Partyflock
 
­ Nederland

Retro Presents P’s B’Day Bash

gepubliceerd door , op
Retro Presents P’s B’Day Bash
2 februari 2007
Reff staat voor Retro Events & Fashion Fanatics en is een spiksplinternieuwe organisatie voor party-events met een retro tintje. Retro Events als in de feelgood sfeer van de betere clubfeesten van halverwege de jaren negentig echter overgoten met knallende elektrobeats van nu. Na het eerste succes afgelopen december gaan we binnenkort het nog groter aanpakken! Op 24 februari gaat het dak er wederom af! Plaats van handeling: Silly Symphonies in Den Haag. Aanvang 00.00 uur.

Retro Events wil de clubscene glamour van weleer nog even extradik overdoen met over the top acts, stijlvolle aankleding en natuurlijk de allerbeste DJ's van dit moment of juist verrassingen van tien jaar terug. Zoals de naam als zegt: retro wordt gecombineerd met fashion dus style en originality zijn een terugkerend thema bij de Retro party's.

De line-up voor het feest in Silly Symphonies belooft veel: Benny Rodrigues, D-Rashid, Tony Cha Cha en Benito Blanco zullen voor een spetterende nacht zorgen waarin niets moet en alles mag. “Benny Rodrigues een bekend fenomeen onder het trendy publiek behoeft geen intro, de Rotterdamse DJ is in no time opgeklommen naar de top van de dansscène. Benito Blanco zal na Benny Rodrigues het roer overnemen. Benito Blanco is onze Rooky van deze line-up, als nieuweling in de dansscène zal hij deze avond zijn primeur maken. Dan is het de beurt aan onze goede vriend Tony Cha Cha. Deze technische hoogwaardige DJ staat bekend om de bezoeker versteld te doen staan van zijn kwaliteiten. Last but zeker not least, onze “Shining Star” D-Rashid, bekend van o.a. Salsa Lounge en Latin Village. Kenners weten wat ze te wachten staat. Zoals gewoonlijk zal D-Rashid de avond knallend tot een einde brengen.

Met alleen een ijzersterke line-up red je het tegenwoordig niet, daarom heeft Retro Events gezorgd voor spectaculaire dans-acts en een sfeervolle aankleding. Wat kan je verwachten van deze avond? Goede muziek, vooral veel leuke mensen, te gekke sfeer en een avond om nooit meer te vergeten… Retro Events vindt het belangrijk om stil te staan bij de minder leuke gebeurtenissen in de wereld, zoals de problematiek van kinderen uit oorlogsgebieden. Om deze reden heeft Retro gekozen om Warchild te steunen. Er gaat een euro van elk ticket dat is verkocht naar Warchild.

Voor meer informatie, check www.reff.nl
Kaarten voor Retro: P’s B’Day Bash zijn alleen aan de deur te verkrijgen voor € 13,- * 1 Euro zal worden afgedragen aan Warchild

1 opmerking

 
goed bezig!