Partyflock
 
­ Nederland

HouseDate, het nieuwe concept met muziek en liefde!

gepubliceerd door , op
HouseDate, het nieuwe concept met muziek en liefde!
15 december 2006
Liefde, plezier, geluk en lekkere muziek: wie wil dit niet?! Deze elementen staan centraal bij het nieuwe concept “HouseDate”. Aankomende zaterdag zal de eerste editie van dit nieuwe feest plaatsvinden. De Manhattan in Arnhem zal de locatie zijn voor de nacht vol met liefde en top muziek!

Je wilt toch niet met kerst alleen onder de boom zitten?! Ideaal om deze avond je date te vinden en om alvast in de juiste stemming te komen voor de feestdagen.

HouseDate is een concept dat men in de toekomst vaker tegen zal komen. Iedere editie zal in het teken staan van de liefde, de liefde zowel voor de muziek als voor de mensen die op het feest afkomen. Vul de rest zelf maar in.

Iedere keer zal er weer iets speciaals gedaan worden voor de singles onder ons. Dit altijd in combinatie met een spetterende line-up, “wat wil je nog meer”!

De organisatie van HouseDate zal voor alle singles onder ons nog een aantal leuke extra's in petto hebben, zoals o.a. een speciale VIP-area alleen voor singles.

Niemand minder dan Benny Rodrigues, zal iedereen verrassen tijdens de tweede editie van HouseDate, die in Februari 2007 zal plaatsvinden, met zijn eigen inbreng deze avond. Verder zal o.a. Peter Gelderblom, de man die samen met René AmeszUnderground Movement” heeft opgezet van de hit “climb the wall”, deze avond zijn liefde voor de muziek doorgeven aan de bezoekers. MC Gee gaat deze avond hosten.

Meer extra’s zullen er echter nog niet bekend gemaakt worden, kom hiervoor aankomende zaterdag naar de eerste editie van HouseDate in de Manhattan te Arnhem.

Line-up
Leroy Stylesis inmiddels een gevestigde naam binnen de housescene. Met zijn groovy en funky tunes is hij vooral bekend geworden door zijn residentie in de Now&Wow. Leroy zal op HouseDate afsluiten, op een manier zoals alleen hij dat kan. Baggi Begovic wordt door collega’s gezien als een van de rijsende sterren in de house wereld. Op feesten als Sneakerz en Housequake is hij niet meer weg te denken! Verder zullen op deze avond Graphix (Zoetzaligheid), Fetish Verdi(Now&Wow) en DJ eF (Speakerfreakz), hun muziek met liefde doorgeven.

Deze liefdevolle nacht zal gehost worden door MC Roga. Deze man zal het publiek opzwepen zoals hij dat al eerder deed tijdens RUSH-avonden en Dance Valley.

Kortom: “weet wat je date deze avond en kom allemaal naar HouseDate”!

2 opmerkingen

 
Werkzaam bij Vier
aanwezig (Y)
Artiest {SHOWLIST artist 43244, 47526}
Nog een dagje en dan knallen :-)