Partyflock
 
­ Nederland

Atomico celebration edition

gepubliceerd door , op
Atomico celebration edition
22 augustus 2006
FeestAtomico · Dynamike's birthday party & 3 years Haelen.tk
Datumzaterdag 2 september 2006
WinactieAtomico actiegesloten
LocatieDe Spil Site
Zaterdag 2 september 2006 zal in Cultureel Centrum De De Spil te Maasbracht Atomico - Dynamike's Birthday Party & 3 Years Haelen.tk plaatsvinden. Deze "celebration" editie staat geheel in het teken van Dynamike's verjaardag - die klokslag 12 uur 's nachts ook weer een jaartje ouder zal worden - én het 3 jarige bestaan van de grootste foto- cq. partysite van Limburg: Haelen.tk. Een ander niet te vergeten detail is dat Dynamike in het najaar alweer 5 jaar actief is als organisator in de regio Midden-Limburg. Dit alles is dan ook meer dan een goede aanleiding voor een ware happening. Een festijn waar laatstgenoemde regio ongetwijfeld naartoe zal hebben geleefd sinds "het laatste fluitsignaal" in de vorm van een oorverdovende piep in de oren na afloop van Atomico - Nuclear Investigation wat eerder dit jaar de status van dit concept nóg meer in een positief daglicht wist te plaatsen.

Concept

Ruim een jaar geleden sloegen DMP en Haelen.tk de handen ineen om één van de concepten uit het DMP "assortiment" uit te laten groeien tot een toonaangevend feest voor Midden-Limburg. Zeker gezien het stijgende aanbod van feesten werd er gekozen voor kwaliteit in plaats van kwantiteit want in het laatste geval zou het immers steeds moeilijker worden om constant te presteren. De "nieuwe" start werd ingezet met het vieren van de één z'n verjaardag en de ander z'n zoveeljarige bestaan. Door deze samenwerking ontstond er opeens ook een ware groep van medewerkers en iedereen weet dat resultaat pas bereikt wordt met de juiste hulp én instelling uit de juiste hoek. We hebben het dan niet alleen over de promotiecrew maar ook over het licht- en geluidsbedrijf en de security waarmee een vertrouwd team voor de toekomst kon worden samengesteld. Vooral het harde en zuivere geluid moest een rode draad gaan vormen binnen dit concept. Maar ook een sfeer waar het eenheidsgevoel in kon terugkeren stond hoog op het verlanglijstje. Het moest niet meer zo zijn dat de meeste bezoekers puur en alleen voor een bepaalde dj zouden komen, men moest er ook van overtuigd worden dat er méér redenen behoren te zijn om een feest te bezoeken waaronder dus een uitnodigende sfeer. Met de 3e editie in het verschiet lijken de nu al vele positieve reacties het bewijs te zijn van de vooruitgang die inmiddels is geboekt. En dan te bedenken dat er nog genoeg progressie valt te maken want iedere keer is immers het streven om de overtreffende trap ten opzichte van de voorgaande editie ook daadwerkelijk te bereiken.

Locatie

Aan de locatie zal het in ieder geval niet liggen want met een grote zaal die qua akoestiek vergeleken mag worden met een maximaal geluidsdempende bunker heeft de organisatie immers een exclusief strijdtoneel tot de beschikking wat slechts 1 keer per jaar voor een dergelijke activiteit beschikbaar wordt gesteld. De 2 boxentorens aan weerszijden van het podium krijgen dan ook weer de opdracht om behoorlijk wat decibels de zaal in te blazen. De regel "de organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor opgelopen gehoorsbeschadiging" wordt (nog) niet toegepast om "overgeacteerde euforie" te voorkomen maar het mag gerust alvast een terugkomend geheugensteuntje worden voor de bezoekers. Naast de grote zaal is er ook nog een foyer aanwezig aangevuld met een redelijk grote binnenkomstruimte - inclusief bewaakte garderobe - waardoor de doorloop tijdens het fouilleren en de kaart- en leeftijdscontrole (welke overigens 16 jaar of ouder bedraagt) nauwelijks hinder zal ondervinden. Er is natuurlijk wél enig begrip vereist voor de uitvoerige controle want dit is immers mede een garantie dat ieders veiligheid wordt gewaarborgd.

Beleid

Via dat ezelsbruggetje komen we ook direct bij het beleid wat op dit feest zal worden gehanteerd. Mochten er namelijk mensen van plan zijn om hun beste beentje voor te zetten wat betreft de hedendaagse "danstrend" genaamd pogoën dan zullen zij snel genoeg van een koude kermis thuiskomen als men na één "poging" direct kennis maakt met het zero tolerance beleid. Dat wil zeggen dat diegenen die door de security bij de kraag worden gevat zonder pardon uit het gebouw worden gezet. Er staat namelijk géén hardrockband in de line-up geprogrammeerd dus het is totaal overbodig om mede feestgangers te vervelen met iets wat lijkt op een vorm van communiceren in de zin van gebarentaal overgeheveld uit de prehistorie. Ook wat betreft kleding weet iedereen inmiddels wel hoe de vork (en dus niet de bijl) in de steel zit. Carnaval duurt nog wel even dus houdt er gewoon een casual gedachte op na dan is er ook niets aan het handje. Kleed je ook niet te dik want de temperatuur zou nog wel eens kunnen gaan stijgen en al helemaal als men van nature al enigszins "hot" is. De organisatie probeert hier in ieder geval al op in te spelen door (extra) ventilators te plaatsen en waterijsjes te verkopen. Over andere tegemoetkomingen in de nabije toekomst wordt nog gebrainstormd want de warmte op een feest is nu eenmaal een veelbesproken onderwerp.

