Partyflock
 
­ Nederland

Bliss Deluxe @ HappydayZZ Venue

gepubliceerd door , op
Bliss Deluxe @ HappydayZZ Venue
13 september 2006
Bliss Deluxe heeft gedaan wat de verwachtingen oversteeg. Ooit begonnen als een succesvol hosting-concept en nu inmiddels uitgegroeid tot een concept met naam en faam. Na de sprankelende editie op het strand heeft Bliss Deluxe voor het jaar 2006 genoeg zand tussen de voeten gevoeld.

Met het idee van ‘change of scenery’ vertrok men richting zee, maar komt nu weer terug in de realiteit van alledag. Men is terug van vakantie en het strandseizoen is bijna voorbij. We genieten van de laatste zonnestralen en ‘s avonds is het al een stuk frisser. Maar niet getreurd, Bliss Deluxe laat je niet in de steek. Weer terug naar HappydayZZ Venue, waar de trukendoos voor je wordt opengetrokken. De zevende editie zal weer om niet te vergeten zijn. Werd je eerder verrast door flitsende motoren waar de DJ mee naar binnen werd gereden, of wellicht heb jij een editie een limousine gespot. Ditmaal heeft Bliss Deluxe weer nieuw spetterend entertainment en show. Je ogen kunnen zich de kost geven en direct verleidt worden.

Voor wie aanwezig was op de strandeditie in Vida Bonita of wel eens in Utrecht acte de presence geeft, zal de horecagelegenheid Sjans zeker herkennen. Zij zullen deze avond de Champagne Room hosten. Geen VIP, maar wanneer je de Venue betreedt en je schrijdt de trap op dan zal je daar kunnen genieten van heerlijke Champagne. Geen gedoe, zitten en genieten van dit bubbelende genot.

Dit alles kan natuurlijk niet zonder het geluid van de chemist achter de draaitafels. Ook deze editie weer een lekkere afwisselende programmering. Zo zullen Don Diablo, Ramon Rivé, Tony Cha Cha, Irwan, Melly Mel de revue passeren. Natuurlijk mag de enige echte HappydayZZ resident niet ontbreken: DJ Bruze zal zeker van de partij zijn. Samen zullen de DJ’s zorgen voor afwisselende stijlen van de geliefde housesound, gefocust op de juiste chemie tussen de juiste platen, zodat jij kunt losgaan, versieren en genieten van heerlijke drankjes, zonder verveeld te raken. En wanneer je trek krijgt van alle nieuwe impulsen, dan is het mogelijk om een snack te halen in HappydayZZ zelf. Niet geheel onbelangrijk, want losgaan doe je niet op een lege maag. Vergeten we dan niet iemand? Ja, oplettende lezer, de vocale kracht die je nog harder zal opzwepen en je door zal laten gaan. De host van deze avond zal zijn MC Boogshe bekend van het de hit Sluts”, geproduceerd door Tony Cha Cha. Nu vraag je je wellicht af waar MC Lady Bee zal zijn. In verband met een verjaardagsparty kan zij helaas niet aanwezig zijn, maar er is dus gezorgd voor een perfecte invaller. Kortom stel jezelf niet teleur en wees erbij.

It’s not only about the sounds it’s also a life style .

5 opmerkingen

Kijkduin was super :yes:
Gezellige boel dus :9
Artiest Eleven
kijkduin was zeker super:D
Artiest Space
Yep, en deze gaat net zo vet worden!!!