Partyflock
 

CLBBRS in de Waakzaamheid

anoniem gepubliceerd op
CLBBRS in de Waakzaamheid
21 maart 2003
FeestClbbrs · Release
Datumzaterdag 22 maart 2003
LocatieDe Waakzaamheid
Aanstaande zaterdag zal de tweede editie van CLBBRS in de Waakzaamheid (Koog a/d Zaan) gaan plaatsvinden. Na de geslaagde opening op 22 februari, beloofd het op 22 maart minstens zo'n succes te worden! Het concept Strickly Clubsounds 4 Partypeople, de muziek, sfeer en aankleding deze avond, hebben ontzettend veel zeer enthousiaste reacties opgeleverd!

Aan de DJ's zal het niet liggen. De gast-DJ's van deze zaterdag zijn: DJ Onne en Melvin Warning met als special host MC Tomster, naast de vaste DJ's als Bob Ltd., Amir, House Negro, Quest, Deniz en Lynn.

Dames gratis entree tot 00.30 - Deuren op om 23.00 tot uiterlijk 11.00 uur 's morgens.
Kaarten in de voorverkoop EUR 12,- bij de Waakzaamheid, aan de deur EUR 15,- VIP 25,-
Voor contact/reserveringen info@clbbrs.nl.

Kijk voor meer informatie op www.clbbrs.nl

13 opmerkingen

een clubkutten feest mag wel tot 11:00 pfff
als iets jouw stijl niet is, hoef je het niet meteen kut te noemen, hoor.
Dit slaat echt alles!!!
ja.. foei.. de clubkutjes mogen op de Br33ZaHh energie door huppelen tot 11 uur en wij moeten er morgen om 7 uur alweer mee stoppen.

whaha Jeanette en danstablet: nog steeds vrijheid van meeningsuitings toch... :)
en als er niemand iets negatiefs zegt loopt de discussie altijd zooo snel dood :(
 
*ZUCHT*
:frusty:
 
wat een KUT streek is dit zeg
 
het beint ook om 23:00 dat scheelt... ik kan er trouwens niet van wakker liggen.
 
is idd een fucking teringstreek
Tja... Als mensen die naar bepaalde feesten gaan wat beter van allerlei verdovende middelen af konden blijven en niet om de haverklap schuddend (of erger nog, dood) op de grond zouden vallen dan zouden de regels omtrent eerder genoemde feesten misschien wat versoepeld worden... Maar ja...
ja en er word totaal nix benut op die feesten > op die feesten is het xtc gebruiken begonnen hoor.hopen dat wij met onze style ook door mogen tot 11 . of dat zij maar tot 7 of 8 door mogen .Voortrekkerij voor de clubkutten(heb nix tegen ze maar zij wel door tot 11 en ik nie :S)
2 Eggie....je kan ook een normale (lees volwassen) discussie voeren zonder negatief te zijn. Anders is het geen discussie meer.....
2 Appie: Ik denk dat dit: "ja en er word totaal nix benut op die feesten" een poging tot sarcasme is... dus zal ik er maar even op reageren... Als je mijn comment goed leest zal je duidelijk zijn dat het me niet om het gebruik gaat maar om het overmatig gebruik waardoor mensen dus "out" gaan die het dan weer voor de rest verpesten... m.a.w. Neem liever een beetje te weinig dan een beetje te veel... En het heeft echt niks met voortrekkerij te maken... Het zou voortrekkerij zijn als er geen duidelijk aanwijsbare reden zou zijn voor het verschil.