Line-up

Veel verjaardagsfeesten kiezen op vandaag voor de gemakkelijkste weg door zoveel mogelijk dj's en mc's uit te nodigen en vervolgens aan te bieden. Het spreekt weliswaar aan tijdens de promotiecampagne maar op de avond zélf komen maar weinig optredens écht tot z'n recht (uitzonderingen daargelaten). Vandaar dat deze rage maar met beperkte mate wordt toegepast op dit feest. Alleen area 2 bestaat in z'n geheel uit duo's. Dat het hier echter om duo's gaat die zorgvuldig bij elkaar zijn gekozen in overleg met de desbetreffende personen mag dan ook niet onvermeld blijven. In area 1 krijgen de meeste dj's alle ruimte om hun kunnen op het hoofdpodium te laten horen door middel van een solo optreden. Toch bestaat ook het enige duo in deze area uit 2 talentvolle dj's die elkaar absoluut niet vreemd zijn. De line-up is in ieder geval weer ingevuld met voornamelijk regionale talenten maar natuurlijk zullen er ook enkele publiekstrekkers worden voorgeschoteld om zodoende het geheel te kunnen complementeren. Zo zullen onder andere "resident van het Atomico concept" Nosferatu én mixmaster "kijk-eens-wat-ik-allemaal-met-3-draaitafels-en-een-(staaf)mixer-kan" Vince act de presente komen geven om enerzijds de mainstream Hardcore - gezien vanuit het Enzyme perspectief - te vertegenwoordigen en anderzijds de voornamelijk Early Hardcore die gebracht wordt met een (over)dosis turntablishment wat soms regelrecht uit de hoge hoed lijkt getoverd.

32 opmerkingen

weer een meesterlijk bericht mikel!

Mensen die interresse hebben in de busreis kunnen Pb-en Naar moi
laatste aanpassing
 
ik heb er al reuze zin in :yes:
Er staat namelijk géén hardrockband in de line-up geprogrammeerd dus het is totaal overbodig om mede feestgangers te vervelen met iets wat lijkt op een vorm van communiceren in de zin van gebarentaal overgeheveld uit de prehistorie


Whahaha :respect:
laatste aanpassing
en we hebben er weer zin in :yes::D
er zijn wel feesten die dag
 
Artiest Basztard
Good luck (Y)!
 
Artiest {SHOWLIST artist 17148, 32373}
mooi bericht :)

heb er zin in :yes:
Werkzaam bij Lakeste
Gaat 100% zeker weer hét feest van Limburg worden :respect:
En weer een mooi persbericht van Mikels hand (Y)
Werkzaam bij E-Fraga
Uitspraak van Albertino op dinsdag 22 augustus 2006 om 18:56:
er zijn wel feesten die dag


Gelukkig maar! :)

Mikel, wederom veel succes en alvast van harte! ;)
laatste aanpassing
sjoen bericht manne ... good gedoan mikel ...
daar gaan we zeker weer een knalfeest van maken....
Word weer reuze
Vorige keer was kicks, dit keer alleen wat minder heet graag ;)
 
Artiest Da Hustla
DMP & Haelen :respect:

Kom ook eventjes feestje bouwen!

Zal wel lukken denken we ;)
laatste aanpassing
8)
 
heb er heel veel zin in :cheer: kan niet tegenvallen!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
:bounce:
 
:bounce:vorig jaar was al vet hoop dat het dit jaar nog vetter wordt heb er echt weer zin in kan niet wachten :bounce: :respect: voor haelen.tk en dynamike
Heb er veel zin in. Was vorig jr ook zo'n tering vet feestje alleen idd zal dit ook wel weer zo zijn.
 
kan niet komen deze keer:(
 
Mochten er namelijk mensen van plan zijn om hun beste beentje voor te zetten wat betreft de hedendaagse "danstrend" genaamd pogoën dan zullen zij snel genoeg van een koude kermis thuiskomen als men na één "poging" direct kennis maakt met het zero tolerance beleid


:roflol: :respect:
 
Suc6 heren van Atomico :)
 
Jow ik ben de eerste :P:P
goeie party zijn gegaan omdat de organisatie zei dat het hetzelfde geluid was als overdosed moet idd bekennen geluid was wederom super (Y)
de sfeer was ook goeie dus een lekkere opwarmer voor :bounce: Nightmare Outdoor :bounce: