Partyflock
 
­ Nederland

Kort nieuws van de KNIP-dienst

gepubliceerd door , op
Kort nieuws van de KNIP-dienst
6 december 2006
FeestAwakenings · New Years special
Datumzondag 31 december 2006
LocatieNDSM-Werf Site
FeestFlockers · Partyflock 5 year anniversary! Site
Datumzaterdag 24 februari 2007
WinactieFlockers actiegesloten
LocatieGelreDome Site

Weer pageviewrecord Het houdt gewoon niet op met dat klikken van jullie! Sinds we 2 nieuwe servers hebben aangeschaft een tijdje terug en wat hebben heringedeeld blijkt het verkeer alleen maar weer gestegen. We halen nu meer dan regelmatig de 100 Mbit! We hopen begin volgend jaar weer verbeteringen aan de hardware toe te voegen, want het is op de piekmomenten soms gewoon weer traag!

Nog een 'Partyflock-wedding'
Wederom bereikte ons nieuws dat er een stel dat elkaar heeft leren kennen via deze site gaat trouwen! [H³] & b) Yonina b) treden begin volgend jaar in het huwelijk. Partyflock feliciteert hen van harte. Doe jij hetzelfde? Niels en Yonina zijn getrouwd.


Naast de Ticketboxsite en de Ticketbox voorverkooppunten kunnen vanaf heden ook kaarten via Ticketonline te koop!


Partyflock is nog steeds hard op zoek naar enkele enthousiastelingen om Partyflock up to date en op niveau te blijven houden. Schuilt in jou die fotograaf of striptekenaar die wij zoeken? Kijk dan snel op onze vacaturepagina!


Kind zijn is fijn · Ik plof met twee zware tassen neer op een bankje op het station. Het is zondag dus vrij rustig. Ik observeer de mensen die hier en daar verspreid staan en net als mij wachten op hun trein die hun naar de desbetreffende bestemming zal brengen.


Choice: A Collection of Classics - By Roger Sanchez · Tijdens dit nieuwe hoofdstuk uit de “Choice” serie laat Roger Sanchez zijn favoriete classics, inspiratiebronnen en andere interessante muziek passeren.


Loop jij ook altijd de Partyflockfotografen mis? Geen nood, we geven je wederom een lijstje waar enkele fotografen zich bevinden komend weekend. Dus heb je meer kans dat je al feestend gespot wordt! Wees aub wel een beetje :lief: voor ze mocht je ze tegenkomen.

Vrijdag
Rekorder
Zenith Greatest Club

Zaterdag
Battle of da thitanz IV
Ex Porn Star
Hardstarz
INFINITY
Innercity 2006



Elke KNIP word een flocker (wie weet wel een bekende dj!) in de spotlights gezet en onder vuur genomen met een vragenlijst!

