Partyflock
 

Metropool presenteert Onraad - Opkomende Muiterij in Hengelo!

gepubliceerd door , op
Metropool presenteert Onraad - Opkomende Muiterij in Hengelo!
23 september 2006
Hengelo ruikt Onraad! Massale feesten en onbetaalbare dj's hebben een nieuwe schare jongens en meisjes in staat van paraatheid gebracht. Er heerst opkomende muiterij onder de jonge wolven en het is tijd om ze los te laten! Oost-Nederland heeft opgelet en komt met een nieuw feest om de nieuwe rakkers de wereld in te sturen. Metropool schuwt geen enkel middel en bindt de stijd aan met stoere decors, moddervette house, electro, superclicks en vlijmscherpe (minimale) techno!

Jarenlang was er in de regio Hengelo/Enschede geen vaste avond met goede underground house en techno djs te vinden. Poppodium Atak zit met haar Basic Grooves avonden al sinds jaar en dag op de donderdagavond en poppodium Metropool in Hengelo was even helemáal de weg kwijt. Het lijkt er nu op dat de weg naar fijne house, minimal en techno weer voor ons open ligt op de gekoesterde zaterdagavond. De tijd is daar, wij zijn daar en we hopen dat jullie ook daar zijn!

Basic Grooves programmeur en resident Christoph Voorn poppodium Atak Enschede) en aanstormend talent Raoul Santos uit Lochem hebben de handen ineen geslagen en hebben een verhaal bedacht waar locals en andere beginnende djs en liveacts een plek krijgen. Om het allemaal mogelijk te maken zullen we niet kunnen vermijden dat er af en toe een speciale gast uit het Rijk der Wijzen over onze schouders mee komt kijken om zijn of haar ervaringen met ons te delen. Als voorwaarde voor hen is echter gesteld dat we een medogenloze performance zullen eisen!

Voor de Kick Off van Onraad hebben we onze meest rerespecteerde muiter Pitto uitgenodigd om zijn eigen producties met de wijze meester Jackmate te kruisen en live aan ons op te dienen. Het zal een kletterende liveset worden van deze twee helden! De beide heren waren eerder dit jaar te bewonderen op het Free Your Mind festival te Arnhem.

Eén muiter uitnodigen is natuurlijk nooit genoeg. De andere muiter die wij ook hard nodig achtten is Brent Roozendaal, grote vriend van Pitto en de jonge wolfheid zelve zo dachten wij. Hij gaat hen die nog onwetend zijn leren wat house is maar er wordt ook - en we citeren hem even - pompende techno onderwezen vanavond.

Onraad zal elke editie worden gehost door de vaste Onraad muiters Christoph en Raoul. Christoph organiseert alweer enige tijd de hoogwaardige Basic Grooves technoavonden in Enschede en draaide eerder op o.a. Mood Elevator en Have a Nice Day festival en draaide hij naast wijzen als Robert Hood, Alexander Kowalski, Luke Slater, Michel de Hey, Bart Skils, Estroe, Joris Voorn, Benny Rodrigues en met Nuno dos Santos. Als resident aldaar heeft hij de fijne kneepjes van het vak geleerd en zal ze op Onraad samen met Raoul eens goed binnenste buiten keren! Raoul Santos was al in de lokale housescene bekend voordat hij platen draaide en kan zich als jongste muiter prima gaan uitleven op Onraad!

De oproep voor muiterij is bij deze geplaatst; mis het niet zaterdag 23 september in Metropool, Hengelo!

3 opmerkingen

Hele bijzondere flyer! (Y)
idd...echt n vette flyer!