Partyflock
 
­ Nederland

I Love Hardhouse – Queensnight 2003

anoniem gepubliceerd op
Op Queensnight 2003 gaat het dak er weer finaal vanaf in de 020. De vlam van I Love Hardhouse wordt opnieuw ontstoken en de Technics worden bemand door een internationale dj-bezetting op top-niveau. Voor de I Love hardhouse crew ILH staat voor een mix van Uk hardhouse / hardtrance / hardstyle. Harddance in de breedste zin van het woord. Met deze voorwaarden en een ruime, geheel vernieuwde 020 zal I Love Hardhouse ook ditmaal weer een feest zijn om je vingers bij af te likken! Waarschuwing: DJ Scot Project, Steve Hill, Danny D, JP, Micha B, Fausto en Rossi staan garant voor een nacht vol beukend hardhouse geweld!

Een avond vol met doorgewinterde hardhouse veteranen, dat belooft wat. Iedere zichzelf respecterende hardhouse fan zal de namen JP, Danny D, Micha B, Fausto en Rossi inmiddels kennen, en ook de opzwepende muziek die zij ten gehore brengen. Of het nu Dance Valley is, HQ, Impulz of Multigroove, Xxelerator (Matrixx), Hardliners of Innercity, elk van hen weet een zaal tot het uiterste te brengen. En dat is ook precies wat zij op 29 april in de 020 zullen doen!

Vanuit het oosten en het westen komen DJ Scot Project en Steve Hill hun vurige liefde voor hardhouse en hardtrance betuigen. Twee dj's / producers die hun stempel al meerdere malen nadrukkelijk op de internationale scene hebben gezet.
De uit Frankfurt stammende DJ Scot Project komt zeker op deze I love Hardhouse -net als vorig jaar- een minimaal twee uur durende set draaien. Zijn eerste plaat ŒRock¹ na twee jaar alleen mixen en remixen was meteen een super hit en ging maar liefst 25000 over de toonbank. Deze man staat echter al langer achter de draaitafels dan de housesound bestaat, en dat is in zijn set goed terug te vinden. Zijn platenkeus, mixing-skills en set opbouw kenmerken hem als een absolute top dj.
Uit de UK afkomstig is Steve Hill. Wie naar Hardhouse Academy in London is geweest weet wat je kan verwachten. Voor hen die niet zijn geweest: verwacht niet alleen een zeer goede dj maar ook een man die al zijn enthousiasme / energie / mix vaardigeheden in een samen brengt tot een genot voor de oren en ogen. Niet eerder gezien. an de grote hardhouse iconen aan de andere kant van het kanaal. Als hoofd A&R bij onder meer Tripoli Trax records en resident dj bij grote clubs en organisaties als Frantic, Hardhouse Academy en Superfish heeft hij in relatief korte tijd stormenderhand de Engelse scene veroverd waar hij nu op handen gedragen wordt. Zijn sets op Hardhouse Academy vallen op door zijn gespring, gejubel en enthousiasme. Iets dat iedereen die naar Hardhouse Academy op 15 maart jongstleden is geweest zal bevestigen.

De 020, de wieg van I Love Hardhouse, is sinds een ingrijpende verbouwing en transformatie van de Item in de 020 nog verder uitgebouwd. Met een ruimere zaal, een sterk verbeterd soundsystem en een imposante lichtshow is het nu nog beter ingericht voor een quality-event als I Love Hardhouse. Dit, en de werkelijk indrukwekkende line-up zorgen ervoor dat er in Amsterdam op Queensnight geen betere plaats te vinden is voor hardhouse-minnend Nederland. Als je weet wat goed voor je is zorg je er dus voor ruim op tijd een ticket te halen bij een van de voorverkoop adressen!


GEGEVENS:

De 020 aan de Nieuwezijds Voorburgwal 163-165 staat al jaren bekend als populaire party-venue. Na de ingrijpende verbouwing vorig jaar heeft men er niet stilgezeten, en is het pand nu nog beter op zijn taak berekend. Reden genoeg voor I Love Hardhouse om hier ook dit jaar weer verder te gaan. In ruim twee jaar tijd heeft dit concept een nog steeds groeiende schare enthousiaste volgelingen opgebouwd.

I Love Hardhouse Queensnight edition
- Openingstijden Queensnight: 21:00 - ????
- Entree: 25,- Euro presale, more @ the door
- Presale: Groove Connection, Alien Visitors, Outland
- Lokatie: 020, Nieuwezijds Voorburgwal 163-165



Pf mag wat vrijkaartjes weggeven: klik hier om mee te doen.

15 opmerkingen

feest feest feest!!!!!!!!!!!!!!

En ik heb er nu al zin in!!

:bounce:
laatste aanpassing
Wat helemaal cool is, is dat ze ook online kaarten aanbieden (www.voorverkoop.net­)

Das wel beter!! Hoef ik niet helemaal naar A'dam om een kaartje te scoren.
Wordt een yoppertje FAUSTO IS THE MAN !!!!!!!!!!
wanneer heeft deze verbouwing plaatsgevonden?
was der nog met oud en nieuw, denk dat er toen nog geen 100 man in pasten.
line up klinkt in ieder geval goed.. scott project is al jaren een van me favorieten.
Was in de Academy in London vorige week en ik kwam voor Tom, maar die Steve Hill draaide voor hem en hij was TTTTOPPPPPP!!!!
Steve Hill is een van de grondleggers van de UK hardhouse en kon tot dus ver niet geboekt worden door HQ vanwege een te druk bookingsschema..
en jah inderdaad, hij was vorige week Toppertje Top..!!! maargied we zullen hier ckers bij zijn... Ps Fausto zal afsluiten dus beware...!!!!!
Yeaaaahhhhhh....
See Yeah..
Steve Hill is inderdaad een topper...heb er zin in..in Nederland is ie nog kleiner met al die reuzen hier!!! haha wordt lachen
Artiest Darkage
De line up van Multigroove trekt me niet iets meer maar dit zal ook wel leuk worden
 
scot project was 1 van mijn eerste favodj's..tijdje niks van hem gehoord.helaas ben ik er niet bij, ben benieuwd hoe hij momenteel draait(hardstyle of progressive)
jeeeeeeeeeeee, eidelijk weer s naar de item, heb t echt gemist..was altijd gezellig feesten :)