01. Nick: Dé Daaan!!! a.k.a. The Fairy Wicked....
02. Echte naam: Daniëlle Barbieri
03. Leeftijd: Ik ben gestopt met tellen na de 700 o:)
04. Woonplaats: Amsterdam
05. Beroep: Officemanager
06. Dark of Light? The light, always the light
07. Wat doe je voor werk naast het flocken? Als officemanager regel ik eigenlijk van alles voor diverse secretariaten van verschillende ondernemersverenigingen en stichtingen beroep en ik ben de organisator van de D.D.O.D. feesten van Dawn of Dance
08. Hoe heb je partyflock ontdekt? In 2002 stond er op het gastenboek van Protocol (de clubavonden op de zaterdag van Bas en Ram in de vroegere Item) een link naar de site en heb me toen meteen aangemeld
09. Wat gebruik je het meest op Partyflock? Agenda, artiesteninfo, fora
10. Waar stoor je het meest aan op Partyflock? De onverdraagbare mensen, de hokjesgeest van sommige en mensen die het nodig vinden om bij een bericht of forum van een feest waar ze niet heengaan te posten dat ze ergens anders heen gaan of dat ze het kutmuziek vinden ofzo, bedoel hebben ze dan echt niets beters te doen?
11. Wat zou jij doen als je 1 dag de baas van Partyflock was? Harddance vreselijk promoten op alle mogelijke manieren
12. Wat is je meest geweldige feest ooit en waarom? Pffff moeilijk, ben al naar zoveel geweest, denk toch Dance Valley 2003, alles was gewoon perfect die dag, de line up van de HQ stage, het weer, de sfeeer, echt een fenomenale dag
13. Stel je zou werken in de dancewereld, wat zou je dan zijn? DJ/Producer
14. Wie is in jou ogen de bekendste "flocker"? vagepaul, geweldige gozer :D De stukjes die hij schrijft geweldig en zo mooi hoe hij schijt eraan heeft dat hij woordblind is, echt veel respect voor.
15. Wat is je favoriete muziekstijl en hoe is dat zo gekomen? Eigenlijk vind ik bijna alle muziek zowat leuk, maar Harddance (combi van UK Hardhouse, (UK) Hardtrance,beetje Hardstyle en een beetje Techno) vind ik wel het allerlekkerste en alles wat funky is.
16. Heb je ooit een strafpunt gehad en zoja, waarvoor kreeg je die? :$ eh ja, 1 keer, ik was heel kwaad op iemand omdat degene me iets geflikt had en heb toen lopen schelden in een topic, maar schaamde me achteraf echt rot, vond het zo vreselijk kinderachtig van mezelf en heb mijn excuus ook aangeboden aan degene.
17. Wat zou je graag anders zien op flock? Zou ik niet zo 1, 2, 3 weten, beste stuurlui staan toch vaak aan wal ;)
18. Heb je ooit iets gewonnen met een actie op Partyflock? Ja, heb een stuk of drie keer gastenlijstplaatsen gewonnen.
19. Wat is de verste afstand die je ooit heb moeten rijden voor een feest? Londen, without a doubt. Ik ga twee keer per jaar met een georganiseerde reis van Partynight naar een feest in Londen met de bus, dat is zo vreselijk lachen elke keer dat je geeneens echt iets merkt dat je zo lang en ver onderweg bent. Ibiza was ook ver, maar dat was met het vliegtuig ;p
20. Schuw of fotogeil? Schuw, voel me vaak opgelaten als er foto's gemaakt worden, vroeger vreselijk gepest omdat ik dik was dus dan zie je jezelf niet zo graag terug. Leerde echter in 2003 een partyfotograaf goed kennen en toen moest ik wel, heb mezelf aangeleerd om het te doen en geoefend natuurlijk dat ik er dan ook normaal opsta, alhoewel dat niet altijd even goed lukt ha ha
21. Ben je donateur en waarom? Ja, ben donateur om Partyflock te steunen, maak er zo veel gebruik van en heb er ook veel nut van dus daar mag wel tegenover staan en omdat het wel fijn is om geen 'Kan de pagina niet vinden' melding meer te krijgen.
22. Wanneer ben je voor het laatst naar de kapper geweest? Ga niet naar de kapper, mijn moeder knipt er eens in de zoveel tijd een stukje vanaf
23. Is het nu miniscuul of minuscuul? Miniscuul....... denk ik
24. Wat voor cijfer zou jij Partyflock geven? Een 9
25. Lang leve de Tros! Aan welke 3 personen wil je de groetjes doen? (3 maar? ;p Doe dan maar Michel de V., een van mijn beste maatjes die altijd zo lief is om te rijden naar de verre feesten, Charly Rocks, een van mijn beste vrienden en Never mind the Bollocks!, mijn Londen Hepie :lief: En sorry voor iedereen die ik niet de groetjes kan doen, omdat het er maar drie zijn ;p ;p

We bedanken Dé Daaan!!! a.k.a. The Fairy Wicked.... voor het beantwoorden en volgende week weer een nieuwe spotlight!

