Partyflock
 

Hard & Nasty - Midnight Pleasure

anoniem gepubliceerd op
Hard & Nasty - Midnight Pleasure
11 januari 2007
Op 3 maart komt Massiv met een tweede editie van hun spraakmakende en stoute concept Hard & nasty. De Simplon te Groningen zal omgebouwd worden tot de meest erotische club van het Noorden. Simplon kan gezien worden als één van de mooiste locaties in het verre noorden. Dit veelzijdig poppodium is gelegen op 5 minuten van het centrum van Groningen. Simplon staat bekend om de uitstekende geluidskwaliteit in haar 2 concertzalen. Deze avond zal er ook het nodige vj werk te zien zijn. In Simplon vinden geregeld concerten plaats, maar op 3 maart maakt Simplon plaats voor early hardcore en jump.

Hard & nasty vertegenwoordigt verschillende harde muziekstromingen en dit alles wordt door Massiv gebracht in een erotisch sfeertje. Zoals de bezoekers van de eerste editie kunnen navertellen creëert Hard & nasty zeker een speciaal gevoel en een aparte beleving. Verwacht je maar sexy dance acts, erotic give away's en een top line-up.

Voor deze tweede editie kan er gestoeid worden met verschillende topartiesten. Zo zullen Vince, Panic, Bountyhunter, Energyca en Dr. Rude het publiek ophitsten met hun eigen early rave en oldskool sound. In area 2 kunnen we kinky jump verwachten van de belgen Tristan & Neostar, en niet te vergeten Easy-A, Lopezz, No-Med en Partners in Crime a.k.a. Nero en Crip. Mc C-Bass zal het publiek nog net iets meer ophitsen dan we van hem gewend zijn.

Na een succesvol 2006 pakt Massiv weer uit in het nieuwe jaar. Al de nodige informatie zal binnenkort te bezichtigen zijn op hun nieuwe website, die binnenkort zal verschijnen op www.massiv-events.nl. Om nog wat meer in de sfeer te komen zal de website voorzien worden van een livestream. Elke dag en elk uur zullen hier livesets op te horen zijn van enkel de beste artiesten in het bestand van Massiv. Ook kan al verklapt worden dat er een tweede Massiv evenement geprogrammeerd staat. Genetic zal ook in de Simplon te Groningen plaatsvinden. Op 19 mei staan er onder andere Paul Elstak, Partyraiser, Dano en Lunatic & Miss Hysteria geprogrammeerd. Tevens is Massiv druk bezig met de organisatie van Kingcore "het" verjaardagsfeest van het Noorden, namelijk die van de jump en oldschool master uit Groningen dj Easy-A.

Even kort samenvatten: de Simplon wordt omgebouwd tot een sensuele nachtclub, een line-up waar elke dance liefhebber van wegkwijlt en een bijna zomerse zwoele sfeer. Dit mag je verwachten op 3 maart. De dresscode: “Dress to impress!”. De deurprijs zal 15 euro bedragen. Hard & nasty zal vanaf middernacht alles uit de kast halen om de bezoeker te verrassen en verwennen. Lekker en gewoon eens wat anders dan anders.

...it will be Hard and Nasty!

19 opmerkingen

 
okay dan!
Artiest {SHOWLIST artist 13004, 73184}
Dr. Rude :respect:
 
Aanwezig! Oldschool/Early Energyca (Y)
Artiest {SHOWLIST artist 43695, 8008}
Wordt weer goeie (y) !
Artiest Modtro
Midnight pleasure...
 
...it will be Hard and Nasty! :D
Uitspraak van verwijderd op donderdag 11 januari 2007 om 14:24:
Aanwezig! Oldschool/Early Energyca

wat moet je van me:P hehehe
 
Partners in Crime :respect:
No-Med :respect:
Uitspraak van verwijderd op donderdag 11 januari 2007 om 15:04:

(Y)
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 11 januari 2007 om 14:43:
...it will be Hard and Nasty!

(Y)
 
Beterr!!
Uitspraak van hitmeister op donderdag 11 januari 2007 om 23:39:
wel even rijden

Maar dan heb je ook wat;) :woop:
laatste aanpassing
 
(Y)
Artiest Lopezz
Dat word een lekker avondje knallen..
:bounce: :bounce: :bounce:
Uitspraak van Lopezz op vrijdag 12 januari 2007 om 14:18:
Dat word een lekker avondje knallen..
 
denk dat ik maar keelsnoepjes meeneem:)