Partyflock
 

The Beatclub 2007 – Houseclassics By The Original Pioneers

gepubliceerd door , op
The Beatclub 2007 – Houseclassics By The Original Pioneers
5 februari 2007
FeestThe BeatClub · House Classics by the original pioneers
Datumzaterdag 10 februari 2007
WinactieThe BeatClub actiegesloten
LocatieHemkade
Nog een kleine week te gaan en The BeatClub 2007 is een feit! Het enthousiasme op het Beatclub kantoor wordt groter en groter naarmate de laatste puntjes op de ‘i’ gezet worden, het stoom komt al bijna uit onze oren. The BeatClub heeft hier en daar nog wat leuke nieuwtjes en ook wat veranderingen.

Per
Per is op 10 februari jarig en is het dus dubbel feest! Per, de initiator van The BeatClub, zal zijn verjaardag op zijn eigen evenement vieren en heeft hiervoor zijn vrienden en relaties uitgenodigd om dit samen met ons te doen !! Dat The BeatClub niet alleen bij de oudere garde wat los maakt maar ook interessant wordt gevonden door de hedendaagse generatie clubbers, is wel op te maken uit de vele interview aanvragen. Een aantal konden gehonoreerd worden en een aantal helaas niet. Vrijdagavond 9 februari zijn Per en Dimitri om 0.00 uur live te beluisteren op Fresh FM met een bijzonder voorproefje op de dag erna. Kun je niet wachten, check dan zaterdag 3 februari een interview met Per in het programma Ministry of Beats van Edwin Diergaarde op 3FM.

Todd Terry
Todd Terry, heeft al in verschillende interviews aan gegeven dat hij er veel zin in heeft, wie zin heeft in een voorproefje kan op zaterdag avond 10 februari luisteren naar het programma Ministry of Beats op 3FM. Todd Terry maakt hier een bliksembezoek met een dj-set en een interview waarna hij direct richting Zaandam gaat voor zijn exclusieve dj-set. Ministry of Beats is elke zaterdagavond van 20.00 tot 23.00 op 3FM. www.ministryofbeats.nl

Website
Check de nieuwe website van The BeatClub. Er staat nu en collage van oude foto’s en flyers online! Naast alle informatie kun je er dj sets downloaden van Per en DJ Pierre) opgenomen op The beatclub returns in 2006. Via de site van The BeatClub kun je ook op de meest voordelige wijze kaarten aanschaffen middels het online ticket systeem.

YouTube en Hyves
The BeatClub stamt nog uit de tijd dat internet in de kinderschoenen stond. Uiteraard kan The BeatClub anno 2007 niet meer zonder en gaat The BeatClub met vol enthousiasme mee in de nieuwe hypes op internet. Zo heeft The BeatClub een eigen Hyves ( http://thebeatclub1.hyves.nl), waar alle nieuwtjes, prijsvragen en overige informatie op te vinden is. Ook is er een oude film opgezocht van een Dance trance on the beach editie uit 1989 en deze op YouTube geplaatst. Een ware klassieker is ook de eerste documentaire over house gemaakt door de VARA met onder andere Per en Gert van Veen in een paneldiscussie (check het hier). Een stukje house geschiedenis op internet.

Remy
Door miscommunicatie en buitenlandse verplichtingen kan Remy helaas niet komen op deze editie van The BeatClub. Als vervangers zullen DJ Marque en Cellie plaats nemen achter de draaitafels. Dj Marque die in de begin dagen een residentie had in de legendarische club de De Waakzaamheid en zijn eigen avond had in de Leidse Club de de Ville, en Cellie, die veel bekendheid genoot vanuit de MA220.

En Last but not least, om geen artiesten te hoeven missen, die je graag wil horen op The BeatClub, bekijk alvast de time table in de agenda!

14 opmerkingen

Echt kut dat dit op dezelfde dag als Masters valt, anders had ik het ook wel geweten!

Wat een geile line-up voor een classics feestje :kwijl:

Gert van Veen

Held!!! Die documentaire is overigens waanzinnig! Let vooral op het 16-jarige meisje dat zich verliest in het Amsterdamse uitgaansleven, een zekere Isis...

Mooie geschiedschrijving die documentaire!
laatste aanpassing
 
Werkzaam bij Rage-Online
Ook is er een oude film opgezocht van een Beatclub editie uit 1989 en deze op YouTube geplaatst. Een ware klassieker is ook de eerste documentaire over house gemaakt door de VARA met onder andere Per en Gert van Veen in een paneldiscussie (check het hier). Een stukje house geschiedenis op internet.

vet :)
mijn eerste was bij het koen gebouw wouw wat een vet feest was dat.... in the begining there was.... house
:( Ik zat al te twijfelen omdat ik echt krap zit in tijd en geld, als ik gegaan was was 't voor Remy geweest. Die dus nu niet komt...helaasch Pindakaasch maar deze editie gaat definitief over voor moi, vorige keer was echt super. Next time bin ich wieder dabei :yes:
bekijk alvast de time table in de agenda!

Vanaf wanneer?

*edit: hehe, eindelijk ;p
laatste aanpassing
Wij komen met een mannetje of 30 die kant op om een dansje te maken.Zin in.. :yes:
Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
Zeer vette shit dit, dit doet mij dat gevoel van toen weer herleven (Y)
Feestje! :woep:
woohoo :cheer:

kaartjes gewonnen :woop:

dat wordt wulps! :yes:
ouwe house (l)
haha luna dat was nog eens een goeie tijd.Toen kon nog alles
Uitspraak van nicole en charly op donderdag 8 februari 2007 om 08:58:
luna dat was nog eens een goeie tijd.Toen kon nog alles

zucht