Wil je ook een keer in de spotlight staan? Stuur dan een berichtje met eventueel je motivatie :flower:


Dagelijks ontvangen wij op diverse e-mailadressen zeer veel berichten. Sommige met een vraag en sommige met een probleem en zo nu en dan ook erg vreemde berichtjes. Hier volgt een kleine selectie (uiteraard gecensueerd ivm de privacy).
Bij vacatures kwam dit binnen:
Geachte medewerker van Partyflock,

Naar aanleiding van uw uitgebreide site solliciteer ik bij deze naar de functie van masseur. Ik stuur u bij deze mijn website zodat u nadere gegevens omtrent mijn persoon kan lezen. Hopende een antwoord van u te mogen ontvangen. Met vriendelijk groet,

Altijd fijn na een dagje flocken natuurlijk ;)

Wist je trouwens dat sommige mensen problemen hebben met namen van onze admins. Bijvoorbeeld Karian wordt regelmatig aangesproken met Karien, Katrien, Karianne en Jeroen.

Bij lokaties het volgende verzoek:
Hallo
wil van mijn woond plaats Veenendaal aka vagendaal maken?
word dat goegekeurd? want onze stad veenendaal word ook wel onder de jongeren vagendaal genoemd vandaar, in afwachting van uw antwoord?

Ons antwoord ligt wel voor de hand.

Bij de helpdesk zijn ze er nog steeds niet over uit wat de strekking is van het volgende berichtje:
snap je ijgelek wel warom ik naar woort ik heb net ijnderlek partyflock om dan ik me vooren was vegeeten en dan krijg ik gesijk om een plaatje van apd met wat bij gewerkt en krijg je zo iets weet je wat zeg eerst warom gooser


Bestuurlijke dwaling bedreigt Awakenings' Newyears Special
Stadsdeelvoorzitter Rob Post van Amsterdam noord heeft zojuist besloten om de vergunning voor de Awakenings Newyears Special in de NDSM niet te verlenen.
De voornaamste reden is het gebrek aan politie-inzet, maar al ruim een jaar geleden is door de beheerder van de NDSM aangegeven dat er een groot feest zou worden gegeven. In maart is al kenbaar gemaakt dat het een Awakenings Newyears Special zou worden. Er was dus voldoende tijd om eventuele politie-inzet te kunnen garanderen. Bovendien hebben diverse andere dance-events in Amsterdam noord wel een vergunning gekregen dus dat lijkt op willekeur. Monumental Productions wenst als organisator van Awakenings niet anders behandeld te worden dan andere organisatoren. Zodra de organisatie meer nieuws heeft over deze kwalijke zaak houden we je natuurlijk direct op de hoogte.


Kandidaten gezocht voor nieuw tv programma!l
Per direct is USSR TV op zoek naar kandidaten voor een nieuw televisie programma voor Veronica. Heb jij echte vrienden en hebben jullie een ultieme wens? Geef je dan nu op! Voor aanvullende informatie en het inschrijfformulier op www.ussr.nl
of www.veronicatv.nl


Vriendschap is één van de belangrijkste pijlers in dit programma. Aan de ene kant is het een voor-de-hand-liggend gegeven, we worden er dagelijks mee geconfronteerd. Aan de andere kant is het ook vaak een onbegrijpelijk fenomeen, wanneer is iemand een vriend(in)? In My Best Friends worden vriendschappen in kaart gebracht en blootgelegd. Hoe goed ken jij je vrienden? Voorbeelden van droomwensen zijn.Zwemmen met haaien, een helikoptervlucht boven New York, zangles van Frans Bauer, crossen met tanks van de landmacht, shoppen in Parijs met je eigen styliste of pokerles in MonteCarlo


Spelletjessite www.zylom.nl is dinsdag in Amsterdam uitgeroepen tot Website van het Jaar 2006.l
Het Nederlands publiek kon stemmen op 140 geselecteerde websites, verdeeld over veertien categorieën. Het is de derde editie van de verkiezing. Vorig jaar won de site van de Postbank. Dit keer zijn bijna 350.000 stemmen uitgebracht.

