Partyflock
 

Onraad, Opkomende Muiterij! Aanstormende meisjes?

gepubliceerd door , op
Onraad, Opkomende Muiterij! Aanstormende meisjes?
19 januari 2007
FeestOnraad · Aanstormende meisjes
Datumzaterdag 20 januari 2007
LocatieMetropool Site
Wederom is een nieuw jaar aangebroken in deze onheilspellende wereld die house en techno heet.. Het is 2007! 2006 bracht niets dan onraad, uiteraard in spreekwoordelijke zin, maar Hengelo heeft het geweten! Alweer een aantal Onraad feesten verder en de opkomende muiterij heeft haar vruchten afgeworpen. Menig beginnende dj (lees: muiter) wist zijn weg te vinden naar Hengelo's enige ondergrondse technovenue Metropool, een plek waar veel Nederlands talent haar kans schoon kan zien. Metro's Grote Dank voor het publiek wat gehoor gaf aan de roep! Dit keer geen roep om famous, glitter of champagne maar een roep om ouderwets te komen stampen op degelijke house en pompende techno! En vanaf de eerste Onraad heeft iedereen luidkeels meegebruld met de oerklanken zoals die alleen op Onraad de zaal in kunnen knallen. Door een aanwas van tallose danslustige fans was het elke keer weer een doldwaze bende op het stijdtoneel van Metropool.

Nee, de opkomende muiterij is niemand niet in de koude kleren gaan zitten en spoedberaad heeft recentelijk plaatsgevonden in de Hengelose onderwereld. Tot nu toe waren het de mannelijke muiters wat de klok sloeg. De heren hebben altijd de scepter gezwaaid achter de duivelse decks, en zeker niet zonder succes.. De house was dik, de clicks minimaal en de techno als altijd opzwepend. Geen vuiltje aan de lucht zou je zeggen. Maar het gerucht gaat dat een stel verleidelijke dames hier lucht van heeft gekregen! Nu is een enkel gerucht geen reden tot zorgen, maar een blik in de wandelgangen heeft bevestigd dat nu al op diverse lokaties in nederland platentassen en laptops worden gevuld met belastend materiaal. Omdat we de waarschuwing in de wind hebben geslagen vreest men het ergste..

Uit voorzorg zullen alle residents deze avond de grote zaal ontzegd worden om plaats te maken voor de aanstormende meisjes! Na alle dreigementen is de Onraad crew om. Ze willen wel eens zien hoe de dames zich staande zullen houden achter de decks. En dj's alleen is natuurlijk niet genoeg, er is ook een fijne liveact toegevoegd!

Estroe, de technoprinses uit de polder is onze hoofdgast en komt met een weergaloze liveset! Esther Roozendaal loopt alweer ruim tien jaar rond in de scene en heeft zich omhooggedraaid tot een van de bekendste nederlandse vrouwelijke dj's van dit moment. Estroe heeft na veel omzwervingen vanaf haar eigen feesten in het verloren gegane Mazzo tot gigs op alle grote feesten veel ervaringen opgedaan met betrekking tot wat vernieuwend is. Dat is ook goed te horen in haar eigen producties, wat geen simpele minimal of gestamp is maar muzikaal veel verder draagt dan dat! Dat wordt dansen met stijl op de dikke house van Estroe!!

Sandrien wordt de afsluiter van deze muzikale topavond. De Amsterdamse meid won vorig jaar de gouden kabouter voor aanstormend talent, en is nu een van de aanstormende meisjes die Metropool onveilig gaat maken! Naast haar diepe sets met tegenstrijdigheden als melancholie en vrolijkheid, is Sandrien enorm geliefd om haar eigen vrolijkheid als ze aan het werk is. Sandrien draait door heel nederland en daarbuiten, organiseert samen met partner in crime Carlos Valdes de MAD feesten in Club 11, is ambassadeur van Dance4Life en werkt onder de naam Amsterdam Assholes samen met Wouter Hisschemoller aan nieuwe producties! Een ijverig beestje al met al :)

Onraad zou geen opkomende muiterij mogen heten als een local de avond niet stijlvol zouden openen. Gill is de laatste verleidelijke dame uit het rijtje die haar tas al aan het inpakken is met heerlijke house om jullie een warm welkom te heten. Ze heeft laten weten dat er vanaf de eerste minuut genoeg belastend materiaal te horen zal zijn. Om het compleet te maken zullen in het cafe niet alleen verleidelijke dames te vinden zijn (Kelly, Simone..?) maar voor het fatsoen schuiven ook één of twee heren aan!

Maak het mee!

3 opmerkingen

Toch maar is een kijkje nemen,ben lang niet meer die kant op geweest!kan meteen even mijn familie bezoeken,woont daar om de hoek!!!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1920, 811}
Uitspraak van maffioso op vrijdag 19 januari 2007 om 19:07:
meteen even mijn familie bezoeken,woont daar om de hoek!!!

De maffioso laat weten waar zijn ouders wonen :p
handig heheheheheehehhee
laatste aanpassing
Is natuurlijk de rest van de maffia familie eh ;-)