Partyflock
 
­ Nederland
Element Babaorum Records is niet algemeen zichtbaar!

Kort nieuws van de KNIP-dienst

anoniem gepubliceerd op
Het is weer vrijdag, dus weer hoog tijd om goed geïnformeerd je weekend in te gaan met de wekelijkse KNIPsels van de KNIP-dienst!

Flockhuwelijk
Er is al eens een echte Flockbaby geboren en nu is er dan ook een Flockhuwelijk! Nou ja, de trouwenden hebben elkaar via deze site ontmoet! Op 20 juli 2007 gaan verwijderd & Trinity³ trouwen. Bij deze feliciteren we jullie, wensen we jullie veel plezier op de trouwdag en hopen we op een lang en gelukkig liefdevol leven samen!

Personeel gezocht!
Partyflock is nog steeds hard op zoek naar enkele enthousiastelingen om Partyflock up to date en op niveau te blijven houden. Schuilt in jou die interviewer, recensent, fotograaf of striptekenaar die wij zoeken? Kijk dan snel op onze vacaturepagina!

Fotografen
Loop jij ook altijd de Partyflockfotografen mis? Geen nood, we geven je wederom een lijstje waar enkele fotografen zich bevinden dit weekend. Dus heb je meer kans dat je al feestend gespot wordt! Wees aub wel een beetje :lief: voor ze mocht je ze tegenkomen.
Compressor
Full spectrum
Planet XXL monster of the 13th
Club GZG
Crazyland
Glorification
Grand cru
Let's get ready to go dirty
Qlubtempo
Crazyland

Interviews
Lobotomy Inc.: The True Jumpin' French Force · Aan de succesvolle opmars van Babaorum Records ligt ongetwijfeld de harde inbreng van de Franse jongeling Lobotomy Inc ten grondslag. Zijn handelsmerk: French tek. Wie is de persoon achter deze donkere tak van jump? Partyflock had een introducerend interview met deze French Force.
Kvitta; openminded Duitse 'Mexotsjech' · Frank Kvitta heeft wat te vieren, want naast het feit dat zijn Nederlandse vriendin afgelopen zomer volmondig toestemde in een huwelijk is hij zeer binnenkort jarig. En dat viert hij in ons land. Wordt het echt Kvitta-feest; beukende hardtechno met een vette filmmuziek intro?

Column:
De grote boze mens! · Materialisme en egoïsme; de kernwoorden van 2006. Alles in deze wereld draait alleen om onszelf. Ik heb nu niet over egoïsme van het individu, maar van de mensheid in het geheel. Ik bedoel, wie denkt er in deze tijd nog aan de natuur?

Heb jij een mening over de dancescene of zaken die jongeren / danceliefhebbers aangaan? Klim in je pen....of liever nog: streel de toetsen van je keyboard en stuur een column in. Zorg er wel voor dat deze exclusief is voor Partyflock! columns@partyflock.nl!

Recensie
Paul Kalkbrenner - Reworks · De uit Berlijn afkomstige Paul Kalkbrenner draait al een aantal jaren mee en heeft in deze jaren de nodige platen geproduceerd. Een aantal van deze tracks (acht in totaal) zijn onder handen genomen door gerenommeerde producers als de Wighnomy Brothers, Joris Voorn en Alexander Kowalski. De uitkomst van al deze remixes is Kalkbrenner’s nieuwe album ‘Reworks’.



