Partyflock
 
­ Nederland
gepubliceerd door , op
Exclaim!
21 september 2006
Het lijkt wel of het tegenwoordig allemaal niet gek genoeg is. Ieder feest moet een thema hebben. Een gimmick, iets waar je mensen mee kunt trekken. Toegegeven, je moet wát doen om publiek te trekken en je te onderscheiden van de “grijze massa”. Maar het lijkt soms wel alsof er één ding vergeten wordt hier... namelijk de muziek!

En dat is nou precies waar het om draait bij Exclaim!. De lekkerste muziek in een ongedwongen ambiance. Een waarbij je gewoon jezelf kunt zijn en alleen maar hoeft te genieten van de muziek waar je voor bent gekomen en uiteraard je mede feestgangers om je heen. Dus tijdens Exclaim! geen dress code en geen “door bitches” die je de toegang weigeren als je niet volgens de code gekleed bent. En dat Exclaim! je op een avond ook nog eens de keus biedt tussen verschillende muziek stijlen, is dan alleen maar mooi meegenomen.

“Welke stijlen zijn dat dan?”, zul je jezelf misschien afvragen? Net als tijdens de eerste editie zal Exclaim! ook dit keer in area 1 in het teken staan van trance. Met dj’s als Sied van Riel, Danjo & Rob Styles, Xaero en afsluiter Dynamic Sense, kan je gewoon niet mis gaan. Dit moet genieten worden! Toegegeven, een beetje extra voegt de organisatie van Exclaim! wel toe….. Zoals de gratis hapjes, die ook dit keer weer gedurende avond zullen worden geserveerd. En dat doen ze uiteraard niet alleen in area 1. Ook area 2 zal wat de innerlijke mens betreft uiteraard niet vergeten worden.

Nu het toch over area 2 gaat, is dat misschien een mooi moment om te vertellen wat je daar allemaal kunt verwachten. Deze keer een gevarieerd aanbod van club, groove en tech-house met dj’s Yoni Roberti, @ventura, Robbert Z en Audiophox. Mocht je je afvragen waar je die namen eerder gehoord hebt, dan zal “Exclaim! At The Sea” je waarschijnlijk nog vers in het geheugen staan, aangezien de drie eerstgenoemde ook daar in de line-up stonden. En “why change a winning team” zeiden de Engelsen al. Gelijk hebben ze… Sterker nog, de organisatie voegt aan dat team nóg een winnaar aan toe. Recent nog uitgeroepen tot “Trance Talent Van Het Jaar” door de Talentenbeurs, is Audiophox een bijna noodzakelijke toevoeging geworden aan het dj-team dat area 2 eens goed onder handen zal nemen. Dus trek je dansschoenen maar aan, want die ga je zeker nodig hebben.

Je denkt nu vast “en wat gaat dat dan allemaal kosten?”. Zit je goed? Dit alles kost namelijk slechts € 6,50. En het maakt daarbij niet uit of je een kaartje in de voorverkoop koopt (via de Exclaim! website) of aan de deur van het Het Kasteel, de prijs is hetzelfde. Wil je echter verzekerd zijn van een kaartje, dan wordt je wel aangeraden dit in de voorverkoop te kopen.

En mocht je nou nog niet zo goed weten waar het Het Kasteel precies is in Alphen aan den Rijn, kijk dan even op de Exclaim! website. Daar vindt je niet alleen de routebeschrijving naar het Het Kasteel, maar ook waar er voldoende gelegenheid is om te parkeren.

Dus “come as you are” op 30 september en beleef dit feest op de Exclaim! manier ……

Wil je hier op Partyflock meepraten over Exclaim!, kijk dan even in het forum onder Exclaim! - Het Kasteel, Alphen aan den Rijn [30-09-06].

24 opmerkingen

:cheer:
Werkzaam bij Exclaim!
Present! Vet nieuwsbericht :jaja:
Ape partytip!!
Zin zin zin!!!!:kwijl:
Wordt een gezellig feestje!!! :woep:
 
OI !
Uitspraak van DJ Aventura op vrijdag 22 september 2006 om 08:53:
Toch nog gelukt?


Uiteraard.... :D
laatste aanpassing
Uitspraak van Hamerling op vrijdag 22 september 2006 om 09:36:
de tent gaat kapot! :D

Dat gaat helemaal goedkomen! Probeer zoveel mogelijk mensen mee te nemen allemaal, want het gaat TOP worden! :jaja:
Kijk eens aan
nieuwsbericht ziet er goed uit.
Heb er zin in
De zin gaat behoorlijk komen!

Heerlijke sounds, leuke tent, goede organisatie, lieve mede-feestgangers... Wat wil een mens nog meer?

:)
BTW, deze editie van Exclaim! zal worden uitgezonden op channel 1 van ETN.fm :jaja::P
Uitspraak van Exclaim op vrijdag 22 september 2006 om 21:33:
BTW, deze editie van Exclaim! zal worden uitgezonden op channel 1 van ETN.fm

(Y) netjes

"pimp my kasteel"
 
Recent nog uitgeroepen tot “Trance Talent Van Het Jaar” door de Talentenbeurs, is Audiophox een bijna noodzakelijke toevoeging geworden aan het dj-team


gefeliciteerd Poggle (y) knappe prestatie :yes:

Uitspraak van bloesem op vrijdag 22 september 2006 om 19:28:
Wat wil een mens nog meer?


neukerij :bloos:
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 23 september 2006 om 20:21:
neukerij

:woepwoep:
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 23 september 2006 om 20:21:
neukerij


Zat steegjes in de buurt van Het Kasteel hoor :)
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1762, 1736}
Artiest Just-D
Uitspraak van JvdT op zondag 24 september 2006 om 17:27:
Zat steegjes in de buurt van Het Kasteel hoor


:O
 
Heb er zin an :cheer:
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 26 september 2006 om 22:28:
Heb er zin an

bijna:D