Partyflock
 

Exxellent Flightclub: stoelriemen vast.... en feesten!

gepubliceerd door , op
Exxellent Flightclub: stoelriemen vast.... en feesten!
30 augustus 2006
FeestExxellent flightclub · Groovy dance night
Datumzaterdag 9 september 2006
LocatieMatrixx
Ladies and gentleman, thank you for choosing Exxellent as your favorite airline. And now, let’s take off! Aan boord van deze Exxellent flightclub wordt alle inflight entertainment verzorgd door de verrukkelijke Gregor Salto (Viajar!), Benny ‘the ace’ Rodrigues en Sidney ‘highflyer’ Samson. Kapitein op deze vlucht? MC Roga. Yep, het wordt een heel bijzondere Exxellent op zaterdag 9 september in The Matrixx.

Want Exxellent neemt je weer terug naar deze zomer, naar het vliegtuig naar Ibiza. Waan je op het strand met de dansers bij Tora Bora, waar je de vliegtuigen vol partygangers Ibiza ziet naderen. Of stel jezelf voor op de kegelberg van Rio, met Braziliaanse danseressen om het plaatje compleet te maken. Of een trip naar Greenwich Village of Lower Eastside, New York, met breakdancing all around. The Matrixx creëert tijdens deze Flightclubnacht minstens drie memorabele partymomenten, compleet met drie dansgroepen, en de DJ’s die hier naadloos bij horen.

Gregor Salto móest wel lid worden van deze Exxellent flightclub. Zijn ‘Viajar’ is dit jaar de zomerhit van zo’n beetje elk partystrand van Europa. Het is zijn onmiskenbare zwoele sound die zijn oorsprong vindt in Ibiza, maar de laatste jaren is uitgegroeid tot een echte Gregor Salto-sound.

Benny laat zich vanuit Rotterdam in The Matrixx droppen, waar hij als captain-of-the-mix zitting zal nemen in de pilotenstoel. De koers die hij aanhoudt is altijd onvoorspelbaar - van een vleugje techno tot wat stevige electro en meer) maar de gemene deler is altijd dat het Benny gaat om het dirigeren van de energie, om het maar even zo te zeggen. Hij is constant op zoek naar datgene wat de partyganger raakt, op dat moment. Laat je meevoeren door deze sympathieke Rotterdammer. Het uitzicht is ook wat waard, vooral als daar een heerlijke warme sound bij hoort. Met deze line-up hoef je de ogen niet dicht te doen om je op een heerlijk strand te wanen: dit zijn de DJ’s die zelf óók van een goed feest houden. En dat zie je er aan alle kanten vanaf. En iedereen is welkom op deze vlucht naar partyland.

Trouwens, daar is MC Roga ook een graag geziene gast. Hij was onlangs nog te horen op Dance Valley, en dat tekent welke kant het op gaat met deze MC. Hij is de man die deze vlucht naar een hoger level kan tillen - en dat laat hij gegarandeerd niet na.

Over Sidney Samson hoeft eigenlijk niet veel meer verteld te worden, al is het wel erg hard gegaan met deze resident van The Matrixx. Hij is eigenlijk het levende bewijs dat je geen sterallures hoeft te hebben om toch ver te komen. En hij heeft aangetoond dat in de clubsound nog voldoende nieuwe wegen te bewandelen zijn. Sidney neemt op zijn heel eigen wijze het gezag over tijdens deze vlucht.

Even een recap: vier van de beste club/groove/latin DJ’s op één avond. Drie (!) spectaculaire dansgroepen en een MC die van deze Flightclub een feestelijke vlucht naar Partyland maakt. Boarding op zaterdag 9 september in The Matrixx!

23 opmerkingen

 
Werkzaam bij Vier
Even een recap: vier van de beste club/groove/latin DJ’s op één avond. Drie (!) spectaculaire dansgroepen en een MC die van deze Flightclub een feestelijke vlucht naar Partyland maakt


wie is dj nummer 4 dan?
3 geweldige DJ's :yes: dat MOET wel een goede avond worden (y)

Ben erbij :cheer: :bounce:
Ckr wel relxt ..lekker housuhhhhhhh
vind t wel n beetje standaard worden hoor, al die exxelent's.. wat vernieuwing qua dj's zal goed doen..alhoewel t nog steeds heel erg goed loopt.
Waan je op het strand met de dansers bij Tora Bora,


Uhm, moet dit niet Bora Bora zijn? Tora Bora zullen niet veel danseressen te vinden zijn lijkt me... :) tenminste niet met 2 benen :roflol:
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Midway op woensdag 30 augustus 2006 om 19:42:
Uhm, moet dit niet Bora Bora zijn? Tora Bora zullen niet veel danseressen te vinden zijn lijkt me



haha idd:roflol:

daar vind je hoogstens waat bebaarde mannen :D
ik ben zeker van de party!!!! lkkr los gaan met benny en onze sid!!! (K)
 
Alleen een beetje jammer dat de "level" in Arnhem met hetzelfde thema komt en bijna dezelfde tekst !! Verzin lekker zelf eens iets..............
Ik ben van de partij......gezellie !!!!
heb wel weer zin in een exxelentje! ik kom!!!
 
Benny laat zich vanuit Rotterdam in de Matrixx droppen?

Drop die braziliaanse danseressen dan ook maar gelijk! :-P
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op donderdag 31 augustus 2006 om 09:44:
Alleen een beetje jammer dat de "level" in Arnhem met hetzelfde thema komt en bijna dezelfde tekst !! Verzin lekker zelf eens iets..............
Ik ben van de partij......gezellie !!!!

heel arnhem is kut
the level.........TERINGTENT!!!

lang leve the matriXX!!!:D
laatste aanpassing
 
Whohoo, we're going 2 ibiza!!!
Ben ook vd partij 9sep! Heb wel zin om weer x te exxellent-en :P
Wij zijn met de meiden ook aanwezig!! :jaja:
Moniesje's 22e jaar, met veel gezondheid indrinken :mixje:
We maken het er een gezellig avondje van hè Juicy Lucy, Pink Lady 25, en Douglas!?
C U Saterday :cheer:
Zeker te weten!!!!

Het komt helemaal goed....

See you girls....

Kus(K):cheer:
 
Exxelent!!! (Y)
avondje house kan Tora Bora wel gebruiken ja!
Benny is absoluut klasse DJ(Y) :respect:
Artiest {SHOWLIST artist 52715, 40264}
dit zijn de goede berichten.. :)
Flightclub is een concept van Red-bull....en gaat in meerdere clubs met meerdere dj`s draaien....! Gaat zeker een zeer goede avond worden...ben erbij!!!
 
mensen niet allemaal gaan ik ga wel maar als er te veel komen word het veel te druk!!!! dus mijn voorstel::::: alle mannen haken af hahahaha!!!!! c u all!!!! strday
 
Uitspraak van Nijmegenaa® op donderdag 31 augustus 2006 om 19:04:
heel arnhem is kut



De naam Partyflock zegt `t al....PARTYSITE en GEEN VOETBALSITE ...zielig!!! :(
laatste aanpassing