De categorieën varieerden van nieuws en informatie (winnaar www.nu.nl), entertainment en lifestyle (www.kaartenhuis.nl), financiële diensten (www.rabobank.nl), reizen (www.weekendjeweg.nl), auto en verkeer (www.anwb.nl), fast moving consumer goods (www.ah.nl), blogs en communities (www.hyves.nl), tot overheid, onderwijs en non-profit (www.kennisnet.nl), e-commerce en veilingsites (www.marktplaats.nl), huis & tuin (www.ikea.nl), internet & telecom (www.hotmail.nl), isp's & portals (www.google.nl) en gezondheid (www.gezondheidsplein.nl).

De site van Zylom kreeg de meeste stemmen en won zo het totaalklassement.

Initiatiefnemer is ID Projects. Die wil met de verkiezing de interactie tussen websites en hun publiek bevorderen. De genomineerden zijn samengesteld op basis van onder meer gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid en mate van innovatie.


'iTunes dreigt verlieslijdend te worden']
De maandomzet van Apple's muziekwinkel iTunes is sinds januari met 65 procent gedaald. Bovendien nam de omvang van de bestellingen af met zeventien procent. Dat beweert marktonderzoeksbureau Forrester in een rapport waar The Register uit citeert.

Apple zelf doet uiterst geheimzinnig over de verkoopcijfers van de muziekwinkel. Forrester analyseerde daarom de transactiegegevens van creditcardmaatschappijen om tot zijn conclusies te komen. Volgens de onderzoekers komt de rendabiliteit van de muziekwinkel in gevaar: het grootste deel van de aankopen kost minder dan drie dollar. Bij dergelijke bedragen wegen de inkomsten voor Apple niet of nauwelijks op tegen de transactiekosten.

Groei

De daling van de verkopen is opmerkelijk, omdat het aantal iPod-bezitters juist hard is gegroeid: de verkoop van de muziekspeler verviervoudigde in dezelfde periode. Bovendien heeft Apple het aanbod in iTunes sterk uitgebreid: inmiddels zijn naast muziek ook video's en spelletjes te koop via de muziekwinkel.

Eerder deze maand bleek uit een ander onderzoek al dat iPod-bezitters nauwelijks muziek uit de iTunes-winkel op hun spelers hebben. Het grootste deel van de nummers is gekopieerd van de eigen cd-collectie, of al of niet illegaal elders gedownload.


Site opent ruilbeurs voor film en muziek
Een nieuwe website wil vraag en aanbod van cd's en dvd's bij elkaar brengen. Op Mailmydisc.com kunnen gebruikers hun overtollige schijfjes ruilen met andere liefhebbers.

De site moet meer zijn dan alleen een ruilbeurs. Omdat gebruikers elkaars collecties kunnen bekijken en berichten kunnen uitwisselen, hopen de initiatiefnemers dat Mailmydisc.com uitgroeit tot een soort 'Hyves voor film- en muziekliefhebbers'.

Gebruikers betalen voor ieder via de site uitgewisseld schijfje en euro.


Niet het traditionele tweede weekend van juli maar 7 juli 2007 zal Berlijn weer het middelpunt zijn van liefhebbers van elektronische muziek als het aan de Loveparade ligt.

“Op deze dag willen we, als we toestemming krijgen, weer het grootste feest van de wereld vieren,” laat de organisatie weten. “Het wordt groter, bonter, luider en heftiger met een aantal verrassingen.” Sponsor Rainer Schaller (McFit fitnessketens) is inmiddels 100% eigenaar geworden door alle aandeelhouders waaronder oprichter Dr. Motte uit te kopen en heeft nu volledig de vrije hand. Op 31 oktober zou Schaller eigenlijk al bekend maken of de parade volgend jaar door gaat maar de geplande persconferentie is inmiddels uitgesteld naar eind januari.

