Partyflock
 
­ Nederland

Knock out! in 013, Tilburg

anoniem gepubliceerd op
Knock out! in 013, Tilburg
3 november 2006
Extrema NetworkMusic, HotKitchen en In Vuur & Vlam slaan de handen op zaterdag 11 november wederom ineen voor een nieuwe Knock out. Voor deze vierde editie van het is de complete 013 toneel voor een van onder meer Michel de Hey, de Amerikaanse Cocoon’er Tony Rohr, Steve Rachmad en Rho.

Extrema NetworkMusic is de thuisbasis voor artiesten als Funk d'Void, Petter, René Amesz, 16 Bit Lolitas, Matthew Dekay, Kosmas Epsilon, Phatjak en Bart van Wissen. Het boekingskantoor kwam vorige week trots met het nieuws dat zich daar nieuwe artiesten bijgeschaard hebben, waaronder Nuno dos Santos, Le Clic, Quince, Lauhaus en Darko Esser. Vers van de pers en een primeur voor Partyflock: ook nieuw in de stal van Extrema NetworkMusic: Eva Maria én Eric de Man!!! Tijd voor een feestje!

In de hoofdzaal van 013 is er een plek gereserveerd voor de Amerikaanse ‘heavy weight’ Tony Rohr. Extrema NetworkMusic is erg gecharmeerd van Tony Rohr en daarom is Knock out de uitgelezen kans om het zuidelijke deel van Nederland eindelijk eens goed kennis te laten maken met deze live act. Tony Rohr zit niet voor niets bij het vermaarde Duitse label Cocoon van Sven Väth en zal met een live set laten horen dat het écht niet alleen maar de Nederlanders zijn die deze avond voor een knalfeest kunnen zorgen!

Aangezien het de organisatie van Knock out! is gelukt om tijdens de vorige editie de waterdruppeltjes letterlijk van het 013-plafond te laten vallen, zal het ook deze editie in de Kleine Zaal met ‘In Vuur & Vlam’ niet anders verlopen. De ruimte is voor de gelegenheid bijzonder gepimpt om de warme sfeer van IV&V kracht bij te zetten. Tel daar de speciale gast Erick E bij op en ‘club 013’ is geboren! Extrema NetworkMusic-artiesten René Amesz en Bart van Wissen zorgen ervoor dat het keihard rocken wordt in de Kleine Zaal!

Organisatie HotKitchen staat vooral bekend om haar exclusieve undergroundfeesten in de mergelgrotten van Kanne in de periode 1998 t/m 2004. Eigenaar Rho zal de avond openen op een wel heel bijzondere manier… De projecties van vj-collectief Maarten & Arnold (ex-Photonic) zijn al jaren een onmisbaar voor de sfeer op Extrema Network-feesten. Uniek op deze avond zijn de grote LED-screens die voor de eerste keer in de visuele strijd worden gegooid!

De organisatie van het steevast uitverkochte Knock out heeft laten weten dat er nog enkele kaarten beschikbaar zijn. Nóg wel…

14 opmerkingen

Klinkt allemaal wel heel aantrekkelijk.
Aan de line up en ckah de lokatie zal t niet liggen. En door Extrema georganiseerd, kan t eigenlijk alleen maar leuk worden. (Y)
Artiest {SHOWLIST artist 5384, 32929}
STEVE!!
klinkt wel leuk allemaal.meschien wel van de partij
 
Mooi fiske!
Helaas gaat ie aan me voorbij!
 
tony rohr :respect:
 
Artiest Monotron
1. TONY ROHR! JAJAJ!!!
2. Extrema mwah
3. 22:00 - 04:00 :/ tot 4 uur :P moeten we met zn alle dood gaan op straat daarna dan?! liever de trein..

helaas 4 uur is te kort
laatste aanpassing
Tony Rohr op loopafstand. :D

Laatste keer dat ik 'm zag, in de Poema, was echt TE vet.

Present dus. (Y)
Aanwezig :yes:
 
Dat word weer een goeie! :)
 
Gisteren waren er nog 800 kaarten. Min 2. Tony Rohr op loopafstand. Daar moet ik weer bij zijn. En het geluid in 013 is ook altijd super.
waarschijnlijk aanwezig (Y)

maar tot 4 uur is wel heel zuur :S
 
....aanwezig!!