Partyflock
 
­ Nederland

ALRT - zet je alarm op 3 februari

gepubliceerd door , op
ALRT - zet je alarm op 3 februari
1 februari 2007
FeestALRT · Booka Shade Live
Datumzaterdag 3 februari 2007
WinactieALRT actiegesloten
LocatieEffenaar Site
De alarmbellen van de eerste editie zijn nog niet uitgerinkeld en ze gaan alweer af, want op zaterdag 3 februari staat de tweede ALRT op de planning. De eerste aflevering van dit nieuwe dance evenement van de Effenaar is half januari zeer goed ontvangen. De lovende recensies logen er in ieder geval niet om. ALRT is dé nieuwe dance-hit van Eindhoven en staat voor een gezellige club-sfeer met een knus danspodium, bruut geluid en spetterende aankleding. Een danceconcept waar Eindhoven trots op mag zijn en die moeiteloos past in de lange, veelgeroemde historie die de Effenaar op dancegebied heeft (we noemen succesvolle concepten als Rebelbass, Red Zone, Sublime, Acid Wars, Dommelvallei en ga zo nog maar even door)…

De Effenaar wordt speciaal voor dit event omgetoverd in een intieme club waarin iedereen met een neusje voor stijl, vette dancemuziek en een goed feest, zich thuis zal voelen. Een avond die op zijn minst een omweg waard is dus! De eerste editie van ALRT was het beste te omschrijven als verfrissend, opwindend en opzwepend. Met als hoogtepunt de knallende liveset van Anthony Rother! Het publiek op het podium (!) begon te springen en alle handen gingen in de lucht. Deze lijn wordt nu voortgezet bij de volgende aflevering van deze nieuwe dancehit van de Effenaar. Want check deze vette lineup:

Optredens van Booka Shade in Nederland zijn schaars, maar de Effenaar heeft deze grote vis voor de tweede editie van ALRT toch weten te strikken. De heren van Booka Shade maken neotrance, een hele verkeerde naam voor een heerlijke mix van funky techno met heerlijke popmelodieën.

Ook Sterac Electronics aka Steve Rachmad is van de partij. En dat betekent minimal, techno en electro met een funky inslag waarbij je de muziek dankzij de vette soundinstallatie van de Effenaar in je onderbuik mee voelt trillen!
Shinedoe is ook een act die precies op ALRT thuis past. Want deze ‘classy lady’ draait funky groove techno met tech-house invloeden en werd op Innercity 2006 uitgeroepen tot publiekslieveling! Na Innercity is Shinedoe ook van plan om in de Effenaar de hoge verwachtingen waar te gaan maken!

Genoeg ingrediënten dus om ook van ALRT nummer twee een gedenkwaardige editie te maken. Stel je alarmklokken dus alvast in op 3 februari, 22.00 uur en zorg dat je je agenda de dag erna leeg houdt! Want van zo’n vet feest als ALRT moet je natuurlijk wel even bijkomen!

So…Be prepared, be ready, be ALRT!

8 opmerkingen

 
Een beetje neotrance is altijd fijn! :doetiwoep:

Tot overmorgen :bye:
laatste aanpassing
hehe .. ik zet me wekker wel voor BKJN hehe !!
ticket is binnen:cheer:
Ik denk dat ik ook moet passen:(

Maar de eerste editie was om je vingers bij af te likken! :D
 
Artiest Sinclair
Vorige ALRT was erg goed, ben benieuwd naar deze editie, Booka Shade (y)
ALRT is echt bijna uitverkocht! Iedereen die gaat veel plezier zaterdag!