p3purmerend.nl. De minimum leeftijd is 18 jaar en hier zal streng op worden toegezien!

See you, February the 17th!

9 opmerkingen

Ferbuary the 17th it's Carnaval!!!!
Hangt altijd zo een lekkere sfeer in P3 :|
Uitspraak van Vinnna op donderdag 8 februari 2007 om 10:34:
Hangt altijd zo een lekkere sfeer in P3 :|

Komende zaterdag (10 feb: Project Domination) wel ja:jaja:, alleen afgelopen zaterdag niet... (Partysquad in P3)
laatste aanpassing
fak purmerend uitgaan ..Grr
word top :D
Uitspraak van laura^Wifey op donderdag 8 februari 2007 om 17:25:
fak purmerend uitgaan ..Grr

fak kortzichtige uitspraken van narrowminded purmerenders

:bye:


P3:lief:
p3 top tent :)

Jammer dat ik niet kan :O
Uitspraak van Vinnna op donderdag 8 februari 2007 om 10:34:
Hangt altijd zo een lekkere sfeer in P3

Uitspraak van laura^Wifey op donderdag 8 februari 2007 om 17:25:
fak purmerend uitgaan ..Grr

:lol:

Ik ben dus niet de enigste die zo denkt (L)
Uitspraak van roomsterr' op vrijdag 9 februari 2007 om 15:10:
Ik ben dus niet de enigste die zo denkt

helaas niet :/
laatste aanpassing