Partyflock
 
­ Nederland

Sightings

anoniem gepubliceerd op
Sightings
20 januari 2007
Hengelo wordt de laatste paar maanden opgeschrikt door een aantal onverklaarbare fenomenen. Het begon onschuldig met lichtverschijnselen in de lucht. Maar nu zijn er zelfs serieuze waarnemingen geweest van Aliens. Zij zouden zich voorbereiden om poppodium Metropool in te nemen. Er zijn al ruimten niet meer toegankelijk voor het publiek en tot verboden gebied verklaard. Metropool heeft daarop contact opgenomen met Central Command van stichting Make a Move. Zij hebben na kortstondig overleg besloten dat hiervoor slechts een optie mogelijk is, en dat is in tot de aanval over gaan.

Operatie Utilize is een feit. Make a Move zal alles wat Metropool te bieden heeft gebruiken om deze Aliens te weren. De operatie zal de begaanbare ruimtes transformeren in 2 zonnestelsels om met zwaar materieel de Aliens uit de tent te lokken.

The Attack
Systeem 1 kent 6 hardcore defenders. De aanval zal geopend worden door O.D. Dit talent mag je geen talent meer noemen, hij zal de zaal lekker opwarmen. Hij wordt daarna opgevolgd door The Devider & Sero. Zij zullen het early rave geschut gebruiken. Dat Dione geen aankondiging nodig heeft spreekt voor zich. Hij zal bruut hardcore geweld inzetten en het uiterste vragen van de geluidssystemen. Dat het nog harder kan zal de Live Set van Pin - TRG bewijzen. Rauwe hardcore beats zoals ze bedoeld zijn, beuken dus!! Geheel in stijl zullen T-junction en Osiris de aanval compleet maken met een verpletterend alles omvattende set. Eruit halen wat er dan nog in zit. Feest dus! Alles onder strakke regie van MC Madness.

Systeem 2 kent ook 6 defenders, alleen past hier een andere tactiek. Hier gelden Techno, Hardstyle en Jump als de wapens. Hinzy zal zijn techno plaatjes mengen en smeden in een special weapon. Dit wordt SynnyS aangevuld met een flinke portie industriële rauwe techno, zodat Q-Nix deze met Schranz kan activeren. Wapen 1 is een feit. John-do creëert met zijn oldschool tunes een perfect onderdeel voor Lonka. Zijn hardstyle beukende beats onderdelen maken wapen 2 bijna gereed. Duustere DNS zal het wapen afmaken met een dikke Jump set.

Extra informatie
Het is al weer te lang geleden dat er in Poppodium Metropool een echt Hardcore feest is geweest. Metropool is bij uitstek dé underground locatie van oost Nederland, de sfeer is er uniek. Zo kun je relaxed een rokertje
opsteken en kun je nog meer van de tunes genieten. De huisregels staan op www.metropool.nl/info.php?infoID=4 Ditmaal zal de stichting Make a Move de locatie compleet decoreren. Zelfs de normale ingang is anders, de entree zit nu aan de oldenzaalsestraat.

Stichting Make a Move
Stichting Make a Move bied een werk - leer traject aan in de evenementen branche. Dit werk-leer traject is opgezet om jongeren de mogelijkheid te geven mee te draaien achter de schermen van een muziek evenement. Dit kan uiteen lopen van het werken achter een bar tot opbouw werkzaamheden. Maar ook Dj- en of meelopen met een licht of geluid technicus en het ontwerpen van een flyer is mogelijk. Meer informatie vind je op op www.stg-mam.nl

7 opmerkingen

Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
Eerste foto........ :9
ben cker aanwezig
Artiest {SHOWLIST artist 557, 608, 41089}
aanwezig
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1693, 1942}
Artiest {SHOWLIST artist 26309, 30645, 92954, 39452, 3274}
mooi mooi, eindelijk weer eens een goede dna artiest in onze mooie stad(Y)