Partyflock
 
­ Nederland

Verdraaid

anoniem gepubliceerd op
Verdraaid
6 oktober 2006
FeestVerdraaid · Invites Jack de Marseille
Datumvrijdag 27 oktober 2006
WinactieVerdraaid actiegesloten
LocatieRechter
Na Miss Monica en John Acquaviva is het nu aan Jack de Marseille om de grote zaal van de Rechter op haar grondvesten te doen trillen. De derde editie van Verdraaid staat voor de deur met een wederom gevarieerde line up met diverse muziekstijlen in de verschillende zalen. Verdraaid is een vet feest waar iedereen kan genieten van techno, electro, acid, minimal, house, techhouse, electroclash, latinhouse, soul, funk, nu-jazz en oldskool hiphop.

Jack de Marseille is wereldwijd bekend in de technoscene, maar zelf ziet hij zijn muziek meer als electronic Music waar techno, house en acid bij elkaar komen. Deze Franse DJ-producer is regelmatige gast geweest bij Dance Valley, Extrema Outdoor, Awakenings Festival, Mayday en het Free Your Mind Festival. Iedere keer wist hij de elektronische muziekliefhebber volledig los te krijgen en stond hij garant voor heerlijke sets. Ondanks Jack zijn ontzettend drukke schema is het de organisatie toch gelukt om hem te strikken en staat hij dus op vrijdag 27 oktober in de Rechter in Eindhoven in de grote zaal van 01:00u – 03:00u!

Wederom staan de talenten ook centraal die de de rest van de avond maken. XtensionCord zal de avond met heerlijke funky electro en electro platen openen en voorbereiden voor Jack de Marseille. Na Jack de Marseille zullen de talentvolle techno dj-producers Greg Sno & Liam C. de avond knallend afsluiten met hun heerlijke mix van dansbare funky techno tot snoeiharde techno platen. De sfeervolle authentieke Rechtzaal zal weer helemaal in het teken staan van de hippe dansbare housescene. De eigen producties, maar ook de platen van ROOG, Erick E, en Fedde le Grand zullen door de ruimte gallen. Miss Deedy zal met haar sexy lach, heerlijke plaatkeuze en aanstekelijke uitstraling zorgen voor een supersfeer in deze zaal. Peddo neemt het een stapje verder met wat meer electroclash invloeden, maar zal ook zeker trouw blijven aan de populaire housestroming. Deze DJ-producer heeft gedraaid en samengewerkt met de Nederlandse DJ-top en is nu als resident van Verdraaid goed aan de weg aan het timmeren om nu eindelijk eens een keer door te breken. Na Peddo zal de resident van Club Noa Leeuwarden, Dani-L, zijn opwachting maken op Verdraaid. Als resident van een van de hotste clubs van Nederland heeft hij gedraaid met Erick E, Laidback Luke, Irwan en ga zo maar door. Iedereen is gecharmeerd van dit vrolijke talent. Zeker iemand om in de gaten te houden. Het café is wederom het domein van Mama's Funky Flow en hun heerlijke mix van funk, soul en oldskool hiphop. Waan je terug in de 80’s, voel de soultrain, maar ervaar ook de nieuwe soulnummers die geproduceerd worden. Hou even vol en je zult gegarandeerd lachend mee boogieen met deze heren!

Al met al een verdraaid lekkere avond met vette housetunes, heerlijk techno en chille soul en funk. Voor iedereen iets, maar vooral gezelligheid voor allemaal! Voor slechts 5 eurootjes kun je er al zijn!!!

5 opmerkingen

Het wordt gesjellig.... hoop ik .. hehehe
jack de marseille whoohooo :D


en met greg sno en liam c lekker knalluh :9

ben er weer bij!
 
Ik misschien ook wel weer. effe kijken...:yes: