Partyflock
 
­ Nederland
Element Traxtorm Records is niet algemeen zichtbaar!
Element The Third Movement is niet algemeen zichtbaar!
Element Catscan Ltd. is niet algemeen zichtbaar!
Element Enzyme Records is niet algemeen zichtbaar!

Mania geweld verstoort de rust in 013

anoniem gepubliceerd op
Mania geweld verstoort de rust in 013
17 augustus 2006
FeestMania · Mental illness marked by extreme obsession
Datumzaterdag 21 oktober 2006
Locatie013 Site
Eindelijk is het zover! Het braakliggend terrein rondom de Mania silo is vlakgetrokken en na grondproeven is toegestaan om te beginnen met de wederopbouw van het Mania imperium. 21 oktober zal de geluidsinstallatie van 013 weer tot het randje worden open geschroefd!

De overweldigende editie van april jongstleden, waarbij voor het eerst popcentrum 013 werd aangedaan met het Mania concept, heeft Mania Events ertoe doen besluiten dat naast Euphoria, 013 ook uitstekend geschikt is voor een hardcore evenement. Het nummer 1 poppodium van Nederland heeft zich in het verleden al meerdere malen bewezen als toplocatie met een ongekende mogelijkheid tot decoratie, denk aan onder andere de trampolinespringers en graffiti-acts bij Euphoria, maar ook zeker niet onbelangrijk, een erg vet geluidssysteem.

Waar het uiteindelijk toch om draait is het muzikale geweld van deze avond. De DJ's die deze taak op zich zullen gaan nemen, zijn onder meer Promo, The Stunned Guys, G-Town Madness, Endymion en Catscan. Slechts een kleine greep uit de artiesten die op zaterdag 21 oktober in popcentrum 013 in Tilburg acte de presence zullen geven.

Journey through hardcore history!
Als eigenaren van het Traxtorm Records label en producer van enorme knallers als Thrillseeka en Bombing Eardrumz, zijn ze erg toonaangevend geweest, en nog steeds! Nooit eerder stonden deze Italiaanse grootheden geprogrammeerd op een evenement van Mania Events, maar nu komt daar eindelijk verandering in. Natuurlijk worden hier The Stunned Guys bedoeld, die op deze avond wederom zullen aantonen dat Mania en Italiaanse DJ's een geslaagde combinatie vormen!

Daarnaast een andere nieuwkomer op Mania: G-Town Madness! Helemaal uit het noorden van het land komt deze live formatie over om hun grootste hits ten gehore te brengen. Geen Silence, maar 30 minuten gekkenhuis! Als zijnde één van de sterkste live-acts binnen de Nederlandse hardcore scene zullen deze doorgewinterde mannen daar dan ook geen moeite mee hebben. Trouwens, wisten jullie al dat er een hoop nieuw materiaal aan zit te komen van G-Town Madness? Ze zijn er al 12 jaar, maar dus nog zeker niet van plan te stoppen!

Naast deze 2 debutanten heeft Mania Events ook een aantal graag geziene gasten uitgenodigd. Zo zal het meesterbrein achter de talloze Files en Types, waarvan de meeste uitgebracht zijn op zijn eigen The Third Movement label, een wervelende performance geven. "The Revolutionist" zal deze editie afsluiten met een cross-over van zijn oudere en meest recente werk. Natuurlijk gaat het hier over niemand anders dan de man die er om bekend staat geen concessies te doen aan zijn draaistijl en altijd zijn eigen ding doet: Promo!

Vanuit Rotterdam komt Panic over. Zijn missie deze avond: Early Hardcore! Als lid van het legendarische Forze DJ Team en met zijn ervaring van meer dan 15 jaar weet hij als geen ander het juiste early hardcore gevoel over te brengen aan 't publiek. Start the panic!

Last but zeker not least zal Buzz Fuzz een knetterende oldschool/ early hardcore set ten gehore gaan brengen. En als er een iemand Mr Early Rave genoemd mag worden, dan is hij het wel. De pionier van het legendarische The Dreamteam zal bewijzen dat er maar één persoon is die de oude sound van weleer weet te brengen zoals het bedoeld is, hard & puur.

Back To The Future
Voorgaande editie introduceerde de 3 musketiers (D-Spirit, Sceletor & Wizard) de "Back To The Future" area. Niet moeilijk te omschrijven, simpel gezegd gewoon raggen & rossen, het beste van hardcore op het moment! De eerste keer dat de drie samen optraden battleden ze de hele avond, de laatste Mania draaiden ze om en om, dit keer nodigen ze enkele gasten uit!

Hun eerste gast stond zeer recent nog op Sensation Black. Hij werd bekend door zijn talloze releases op zijn eigen Catscan Ltd. label. Dat hij van meerdere markten thuis is blijkt wel uit zijn verrassende samenwerking met De Jeugd Van Tegenwoordig, hij is sowieso niet vies van andere muziekstijlen, zo flirt hij regelmatig met techno, hardhouse, zelfs klassiek en filmmuziek, maar hij zal nooit zijn eigen typische sound opgeven. Mania Events zal hem met de nodige moeite uit de studio moeten slepen deze avond, want Catscan is een echte studio freak!

Hun tweede gasten behoren tot de top van het Enzyme Records label, Endymion! Of ze nu een live of DJ set wegzetten, altijd gaat het dak eraf. Ditmaal hebben ze de eer om de 2de zaal geheel in stijl af te sluiten met een onvervalste Enzyme set!

46 opmerkingen

aanwezig:yes:
"Trouwens, wisten jullie al dat er een hoop nieuw materiaal aan zit te komen van G-Town Madness? Ze zijn er al 12 jaar, maar dus nog zeker niet van plan te stoppen!"


interessant! ben er zeer benieuwd naar!
laatste aanpassing
*mijn gebeden zijn gehoord*

heerlijk!


Mania @ het thuisfront!


we gaan er weer een mooi en memoriaal feestje van maken!
 
tot 4 uur maar.... :S
doe het dan gewoon lekker in de rodenburg...
dat zijn toch geen tijden meer zeg
Uitspraak van verwijderd op donderdag 17 augustus 2006 om 11:08:
tot 4 uur maar....
doe het dan gewoon lekker in de rodenburg...
dat zijn toch geen tijden meer zeg

Vrijdag of zaterdag. Schilt ook een slok op een borrel.
goeie tekst Kas :yes:

;)
laatste aanpassing
 
AANWEZUG :D
 
Uitspraak van Qukie op donderdag 17 augustus 2006 om 11:34:
goeie tekst Kas

:D

wij zijn er bij of nie Ann!!!
5 sterren erbij :D
 
Zeker dat we er bij zijn!!!

Cool artwork trouwens!
99% niet aanwezig
laatste aanpassing
 
aanwezig voor 2e keer !!!
Vorige keer aanwezig, deze keer weer! Jammer dat er geen Neophyte bij is, die was erg goed de vorige!!
 
waarom elk keer in die ballen tent van een tilburg 013 schiet toch niet op beter in rodenburg 1000 keer beter tent alles deze ballen bak :)
 
klinkt goed!!!!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1607, 1618, 1608}
Artiest {SHOWLIST artist 13296, 60172}
Joop doe eens lief over Tilburg!

Aanwezig uiteraard!

G(T)-Town Madness! :p , Wizzard, Promo Sceletor... blaaah! :bier:
 
haha is goed maatje alles goed daar maar MANIA hoord gewoon in de rodenburg maar niks verkeerd over tilburg hoor haha maar het hoord gewoon in de rodenburg klaar en simpel :P (cheer)
btr keer weer een Egte MANIA @ rodenburg beesd :/
 
hehe als ut in rodenburg was, dan was ik zeker aanwezig :)
Uitspraak van verwijderd op donderdag 17 augustus 2006 om 20:10:
hehe als ut in rodenburg was, dan was ik zeker aanwezig
Rodenburg/013, als t maar een Mania is :D Tot nu toe twee keer prima vermaakt. Keep on doing the good work!!
Zeker Present :bounce: altijd goed te doen in 013. Lekker Dichtbij :)
:bounce:
laatste aanpassing
zeker aanwezig :bounce:
mania is begonnen in tilburg dus al die zweters die zeveren over een EGTE mania in Rodenburg en dat mania daar hoort...lijkt me niet he ?

mja beter houden ze t in de rodenburg kan 013 wat anders programmeren die avond :p
na 2 keer er deze keer niet meer bij :(
 
1x nooit meer!:[
pfff nou daar kom ik dus noooooooit meer :no:

Dat ze eerst maar eens verantwoording voor hun eigen organisatie draaien ipv je klacht maar door te schuiven op anderen... Erg makkelijk om anderen maar de schuld te geven :/
 
aanwezig:)
 
Uitspraak van Koekert© op zaterdag 19 augustus 2006 om 12:23:
Dat ze eerst maar eens verantwoording voor hun eigen organisatie draaien ipv je klacht maar door te schuiven op anderen... Erg makkelijk om anderen maar de schuld te geven

idd koek:yes:
Azijn is zuur
laatste aanpassing
Aanwazig en zeker ook present B)
Rodenburg was altijd top met een dik hard zuiver geluid dus dat zal nu ook zeker wel dik in orde zijn :yes:

:respect: for Mania
Uitspraak van verwijderd op donderdag 17 augustus 2006 om 18:39:
MANIA hoord gewoon in de rodenburg


Dat wou ik zeggen. Maar goed, beter gaan ze in de rodenburg nu een keer ECHT harde feesten geven, dan mag Mania van mij lekker in Tilburg blijven (f)
laatste aanpassing
 
damn bijna alleen maar goeie namen
 
Jep, ben er ook weer bij!
 
wordt gezellig .. ben zeker aanwezig (Y)
Uitspraak van BIOCANDY op donderdag 17 augustus 2006 om 10:45:
"Trouwens, wisten jullie al dat er een hoop nieuw materiaal aan zit te komen van G-Town Madness? Ze zijn er al 12 jaar, maar dus nog zeker niet van plan te stoppen!"


interessant! ben er zeer benieuwd naar!laatste aanpassing 17 augustus 2006 10:46



Me too!
waarschijnlijk aanwezig daarna afterparty @ zino!!!