Partyflock
 
­ Nederland

Overstuurd the New Years Rave edition

gepubliceerd door , op
FeestOverstuurd · New years Rave
Datumzaterdag 6 januari 2007
LocatieSans Souci Site
Zaterdag 6 januari gaat het nieuwe jaar dan eindelijk beginnen met Overstuurd the New Years Rave edition. Dit maandelijks terugkerende hardcorefeest heeft in de loop van de tijd zijn sporen meer dan verdiend. Van The Stunned Guys tot Paul Elstak, van Partyraiser tot Outblast’ je kunt het haast niet zo gek bedenken en alle grote namen zijn in de voorgaande edities al geweest, zelfs de dj set van Neophyte. Een van de dingen die nog ontbrak, wat elke liefhebber van hardcore vurig wenste was: Neophyte Live. Nou ze hebben hun zin, live on stage: Neophyte. Samen met o.a. Nosferatu, J.D.A., Re-Style, Dizzy en vele anderen zal dit een zeeeer speciaal feestje worden!

Neophyte Live, normaal alleen maar op heel grote feesten te zien, komt nu
gewoon live in Sans Souci Berlikum! Hierdoor krijgt het Noorden van Nederland een unieke mogelijkheid om Neophyte Live te aanschouwen. Wie allemaal de DVD van Neophyte heeft gezien, weet dat dit zeer speciaal en voor de echte hardcoreliefhebber kwijlen is, hopelijk laat Jeroen de boel heel...Er zal een complete stage worden gebouwd op het podium en zoals gewoonlijk weer keihard en zuiver geluid.

Om de hele avond compleet te maken heeft Sans Souci tevens voor jullie niet de minste namen erbij: Nosferatu, een van Nederlands drukste en populairste dj's van dit moment, allang z'n sporen in the scene verdient, tegenwoordig compleet besmet met het Enzyme-virus, van o.a. Ruffneck. Produceerde menige hit en is met recht een van de beste dj/producers van dit Kikkerlandje. J.D.A., overal waar deze man komt gaat het dak eraf, met z’n opzwepende stijl en platenkeuze is deze man meestal de ster van de avond. Nog een member van Masters of Hardcore is deze man: Re-Style. Deze tegenwoordige noorderling is een van de coming man van Masters. De avond wordt compleet gemaakt door de noordelijke dj's Dizzy en Sandman. Dizzy is de populairste Friese dj van dit moment. Door z’n verrassende platenkeuze weet hij het publiek te laten stampen tot de laatste minuut. Sandman is al jaren actief in de Noordelijke HC scene, heeft talloze feesten op z'n naam staan en is met recht ook op dit feest aanwezig. Er komen meerdere dj's bij om dit feest compleet te maken.

De avond zal worden gehost door MC Drip, na Da Mouth of Madness, weer een grote MC ut het noorden.

Wees op tijd voor deze zeer speciale avond want van deze avond mag en moet je niets missen! Meer info vind je op http://www.sanssouciberlikum.nl

5 opmerkingen

januarie begint eindelijk es met een lekker feest:P:P en lekker dichtbij wat zou t weze 300 meter??:P:P
Heerlijk en ja appie kruipend naar huis