Partyflock
 
­ Nederland

Michel de Hey; het laatste toetje van BUMB!

gepubliceerd door , op
Michel de Hey; het laatste toetje van BUMB!
20 oktober 2006
De techno-fijnproevers zullen op 28 oktober 2006 wederom verwend worden in de strakste club van Rotterdam. Voor Michel de Hey is het namelijk drie-maal-scheepsrecht, want na zijn twee eerdere succesvolle optredens, zal hij de Bar Underground Music Bunker voor een laatste keer laten schudden. B.U.M.B. sluit namelijk na dit feest zijn deuren, daarom zal deze avond een dubbele lading kennen. B.U.M.B.-resident Jay Samuel zal de inleiding verzorgen, waarna de grote maestro zijn kwalitatieve techno zal laten gelden.

De opening van een nieuwe club wordt vaak gevierd met een groot openingsfeest. Op 28 oktober zal er een knallend afsluitingsfeest plaatsvinden in B.U.M.B.. De mooiste club van Rotterdam zal namelijk zijn deuren sluiten. Begin 2007 zal deze locatie weer met hernieuwde kracht starten en zal er doorgegaan worden met het veroveren van de Rotterdamse harten.

Het uitgaanswekend van 27 & 28 oktober 2006 zal het laatste toetje worden, dat B.U.M.B. serveert. Het zal een afscheid worden, dat niet snel vergeten zal worden, omdat de twee succesvolste concepten dat weekend gepland staan. LudiQue zal B.U.M.B. op vrijdag verwarmen en Michel de Hey & Jay Samuel zullen op zaterdag pure kwaliteit leveren. De ouderwets gezellige Rotterdamse sfeer, die altijd op deze twee avonden aanwezig is, zal gecombineerd worden met hoogstaande innovatieve beats.

Resident Jay Samuel is inmiddels ook een gevestigde naam in de nationale- en internationale techno-scene. Hij heeft zijn sporen verdiend als resident van de beruchte Future-avonden in Nighttown en de bekende On-feesten in Off_Corso. Hij heeft zich de afgelopen maanden in B.U.M.B. goed kunnen voorbereiden op het feest van 28-10. Het is dus geen probleem om veel van hem te verwachten, want Jay is er klaar voor! Hij heeft zowel op buitenlandse-, als binnenlandse feesten/festivals gedraaid. Enkele voorbeelden zijn: Fast Forward Dance Parade (Rotterdam), Love Parade (Berlijn), Chemistry (Escape), Club Risk (Winkel van Sinkel) & Dance Valley.

Michel de Hey is zonder twijfel de meest invloedrijke DJ in de techno-scene. Hij heeft er mede voor gezorgd, dat techno populair geworden is bij een breed publiek. Tevens heeft hij met zijn innovatieve stijl een brug geslagen naar de house-scene. Hij heeft naam gemaakt in the Basement van Nighttown en zijn ster is sindsdien niet meer gestopt met rijzen. Michel is de afgelopen jaren vooral druk geweest met produceren en mixen en hij heeft voornamelijk gedraaid in locaties, die bij hem passen. Gelukkig heeft hij dus besloten om zijn kunsten te herhalen in B.U.M.B.. Hij is bekend over heel de wereld en hij heeft werkelijk overal gedraaid. Kortom, op zaterdag 28 oktober staan er twee top-DJ’s in de strakste club van Rotterdam. Het zal dus weer een heerlijk feest gaan worden!

B.U.M.B. is de afgelopen dertien maanden lang de ‘innovatie-tunnel’ geweest voor succesvolle nieuwe feesten in de Rotterdamse dance-scene. Het vooruitstrevende design en het samenwerken met vernieuwende organisaties hebben voor heel veel mooie momenten gezorgd, die soms afgewisseld werden met wat mindere momenten. Het weekend van 27 & 28 oktober zal gekenmerkt worden door twee hoogstaande momenten, zorg dus dat je geen van de twee mist!

6 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 61507, 38666, 43052, 35651, 5418}
topper, maar ik zie hem deze week al in amstedam tijdens ADE
Jammer dat de BUMB dicht gaat! ik heb daar vet gefeest! maar de 28ste word het vet knallen!!
Michel de Hey spin those records!! see ya at the Party!!
heb Michel,een paar weken geleden gehoord in de rechter in eindhoven.
dat was echt nie,verkeert.


gr,JACK STONE
Dacht dit jaar ook effe los te kunnen gaan bij Michel de Hey in de BUMB...helaas pindakaas, wat een slappe kutmuziek en wat een (ja wat was het?) publiek. Mijn god... :vaag:
 
Ben benieuwd!

Ben aanwezig!