Partyflock
 
­ Nederland

Rush in het Paard is terug!

gepubliceerd door , op
Rush in het Paard is terug!
5 oktober 2006
Rush in het Paard is terug! Het Paard heeft een korte zomerstop gehad en daardoor is het ook een tijdje stil geweest rond Rush in Den Haag. Maar Rush is terug. En hoe! Vrijdag 13 oktober staan Don Diablo, Benny Rodrigues, Victor Coral, Joey Daniel én Joey Elgersma op het podium.

Het is alweer een tijd terug dat Rush is neergestreken in Den Haag. Niet dat dat heel erg is, want het is reden te meer voor de organisatie om dit maal weer eens groot uit te pakken. Vorige edities met oa. Benny Rodrigues, ROOG en de Victor Coral band waren zo goed, dat die lijn is doorgezet, dan wel niet uitgebreid. Nu op 13 oktober met Don Diablo, Benny Rodrigues en Victor Coral op één en dezelfde avond. Dat komt toch weinig voor.

Don Diablo is de laatste tijd niet meer te stoppen. De ene na de andere clip wordt uitgezonden op alle muziekzenders en zijn eigen feesten zijn ook altijd uitverkocht. Experimenteren doet hij graag. Zo heeft hij onlangs een nummer gemaakt met rapper Extince en Hiphop producer Kubus en heeft hij een videoclip uitgebracht met de populaire Engelse Hiphop- en Tv-artiest Shystie. Als er goed wordt gekeken naar zijn laatste videoclips dan valt er één ding op: dezelfde mooie dames als in de bekende Rush-shows van Joey! Vrijdag 13 oktober is Don Diablo dan ook live te beleven met de nieuwste videoclip als primeur, de ‘master himself’ en de meisjes uit de clip, die in levende lijve aanwezig zullen zijn.

Victor Coral en Benny Rodrigues zijn minstens zo goed bezig. Benny Rodrigues is bijvoorbeeld met zijn producties op buitenlandse platenlabels als het Duitse Cocoon aan het imponeren. Victor Coral stond vorige week op Rush in Panama de zaal helemaal plat te draaien samen met de Zweedse Steve Angello, producer van vele bekende House-hits. Joey Daniel is het talent van het moment. De jonge 22-jarige DJ en organisator van feesten in Rotterdam past helemaal binnen het plaatje van 13 oktober. Door zijn mix van verschillende muzieksoorten zit hij precies tussen de stijlen van Don, Benny en Victor in en zal hij laten zien waarom hij een van dé grote DJ talenten is.

Koop je kaartje voor Rush in het Paard op de website Chemistry! Zo ben je altijd verzekerd dat je niet voor een uitverkochte deur staat, dat je niet in de rij hoeft te staan en dat je voordeliger uit bent.

6 opmerkingen

Veeeette shit, zijn leuke feessies dit :)
Mooie herinneren aan!
Doet Nicky Nicole ook nog mee?!

RUSH, RUsh, Rush, russsshhhhhhh..... roepend en half fluisterend door de microfoon!!

:D
Artiest Uno
Vanaaf gaan we lekker losssss! :D