Eye on the future kampt met geluidsproblemen.
Vanaf 1995 geeft Eye on the Future feesten op diverse locaties in Nederland. De laatste jaren focust Eye on the Future zich voornamelijk in en om Haarlem en is uitgegroeid tot een begrip in de wijde omtrek. Zaterdag 7 oktober vond er een nieuwe editie van Eye on the future plaats in één van de mooiste locaties van Nederland ‘de Lichtfabriek’ te Haarlem. Sinds jaar en dag de thuisbasis van deze organisatie. Na weken van voorbereiding en dagen opbouwen zag de locatie er top uit en had de crew er veel zin in. Maar na 11 jaar succesvolle feesten te hebben gegeven, sloeg het noodlot toe. Zaterdag 7 oktober brandden er 3 versterkers door waardoor het geluid in ‘de Turbinehal’ aan twee kanten uitviel. Naarstig werd er naar een oplossing gezocht , maar ‘the damage was done’. Nieuwe versterkers moesten worden opgehaald en worden aangesloten. Dit resulteerde in een te zacht en kwalitatief slecht geluid in de grote zaal gedurende een te lange periode. Gelukkig kon 'het Oliehuis' wel gewoon doordraaien en verplaatste het feest zich grotendeels daar heen. Rond kwart voor drie waren de geluidsproblemen pas verholpen en kon ‘de turbinehal’ weer op volle sterkte draaien. Dit was voor sommige mensen te laat en een echte domper op de feestvreugde. De mensen de het geduld hebben gehad te blijven en 'het Oliehuis' op zijn kop hebben gezet wil Eye on the Future op deze manier bedanken. Aan iedereen wil Eye on the Future onze excuses aanbieden voor het ongemak. Eye on the Future wil dit graag rechtzetten en zal voor Eye on the future op zaterdag 24 december 50 gratis kaarten weggeven. Ook kunnen 4 mensen een vip treatment winnen (2 gratis tickets en 15 drankmunten). Je hoeft je alleen te registreren via www.eyeonthefuture.nl.

Wondawall.com: De eerste digitale postermuur
Wondawall is de eerste digitale posterplakmuur. Ideaal om een feestje in je stad te promoten, net zoals het posteren in het echt. Het plakken van postersis zeer simpel. Even registeren, formaat kiezen, jpgje uploaden en plakken maar! Wondawall moet het alternatief worden voor het plakken van posters in de stad. Je hoeft de deur niet meer uit en het scheelt ook een hoop geklieder met lijm. Je kan ook een linkje toevoegen aan je poster. Op Wondawall moet je snel kunnen kijken wat er te doen is in een stad.

STRP Festival
STRP. Een uniek festival, waar kunst en technologie samensmelten. Een uniek festival op een al even unieke locatie. Van 24 t/m 26 maart 2006 vond de eerste editie van STRP plaats op Strijp-S in Eindhoven, het voormalige Philips-complex, waar onder andere de compact cassette en CD uitgevonden zijn. Het markante Klokgebouw op Strijp-S vormde en vormt, met zijn indrukwekkende verleden en industriële uitstraling, de perfecte setting voor het STRP Festival. In vier enorme hallen werd een imposante mix van state of the art robots, interactieve installaties, cutting edige video-clips, vernieuwende Live Cinema, multimediaal theater, filmpremières, diepgaande presentaties, internationale top-dj's en live-acts en nog veel meer aangeboden. En dat drie dagen lang, van 's middags tot diep in de nacht. De eerste editie was een enorm succes. Ongeveer 10.000 bezoekers vonden hun weg naar de festivallocatie en lieten zich drie dagen en twee nachten verrassen. De combinatie van lezingen, films, acts, installaties, Live Cinema en een opzwepend muzikaal programma, vormden samen een spannende multidisciplinaire mix. Het gemêleerde publiek was een directe afspiegeling van het gevarieerde programma-aanbod: cultureel geïnteresseerden, gezinnen met kinderen en doorgewinterd uitgaanspubliek genoten zij aan zij van het aanbod. De plannen voor de editie van STRP 2007 krijgen steeds meer gestalte. De organisatie is vastbesloten om van donderdag 10 mei t/m zondag 13 mei 2007 een nóg spannender programma met de beste acts uit de wereld van Art & Technology neer te zetten.

Kick off party visual sensations ‘06/’07 in Bitterzoet
Op woensdag 18 oktober is de feestelijke aftrap van Visual Sensations ‘06/’07: dé VJ-wedstrijd in Nederland en België in Bitterzoet. Hier worden de regiofinalisten om 21.00 uur bekendgemaakt tijdens een spannende kick off party. Daarna treden SF&L, de winnaars van vorige keer, op met muziek van Huiskamerhits Soundsystem featuring Gee, Parra, Bizar & Friends. Vanaf 1 augustus 2006 hebben VJ’s zich ingeschreven voor de contest. Op deze avond word bekend gemaakt welke VJ’s per regio doorgaan naar de voorrondes. De regiofinales vinden plaats van 24 november tot en met 15 december in Groningen, Den Haag, Leuven (B) en Utrecht. De finale is op 27 januari 2007 in Paradiso, Amsterdam.

Club Red tijdelijk dicht
Rotterdam is maar net een nieuwe club rijker, of de club is alweer dicht. Gelukkig is deze sluiting maar voor korte duur. Door een meningsverschil over het gebruik van de naam ‘Club Red’, is de locatie helaas vanaf afgelopen weekend gesloten. De directie werkt hard aan een nieuwe naam. Club Red was hard op weg een vaste plek te zijn voor de latinhouse liefhebbers op zaterdag. Op de vrijdag kon je er diverse multiculturele feesten bezoeken. Voor de vaste bezoekers van Club Red is het even doorbijten. Maar zodra de nieuwe naam een feit is, gaan de deuren weer wagenwijd open. Hou je ogen open voor meer spetterende clubavonden en verrassende feesten vanuit de mooiste locatie in Rotterdam: de Schiekade 205. In de tussentijd; blijf vooral de site checken voor updates!


KNIP - jaargang 1 - nr.33

8 opmerkingen

Artiest Dummy
Op 20 juli 2007 gaan remmel™ & Trinity³ trouwen. Bij deze feliciteren we jullie, wensen we jullie veel plezier op de trouwdag en hopen we op een lang en gelukkig liefdevol leven samen!

Ik neem dat een flockfotograaf de bruiloft gaat schieten? :9
Uitspraak van Dummy op vrijdag 13 oktober 2006 om 15:07:
Op 20 juli 2007 gaan remmel™ & Trinity³ trouwen. Bij deze feliciteren we jullie, wensen we jullie veel plezier op de trouwdag en hopen we op een lang en gelukkig liefdevol leven samen!


Ik neem dat een flockfotograaf de bruiloft gaat schieten?


op naar nummer 2 b)
laatste aanpassing
Bij deze feliciteren we jullie, wensen we jullie veel plezier op de trouwdag en hopen we op een lang en gelukkig liefdevol leven samen!


Hartelijk dank (F) dat van die Partyflock fotograaf is overigens geen slecht idee o:)

Vrijwilligers? B)
Flockhuwelijk
Er is al eens een echte Flockbaby geboren en nu is er dan ook een Flockhuwelijk! Nou ja, de trouwenden hebben elkaar via deze site ontmoet! Op 20 juli 2007 gaan remmel™ & Trinity³ trouwen. Bij deze feliciteren we jullie, wensen we jullie veel plezier op de trouwdag en hopen we op een lang en gelukkig liefdevol leven samen!

:cheer:.
Uitspraak van verwijderd op maandag 16 oktober 2006 om 16:57:
Flockhuwelijk
Er is al eens een echte Flockbaby geboren en nu is er dan ook een Flockhuwelijk! Nou ja, de trouwenden hebben elkaar via deze site ontmoet! Op 20 juli 2007 gaan remmel™ & Trinity³ trouwen. Bij deze feliciteren we jullie, wensen we jullie veel plezier op de trouwdag en hopen we op een lang en gelukkig liefdevol leven samen!

:woep::woep:
 
Dank allen... (F)

Uitspraak van Trinity³ op maandag 16 oktober 2006 om 16:46:
dat van die Partyflock fotograaf is overigens geen slecht idee


Zeer goed plan idd! :D
Uitspraak van Trinity³ op maandag 16 oktober 2006 om 16:46:
dat van die Partyflock fotograaf is overigens geen slecht idee

Vind het ook wel een leuk idee:D