Toch hoeft het partypubliek zich geen zorgen te maken laat woordvoerster Jutta Oelig namens de Loveparade weten: “Met die datum in oktober hebben we ons zelf erg onder druk gezet. De gesprekken met alle betrokkenen (de gemeente, sponsoren en artiesten) duren gewoon langer dan we hoopten. Dat is niets nieuws en ook niet iets waar we ons druk over maken. We vragen iedereen om nog wat geduld en komen pas met nieuws naar buiten als we ook echt iets te melden hebben.”

Ralf Lipus van de B-Parade (Berlin Street Parade) kondigt juridische stappen aan mocht de Loveparade toestemming krijgen van de gemeente Berlijn. “Op onze aanvraag uit november 2005 waarin wij toestemming vragen voor een parade in het tweede weekend van juli voor de komende 5 jaar is niet eens gereageerd terwijl hier een wettelijke termijn van 3 maanden voor staat. Ook op de toezegging die wij namens een woordvoerder van het gemeentebestuur ontvingen om alles rondom een parade voor 2007 eens door te spreken is nooit een vervolg gekomen. Vorige week is er voor het eerst een gesprek geweest waarin onze advocaat de gemeente heeft verzocht om binnen 14 dagen tot een beslissing te komen. Twee parades binnen hetzelfde muzikale segment zo kort achter elkaar kan niet en mocht de gemeente voor de Loveparade kiezen dan vechten we dat aan. Het is natuurlijk vreemd dat er de afgelopen maanden al wel gesprekken met de Loveparade hebben plaatsgevonden en hen alle tijd wordt gegeven om hun zaken te regelen maar er überhaupt geen contact is geweest met andere partijen die al helemaal rond zijn qua sponsoring en organisatie.”

Het simpelweg verschuiven van de beslissingstermijn door de gemeente totdat de Loveparade zover is neigt naar partijdigheid. Volgens woordvoerder Michael Donnermeyer van de gemeente Berlijn is daar echter geen sprake van. “Er komt een adequate beslissing waarbij een eerlijke en transparante procedure gehanteerd wordt. Er is geen enkele reden om aan de neutraliteit en onafhankelijkheid van deze beslissing te twijfelen. Als er bij één van de partijen intern en rond de aanvraag iets verandert, is dat natuurlijk wel van invloed en zorgt dat ervoor dat het langer duurt om tot een beslissing te komen.” Naar verwachting wordt de definitieve keuze in februari bekend gemaakt maar met eventuele rechtzaken in het vooruitzicht is het vraag of we dan ook echt meer weten.

Meer info: www.loveparade.net en www.bparade.eu

KNIP - jaargang 1 - nr.42

33 opmerkingen

Altijd leuk de KNIPdienst :D
Die kleine nieuwtjes (Y)
Bij de helpdesk zijn ze er nog steeds niet over uit wat de strekking is van het volgende berichtje:

snap je ijgelek wel warom ik naar woort ik heb net ijnderlek partyflock om dan ik me vooren was vegeeten en dan krijg ik gesijk om een plaatje van apd met wat bij gewerkt en krijg je zo iets weet je wat zeg eerst warom gooser


Ghehehe wat een figuren komen er bij de helpdesk langs :lol:

verder mooie knip (y) met veel nieuwtjes :D
Wederom bereikte ons nieuws dat er een stel dat elkaar heeft leren kennen via deze site gaat trouwen! [H3] & Yonina treden begin volgend jaar in het huwelijk. Partyflock feliciteert hen van harte. Doe jij hetzelfde?

Yo is eindelijk op haar knieen gegaan O:)

Gefeliciteerd Niels & Yo
laatste aanpassing
De onverdraagbare mensen, de hokjesgeest van sommige en mensen die het nodig vinden om bij een bericht of forum van een feest waar ze niet heengaan te posten dat ze ergens anders heen gaan of dat ze het kutmuziek vinden ofzo, bedoel hebben ze dan echt niets beters te doen?

