Partyflock
 
­ Nederland

Laat je tussen Kerst en Oud&Nieuw horen voor Zany en Technoboy

gepubliceerd door , op
Laat je tussen Kerst en Oud&Nieuw horen voor Zany en Technoboy
29 november 2006
Met niemand minder dan Zany en Technoboy als headliners op woensdag 27 en donderdag 28 december kan Breda zich eindelijk gaan opmaken voor topnamen in de hardstylescene. Op Derde en Vierde Kerstdag wordt het stampen geblazen in poppodium MEZZ en Theater de Avenue. Twee dagen lang los tijdens 2Daysofhard met zes toppers en eindelijk gerechtigheid voor de Bredase liefhebbers van hardstyle en jump!

Al lange tijd wordt er veel geklaagd in Breda over het feit dat het ontbreekt aan kwalitatieve feesten met hardstyle en jump. Het is een feit dat er maar sporadisch wat wordt georganiseerd. Grote namen worden nauwelijks geboekt en daardoor moeten de echte liefhebbers vaak naar de Randstad om hun helden te zien en horen draaien. In de Kerstvakantie komt hier een einde aan, als 2Daysofhard naar Breda komt!

Op dag een van 2Daysofhard presenteert de MEZZ je Patrick Heeren, beter bekend als Tonass, die als hardhouse- en hardstyle dj flink aan de weg aan het timmeren is. Hij is opener van 2Daysofhard en zal de MEZZ vanaf de eerste minuut op zijn grondvesten doen schudden! Daarna is het de beurt aan Franky Dux. In de regio hij inmiddels niet weg te denken uit de line ups van vele grote en kleinere feesten. Afgelopen zaterdag ging hij nog los op X-Plosion. Vandaar aan hem de eer om het roer van Tonass over te nemen. Als derde dj van de avond staat Zany op het programma. Aan de nummer 1 van de Nederlandse hardtsylescene hoeft de organisatie geen woorden vuil te maken: niet voor niets heeft Zany precies een maand later de Heineken Music Hall voor zich beschikbaar! Het wordt gegarandeerd knallen die laatste uurtjes van 2Daysofhard! De MEZZ is deze avond van alle gemakken voorzien, met state-of-the-art geluid, spetterende visuals en alles wat een kwalitatief hardstyle- en jumpfeest nodig heeft. Kortom: los!

Om Breda tegemoet te komen wordt een dag later, op donderdag 28 december, dag twee van 2Daysofhard georganiseerd. Dit keer in Theater de Avenue. Ook hier is het weer vet losgaan geblazen! Vanté opent de avond en zal bewijzen waarom hij vooral in Etten-Leur en omstreken de baas is op hardstyle-gebied. Daarna zijn de draaitafels voor Pieter Leijten. Deze gast weet wat rammen is, zoals hij ieder weekend volop bewijst. En deze donderdag zijn de laatste uurtjes voor niemand minder dan Technoboy, de Italiaan die weet hoe het moet! Vorige week ging hij helemaal los tijdens zijn solo in de SilverDome in Zoetermeer. Vanavond staat hij in good old Breda!

Wil je naar beide feesten, dan heeft de organisatie een speciale actie voor je! Het is namelijk mogelijk een passe-partout aan te schaffen voor beide dagen, waarmee je voor twintig euro twee dagen lang kunt knallen!

Zowel voor woensdag als voor donderdag geldt een deurprijs van vijftien euro. In de voorverkoop kosten kaarten per avond 12,50. Voorverkoop vindt plaats bij Mezz, Subway Breda, Britain, Tunes Ville, Subway Oosterhout en Music Store Etten-Leur. En onthoud: wil je twee dagen knallen, koop dan een passepartout voor twintig euro bij een van de voorverkoopadressen. Dan heb je twee dagen feest voor een vet lage prijs!

12 opmerkingen

HEEL AANTREKKELIJK, ZANY OF TBY???
Waarschijnlijk alleen bij TBY aanwezig :cheer:
 
Alleen Zany! :jaja: Vanuit NAC meteen door! :cheer:
 
Hiervoor kom ik terug naar me ouwe stadje , waarschijnlijk Zany alvast een voorproefje voor op X-Qlusive :yes:
Artiest La Ziva
Uitspraak van T!! op dinsdag 19 december 2006 om 11:29:
HEEL AANTREKKELIJK, ZANY OF TBY???

Allebei ;) Ik in ieder geval wel :yes:
 
Sowieso 100% zeker naar TBY, Zany is nog onduidelijk :D

Vanté (Y)
Pieter Leijten (Y)
Artiest Poltek
Technoboy en Pieter Leijten (Y)
 
geillll jammer genoeg niet aanwezigg :((N)
 
ohhhhh heerlijk!!!! twee dagen helemaal, maar dan ook helemaal los!!!!! rrrrrrrrrrr
en idd carlos die woesndag wordt helemaal wreed, eerst naar NAC (b) tanken en dan wop door naar de mezz om te stampen en de volgende dag de avenue in voor technoboy..
EINDELIJK in onze mooie stad!!!
 
Zal wel kijkje komen nemen...

Ziet er op papier leuk uit maar ben benieuwd of het druk gaat worden met kerst, oud-en nieuw en genoeg leukere feesten op stapel...

XXL