Partyflock
 
­ Nederland

Time Out lanceert nieuw concept Clubbin!

gepubliceerd door , op
Time Out lanceert nieuw concept Clubbin!
14 november 2006
Vrijdag 24 november is het zo ver. Dan lanceert Time Out het nieuwe concept, genaamd Clubbin’. Het is de eerste keer dat Time Out een volledig concept met deze muziekstijl organiseert. Het wordt dan ook meteen groots aangepakt met een aantal bekende namen.

Woensdag 1 november was de Time Out het platform voor de jaarlijkse Nightlife Awards. Zelf vielen ze ook in de prijzen. De discotheek uit Gemert werd benoemd tot het populairste uitgaanscentrum in de regio zuid van 2006. Met deze prijs in hun bezit, is de drive om Clubbin’ tot een groot succes te maken nog groter geworden dan dat het al was.

Wat kan er nu precies verwacht worden van het concept Clubbin? De beste dj’s op het gebied van groove en house, dat is iets wat zeker is. Tijdens Clubbin’ zullen zij hun eigen interpretatie van housemuziek laten horen. Het belooft dus een verassende avond te worden.

De avond zal geopend worden door Dirk Dali, een man die zeker niet valt weg te denken bij een avond als Clubbin’. Sexy sounds & glossy grooves zijn de woorden die Dirk Dali kenmerken. Naast zijn vaste draaiplek in Rechter heeft hij ook op de grote podia gestaan, zoals Lowlands en the The Power Zone. Een ding is zeker, hij zal voor een geweldige opening zorgen.

Na Dirk Dali zal een van de populairste dj’s binnen de scene de draaitafels overnemen, Gregor Salto. Hij is op zijn 8e begonnen met het bespelen van de klassieke piano, maar heeft in de daarop volgende 15 jaar heeft hij zijn eigen stijl qua muziek gevormd, die hij SoLaJa noemt. Een mix van Soul, Latin en Jazz.

De volgende in lijn is dj Naughty Nik. Deze man leeft voor muziek. Na een aantal jaren van experimenteren heeft hij zijn eigen stijl gecreëerd. Deze valt te beschrijven als Funky Tech-house met een vleugje electro en club. Met zijn verassende sets weet hij elke keer het publiek weer naar zijn hand te zetten.

Clubbin’ zal afgesloten worden door de Nederlandse trots Ricky Rivaro. Hij is pas 26 lentes jong, maar heeft al de nodige grote feesten veroverd met zijn groovy sets. Met voorbeelden als Erick Morillo en Roger Sanchez, probeert hij zich steeds verder te ontwikkelen en de lat steeds hoger te leggen om zo het publiek telkens weer te blijven verbazen. Ricky staat bekend om met zijn zonnige sets zelfs de donkerste en koudste avonden om te toveren in een geweldige zomerse sfeer. Dit zal in de Time Out ook zeker gaan gebeuren.

Gedurende de hele avond zal MC Dado de aankondigingen van de dj’s op zich nemen en ervoor zorgen dat het enthousiasme van het publiek op een hoog peil blijft.

26 opmerkingen

De beste dj’s op het gebied van groove en house


nee dankje, niets voor mij iig :P
Goed concept voor de liefhebbers, maar niet echt mijn ding ;)
Hm, ben benieuwd of dit gaat lopen daar..
haha die boeren houde nie van clubbin' die moete ragge met de pet op
 
1 keer in time out geweest... kan wel zien dat het in de middle of nowhere ligt! het publiek kwam nog net niet op de traktor!:P

Denk dat clubbin' niks is voor zo'n tent.. die boeren daar willen los op die rampestampe shit en het liefs op hun klompen:D
House is hip.....ja kan de Time Out zeker nie achter blijven, vroeger wel wat leuke weekendjes gehad daaro..Nu zou ik nie meer gaan al kreeg ik er 100 Euro bij!
laatste aanpassing
 
Mc Dado :respect:
Na het lezen van deze opmerkingen kan de Time-Out deze avond alweer net zo goed schrappen...weinig positiefs hier.

Club is goed te doen!
Artiest Only
Dado goed bezig man!:respect:
 
prachtige line up,
de minder bekende en de bekendere nederlandse house dj's :)
top werk van time out
Leuke muziek, fijn concept! Leuk om met je vriendinnetje (die niet van harde "stamp" houdt) naar toe te gaan voor een zwoel avondje fun...

Maar ik vraag me inderdaad ook af of dit gaat werken in de Time-Out...in "de Sub" hoeven ze ze niet neer te zetten lijkt me, de zaal is er te groot voor en niet gemaakt voor de warme zwoele sounds van deze DJ's!
goed concept, leuk idee e.d. maar 't zal in deze regio nooit werken, tenminste hoe het er nou uitziet, misschein komt er verandering in in de toekomst, we zullen het zien!
hopen dat het niet ten kosten zal gaan aan hardcore vibes
lekker veel vooroordelen zie ik al :).

Maar clubbin misschien is het wel wat, ik ga er niet heen omdat het toch in zon kut gat licht en t is een **** end weg
Lang niet meer geweest, laatste keer ging ik voor de opening van de Jungle-zaal (jaaaaren geleden), bleek dus gewoon een extra cafe'tje met lianen, kokosnoten en tarzangeluiden :roflol:
Wel weer eens wat anders, leuk bedacht, maar om eerlijk te zijn denk ik niet dat dit een concept is dat in de Time-Out erg aan zal slaan...
Uitspraak van De House Paus op dinsdag 14 november 2006 om 16:35:
haha die boeren houde nie van clubbin' die moete ragge met de pet op

jah heb je gelijk in.. denk niet dat t super druk gaat worden maja we zullen zien..
ook dat ik er niet bij ben want dit trekt mij dus echt niet!
 
zal er zeker zijn :p
laatste keer dat ik daar was is alweer 4 jaar geleden ofzo ahaha..
maar onze maatjes gregor en rik draaien dan.. dus gaan we ze natuurlijk ff supporten he hahaha
maar er staat wel een foutje hoor! rik is niet 26 jaar maar 29!! HAHA nou ciaooo
laatste aanpassing
 
sow en bedankt ..... we zijn niet allemaal boeren hier..... ook hier zijn we een paar beschaafde mensen te vinden... maar afgezien van de boeren werkt het niet denk ik .... veel te soft voor hier
 
Wacht eerst maar ff af, voordat je komt met oordelen!

Wij zijn er te vinden in ieder geval!
 
Uitspraak van Pietje Puk! op dinsdag 14 november 2006 om 19:25:
Maar clubbin misschien is het wel wat, ik ga er niet heen omdat het toch in zon kut gat licht en t is een **** end weg


Dus Gemert is een kutgat, wat is Rosmalen dan??