Helemaal mee eens!!!!
Stadsdeelvoorzitter Rob Post van Amsterdam noord heeft zojuist besloten om de vergunning voor de Awakenings Newyears Special in de NDSM niet te verlenen

Wat een schande! Ik hoop op een gepaste tegenactie...
 
weer een leuke KNIP
Uitspraak van Sebastiaan™ op woensdag 13 december 2006 om 20:40:
Ghehehe wat een figuren komen er bij de helpdesk langs

Zeg dat wel :9
is wel mooi die KNIP
laatste aanpassing
Uitspraak van Sebastiaan™ op woensdag 13 december 2006 om 20:40:
snap je ijgelek wel warom ik naar woort ik heb net ijnderlek partyflock om dan ik me vooren was vegeeten en dan krijg ik gesijk om een plaatje van apd met wat bij gewerkt en krijg je zo iets weet je wat zeg eerst warom gooser

het gaat iig om een plaatje van apeldoorn denkik:P
loveparade _0_
 
gheheh leuk leesvoer:)
snap je ijgelek wel warom ik naar woort ik heb net ijnderlek partyflock om dan ik me vooren was vegeeten en dan krijg ik gesijk om een plaatje van apd met wat bij gewerkt en krijg je zo iets weet je wat zeg eerst warom gooser

Snap je eigenlijk wel waarom ik naar (als in: niet leuk om mee te maken, niet te genieten, boos) wordt? Ik heb net eindelijk een Partyflockaccount omdat ik mijn andere account vergeten was en dan krijg ik meteen gezeik om een plaatje van APD met wat bijgewerkt en dan krijg je zoiets (waarschuwing?). Weet je wat? Zeg eerst eens waarom gozer.

Senzlations signing off (f)
laatste aanpassing
Knip :) Leuk gedaan!!!
knip (Y)

snap je ijgelek wel warom ik naar woort ik heb net ijnderlek partyflock om dan ik me vooren was vegeeten en dan krijg ik gesijk om een plaatje van apd met wat bij gewerkt en krijg je zo iets weet je wat zeg eerst warom gooser


:lol: :respect:
snap je ijgelek wel warom ik naar woort ik heb net ijnderlek partyflock om dan ik me vooren was vegeeten en dan krijg ik gesijk om een plaatje van apd met wat bij gewerkt en krijg je zo iets weet je wat zeg eerst warom gooser

bReEzZaH taal is nog beter te volgen :S
WOEST LOVEPARADE WEER :cheer:

Spelletjessite www.zylom.nl is dinsdag in Amsterdam uitgeroepen tot Website van het Jaar 2006.l

grappig, speel hier ook regelmatig :D
 
denk dat het dan gewoon Ground Zero wordt.
Zat er sowieso al over te denken om dit jaar maybe naar Zurich te gaan.
Alleen is de Street Parade weer tegelijk met FFWD.. :(
damn dilemma's! veel teveel leuke feesies! :D
WOW dat stelletje (L) Congrats!! (F)

Knipdienst is leuk :9
Uitspraak van ®oLf op woensdag 13 december 2006 om 23:40:
snap je ijgelek wel warom ik naar woort ik heb net ijnderlek partyflock om dan ik me vooren was vegeeten en dan krijg ik gesijk om een plaatje van apd met wat bij gewerkt en krijg je zo iets weet je wat zeg eerst warom gooser

Inburgeringscursus zou niet overbodig zijn.. Dit zou bij Lingo afgekeurd worden denk ik
En sorry voor iedereen die ik niet de groetjes kan doen, omdat het er maar drie zijn

Maakt niet uit Daaan (L)
 
Wist je trouwens dat sommige mensen problemen hebben met namen van onze admins. Bijvoorbeeld Karian wordt regelmatig aangesproken met Karien, Katrien, Karianne en Jeroen.

B)

alles wél doorsturen he? :[
De KNIP wordt steeds leuker!
Is 7 juli ook nie een klein beetje het 2e weekend van juli??
 
Uitspraak van Gila Selectah op woensdag 13 december 2006 om 22:51:
Meeeeeeeeeeer van die gekke mails

:yes: