Partyflock
 
­ Nederland

Classified

gepubliceerd door , op
Classified
20 oktober 2006
FeestClassified · The birthday dossier
Datumzaterdag 18 november 2006
WinactieClassified actiegesloten
LocatieLexion
Volgens onze bronnen is er op de 18e November 2006 in de Lexion een geheime bijeenkomst waarbij jongeren worden aangespoord tot het dansen op zogenaamde house muziek. Er is sprake van een samenscholing met oorverdovende muziek die overstemd wordt door pompende bassen. Dit wordt veroorzaakt door diverse mensen die geluidsdragers ten gehore brengen via het daarvoor aangelegde systeem in de samenscholingsplaats genaamd de Lexion te Westzaan. Duidelijk is,dat er onder het mom van deze verjaardagsvieringen deze samenscholingen zullen plaatsvinden.

Politie is al sinds enige jaren bezig met intern onderzoek in deze housescene om de verschillende takken te doorgronden,de agenten die aan dit onderzoek zijn verbonden en ons de informatie verschaffen hebben ook al aangegeven dat deze verjaardag viering speciaal geclassificeerd is omdat er wel erg veel verdachten zijn die meedoen aan deze bijeenkomst om de jongeren verslaafd te maken aan de house muziek.

Feit is dat de hoofdverdachten, de dj's Coldfusion en Baba hun verjaardagen vieren op deze dag. Het is echter wel zo dat alletwee de verdachten lid zijn van criminele dj-teams. We zullen dit appart archiveren ter voorkoming van enige verwarring.

Archief 1
Het Coldfusion dj-team is onder andere ook bekend als: Rodney Balai a.k.a Beyonder/Innerchild/Manic of Noize/Archatos (producer)
Rufus Heeren a.k.a Dj Rufus/Innerchild/ Coldfusion dj team (dj/producer)
Ted Scheffer a.k.a Thunder gods of Asgard/Disruptor/Thunder Brothers (producer) Patrick den Dulk a.k.a Chronotrigger/The Force Creators/Dulk (dj/producer)

Zij hebben onder meer op verschillende labels gestaan zoals op: Cenobite, Masters of Hardcore, H20h, R.N.O, Mokum, K.N.O.R, Point 44, Chronic, Inferno en Hell.

Er werden onder meer nummers uitgebracht zoals: Shoot That Motherfuck, Mindcontroller etc etc.

Opgetreden op feesten zoals: Hellbound, Multigroove, Hardliners, Rebirth, V.H.S., T-Time, 1000% Hardcore etc etc.

Vermeldt moet worden dat dj Rufus van dit dj/producers team zijn 30e verjaardag viert, maar dat de andere leden van dit criminele geluidssyndicaat ook aanwezig zullen zijn.

Archief 2
Micha B & Baba zijn onder meer bekend als Trance Syndicate en Devestetor & Morituri. Dit is een hecht duo dat bekend is geworden door het geven van soort gelijke bijeenkomsten onder de namen: Rebirth, Hardliners, Hardtime, Trance Nation, Platinum, Harddrive, 1000% Hardcore, Ground Zero, Druids of Sound, en meer.

Dit zijn zogenaamde evenemten die zij gaven in locaties als: Hemkade, Roothaanhuis, Melkweg, Club 114, Akhnaton, Graansilo, Repetitiehuis, Perron 5, De Waakzaamheid etc etc.

Opgetreden op feesten/locaties zoals: Dance Valley, Multigroove, Hellbound, Trance Budha, V.H.S., Mushroom, Erotic Vibes, T-Time etc etc.

Wederom moet er vermeld worden dat dj Baba zijn 32e verjaardag viert en dat dj Micha B ook aanwezig zal zijn om de criminele praktijken uit te voeren. Zij zullen tezamen met andere opruiende medestanders zoals; Abyss, Aurelio, Bartello, Beyonder, Bicker ,Bika, BMC, Bountyhunter, Champ-e-on, Djay Alias, Dano, Dennis R, Danny-D, Eyreon Project, Fausto, Flamman & Abraxas, Harrar, Ike, J-Lines, Justino, Lady Dames, Marlice, Micha B, Morituri, Ominous & Sequence, Shock, The Antidote, The Rapist, Therapy, Thundergods of Asgard (live), Wouter B, MC: Drip, MC: The Intellectual Killer, deze samenscholing beramen.

Ook deze samenzweerders zijn levensgevaarlijk. Voorzichtigheid is dan ook geboden bij de benadering van hun muziek! Onze informant ter plaatse vreest voor zijn gehoor omdat de trillingen van deze muzieksoort wel erg beschadigend voor de oren kan zijn en daarbij kunnen mensen in een soort trance terechtkomen. Het gevaar dreigt voor de volksgezondheid dat er veel mensen onder invloed komen van deze muzieksoort en dat er meerdere bijeenkomsten komen zoals deze.

De muzieksoort is omschreven als House en er zullen verschillende gradaties ten gehore worden gebracht in de hardere vorm zoals: Hardcore, Rave, Oldskool, Hardstyle, Jumpstyle, Hardtech en Freestyle.

Voor de veiligheid van de Nederlandse bevolking wil de informant aangeven dat het levensgevaarlijk is dat er meer van deze bijeenkomsten komen,daarom worden deze bijeenkomsten vanaf heden als Classified aangeduid en hebben vanaf nu de hoogste prioriteit in een grootschalig onderzoek van de AIVD. Er zullen dus maatregelen getroffen moeten worden door de AIVD en het infiltratie team ter plaatse. Er zal bij deze eerste bijeenkomst een surveillance plaatsvinden van interne veiligheidstroepen middels infiltrering in deze cel van externe geluidsverspreiders.

De Lexion is als samenscholings plaats ideaal voor de verspreiding van deze erg harde muzieksoort,omdat de ligging niet in een woonwijk betreft maar juist daarbuiten. De informant duidt aan dat er genoeg parkeerplaatsen zijn om de auto's van de ruim 1200 samenzweerders te plaatsen en het geluid wel erg ver kan dragen.

De prijs van deze samenscholing bedraagt 10 euro in de voorverkoop bij alle Ticketbox outlets en voorverkooppunten,er kan ook een samenzweerders kaart worden besteld via de geheime site : www.vhsound.com.

Dit alles zal plaats vinden van 2200u tot 0600u in de ochtend op de 18e november 2006 in de Lexion Venue te Westzaan.

Wij roepen de lezers van dit bericht op ter infiltratie voor deze bijeenkomst. Nader onderzoek is namelijk vereist in deze zaak en wij verwachten dan ook Uw volledige medewerking tot het oplossen van deze zaak.

Het Undercover VHS Team.

28 opmerkingen

vette shit enne leuk nieuws bericht :bounce::bounce::bounce::bounce:
laatste aanpassing
Cool :)

Nice bericht :K
:jaja:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 11161, 194, 2434, 2062}
Artiest {SHOWLIST artist 128, 50507}
heb er zin in!
:bounce:
Even infiltreren :lol:
jij wel he dwaazje
jij ook he fuuusje
laatste aanpassing
jaja
Artiest {SHOWLIST artist 2785, 89693, 80603}
smeris was net nog an mijn deur en overhoorden me.heb niks gezegt alleen knalhard de boxen laten pompen.
mafkees :lol:
ik heb vannacht vastgezeten, en ze wilde dat ik met de zaanze verhoor methode iedereen verlinkte.... mooi niet... dan maar brood met water

dus deze man neemt gewoon zijn magische zwarte vinnyl mee en laat iedereen doordraaien....
laatste aanpassing
jullie moeten echt minder drinken hoor :roflol:
en ik dacht dat jij alleen senseo dronk alias?
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 1218, 73034}
boefjes
heb dat kruisverhoor ook net achter de rug ...gelukkig had ik mn pillen mee ..... ze konden niets met me .... ik werd zo vaag als een paddestoel ... :lol:
daar hebben meer mensen last van met jou:roflol:
Uitspraak van rufus op zaterdag 21 oktober 2006 om 12:57:
en ik dacht dat jij alleen senseo dronk alias?



dat is mijn dekmantel rufus:P
aaaaaaaaaaaaaaaaah slim heel slim een echte samenzweerder
 
jaja word een top party
:bounce:
:bounce:
zekersssssss! Heb echt zin om te knallen met zn allen !! :jaja:
Artiest {SHOWLIST artist 4717, 27221, 70956}
nog ff baba en dan we jou verjaardag vieren..


op zijn kop...:bier:
laatste aanpassing
Boefjuhs:jaja:

Maar zal er zeker zijn ;)
laatste aanpassing