Partyflock
 

Bass Impact Helmond

gepubliceerd door , op
Zaterdag 30 december 2006 zal voor Helmond een speciale datum worden. Het is Stichting Impact uit Helmond voor de tweede maal dit jaar gelukt om een groot evenement neer te zetten. Veel mensen uit deze regio zullen zich Impact festival 2006 nog goed herinneren. Ruim 15.000 mensen kwamen naar het centrum van Helmond om te genieten van Rock, Hip Hop en Dance. Op 30 december zullen ze weer een geweldig evenement neerzetten. Samen met Powercore Events staat het Bavaria House Event Center volledig in het teken van de beste Jump, Hardstyle en Early Rave bij Bass Impact

Stichting Impact uit Helmond organiseert als jongeren organisatie geregeld allerlei soorten evenementen. Zo zijn er theateravonden, filmavonden, concerten van regionale bands en nu dus ook een grootschalig Dance evenement. Om het feest tot een groot succes te maken, is gekozen voor een samenwerking met een organisatie die al vaker met het harde bijltje gehakt heeft, Powercore Events. De ervaring van beide organisaties zal zorgen voor een geweldig spektakel van licht en geluid.

Dit wordt de tweede keer dat er een Dance evenement gehouden wordt in het Bavaria House Event Center in Helmond. Deze nieuwe locatie is nu al zeer geliefd bij de Helmonders. Het heeft lang geduurd voordat Helmond een goede grote locatie gekregen heeft waar tot ’s morgens vroeg door gegaan kan worden. Er zijn wel andere locaties natuurlijk, alleen moeten die om 03 uur sluiten en is het bezoekersaantal nogal beperkt. De komst van het Bavaria House Event Center is dus een echte toevoeging aan het nachtleven in Helmond.

Bij het ontwerp van het Bavaria House Event Center is veel aandacht besteed aan het visuele aspect. Door het hele pand zijn videoschermen verspreid. Bij de ingang hangen schermen waarop te zien is wat zich binnen afspeelt en in de hoofdzaal hangen verscheidene schermen waarop een vette visual show gegeven zal worden. Tijdens Bass Impact zullen twee area’s ingericht worden. De mainarea bevindt zich op de eerste verdieping. Deze zaal biedt ruimte aan wel 1000 partygangers. De indeling hiervan is in theatervorm waardoor het een groot podium heeft. De tweede area is op de begane grond. Ook hier is voldoende de ruimte om een dansje te maken. Beide zalen zullen voorzien worden van een unieke decoratie, mooie lichtshow en natuurlijk een geweldige geluidsinstallatie. Deze wordt weer geleverd door het vaste bedrijf van Powercore Events, SLG. Dit Helmondse bedrijf moet natuurlijk wel een extra vette productie neerzetten in hun thuishaven.

Bij de line up van Bass Impact is ervoor gekozen om op te bouwen van Jump naar Hardstyle waarna een spetterend Early Rave einde zal volgen. Helaas kan Robbie Magura niet komen, zijn vervanger zal The Beat Controller zijn.
De artiesten van area 1 zijn
Alpha², The Darkraver, Duro, Ruthless, Vince, The Beat Controller, Shadowlands Terrorists en MC Da Hustla

Area 2 wordt de lekkerste Oldschool en Early Rave area met
Endonyx, Ernesto, Red Alert, Sagem, Taa, Tango & Cash en MC D

De kaarten voor Bass Impact zijn inmiddels te koop bij de verschillende voorverkoopadressen voor 20 Euro ex fee. Het zal beginnen om 22 uur en zal doorgaan tot 7 uur in de morgen, wat echt uniek is in Helmond. Check de agenda sectie of de sites www.powercore.nl en www.stichting-impact.nl voor de voorverkoop adressen.

23 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
ziet r goed uit :yes: alleen de naam mocht origineler :p
 
Artiest {SHOWLIST artist 6296, 1394}
Super initiatief! :respect:

Helmond zo! (y)
 
Artiest Da Hustla
dit wordt een leuk feestje!

zin in :jaja:
heee mensen wordt zeker een leuk feessie leuke dj's en zeker een goeie mc DA HUSTLA

heb er in iedergeval super veel zin in

greetz van king jojo
leuk :jaja:
dikke line-up zeg!!


aanwezig :jaja:
THE BEAT CONTROLLER 8) !! MICHAA KBEN AANWEZIG
dit was het ideale feest geweest voor een dag later.....
 
Zeker van de partij
 
Nice. :jaja:
 
Goed bezig Geert, zal eens ff kijken of ik van de partij kan zijn :)
sow gaat de goede kant op met helmond... alleen de datum kon wat beter lijkt me, voor vele de dag erna Qrimetime of headliner....
Whoeiiiiiiiiii :D B)
Kaartje is al binnen :D Super line-up :D
lekker feestje om in ons stadje het jaar af te sluiten lijkt me :D
laatste aanpassing
Uitspraak van Conan op vrijdag 24 november 2006 om 23:38:
dit was het ideale feest geweest voor een dag later.....

ja, dat dacht ik ook...
 
Uitspraak van LLke op dinsdag 28 november 2006 om 00:25:
Uitspraak van Conan op vrijdag 24 november 2006 om 23:38:
dit was het ideale feest geweest voor een dag later.....

ja, dat dacht ik ook...


Helemaal mee eens
Bhalve die mc.. daar irriteer je je eige rot aan.. maargoed :P