Partyflock
 

Grand Cru gaat door

gepubliceerd door , op
Grand Cru gaat door
22 september 2006
Grand cru gaat door: Sven Love 🇫🇷 komt 14 oktober naar de Winkel van Sinkel om samen met Cleon Macnack de Winkel van Sinkel een muzikale les te leren met twee, drie uur durende sets. Grand cru staat in Utrecht bekend om zijn divers muzikaal aanbod en met Sven Love wordt dat nog eens dubbel onderstreept!

De Winkel van Sinkel; een locatie die iedereen een keer in de nacht moet aanschouwen. Het monumentale pand dat overdag een restaurant is wordt omgetoverd tot een waar danspaleis waar de hele nacht gefeest wordt. Met het eenjarig bestaan van Grand cru net achter de kiezen, gaat Grand cru door. Met een terugblik op een jaar lang iedere maand volle zalen en feestende mensen, die uit het hele land kwamen, gaat op 14 oktober de deur open om de bezoekers een nieuwe Grand cru ervaring te bezorgen. Die ditmaal gebracht wordt door Sven Love uit Parijs, voor degene die hem niet kennen; wie is deze Fransman?

In Parijs bijna een legende, in Nederland zegt het de meeste mensen niets. Grand cru biedt de primeur van deze Franse DJ/producer/organisator. Sven Love is samen met Greg Gauthier de oprichter van 'Cheers'; volgens de pers van Parijs 1 van de 4 meest belangrijke/grote concepten die sinds 1994 georganiseerd worden in vooraanstaande discotheken zoals 'The Djoon' en 'The Queen club'. Vrijwel iedere grote naam is te gast geweest op dit evenement in de afgelopen jaren. Daarnaast is hij zelf in vrijwel iedere club van Parijs te gast geweest. Hij heeft ook een residentie voor het concept 'Respect' waardoor hij over de hele wereld staat te draaien, van Tokyo tot New York. Alsof het niet genoeg is heeft hij inmiddels ook al tien jaar zijn eigen radioshow bij Radio FG (het grootste radiostation voor elektronische muziek in Frankrijk) op vrijdagavond samen met Greg Gauthier. Daarnaast heeft Sven een waslijst uitgebrachte producties op labels zoals Kif Recordings vanaf 1997. Momenteel is hij met Blaze bezig om een nieuw album te maken genaamd 'All about Love'. Genoeg reden om deze primeur bij te wonen zoals je leest.

Naast Sven Love is er op de alweer 11e editie van Grand cru, Cleon Macnack die ditmaal ook een 3 uur durende set gaat neerzetten. Cleon Macnack die vaak te gast is bij Grand cru gaat de internationale toon die gezet wordt door Sven Love doorzetten in Utrecht. Cleon is de laatste tijd bezig met veel projecten en kan steeds meer op veel locaties aanschouwd worden. Het is altijd weer een verassing welke platenkeuzes gemaakt worden, maar een ding staat vast; het is altijd vrolijk en funky!

Voor de tweede zaal, de kelder, zijn er zeer veel muzikale experimenten geweest, van minimale minimal tot (elektronische) eclectische sets tot House, het is er allemaal inmiddels aan bod gekomen. Ditmaal zal labeleigenaar Mike Bendorph beneden draaien. Om kwaliteit te bieden is deze DJ die al meer dan 10 jaar meegaat in de Nederlandse House scene uitgekozen. Daarnaast zullen er talenten draaien zodat de benedenzaal een mogelijkheid biedt voor jongen DJ's om te laten zien wat ze kunnen.

2 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
top! ziet er goed uit. en idd een jaar alweer.