Partyflock
 
­ Nederland

Noord Nederland krijgt 2 voor de prijs van 1

gepubliceerd door , op
Noord Nederland krijgt 2 voor de prijs van 1
5 augustus 2006
Week 35 wordt een lekker weekje voor Groningen en omstreken. In deze week staan er namelijk twee parties gepland. De ene is een cadeautje van Boomin' Business aan alle dance/house liefhebbers de andere een nieuwkomer........ en nog outdoor ook!

1 - Boomin' Berend
Vorig jaar augustus heeft er een primeur plaatsgevonden in de binnenstad van Groningen. Op zondag 28 augustus werd het zogenaamde 'Gronings Ontzet' gevierd met een knallende danceparty op de Vismarkt. Nog nooit eerder werd er een gratis toegankelijk dance-evenement georganiseerd in de binnenstad en dat was te merken! Circa 2000 danceliefhebbers gingen compleet uit hun dak op de Vismarkt.

Dit jaar zijn er echter andere activiteiten op de Vismarkt en zodoende heeft Boomin' Business contact opgenomen met de organistie van het Gronings Ontzet; de Koninklijke Vereeniging voor Volksvermaken (www.feestinstad.nl). Na lang onderhandelen en soebatten is er een nieuwe lokatie is gevonden! Dit jaar zal het Broerplein (Academieplein RuG) dienen als festivalterrein. Net als vorig jaar zullen verschillende dancestylen worden gepresenteerd en zal de toegang gratis zijn. Van 's middags 13.00 uur tot 21.00 uur zullen (noordelijke) toppers zoals Sebastian Davidson, Rabutu, Sinclair en Triple Six hun style vertegenwoordigen. Misschien een beetje een vreemd, maar wel lekker is de opening. De hiphopformatie V.E.T zal gedurende het eerste halfuur hun teksten werldkundig maken.

Het Broerplein zal worden ingericht als festivalterrein met een mini-markt waar onder andere sieraden, airbrushtattoos, tassen en telefoonaccesoires verkrijbaar zijn. Tevens is er een stand van Hardcorestyle.EU met verschillende merken kleding zoals Pitbull en Hooligan. Boomin' Business staat zelf ook met een stand met gadgets en info over komende parties.

2 - Bazooka
Langs de ringweg Groningen ligt de Drafbaan Stadspark. Heel veel paardensport is er niet meer te vinden en dus ligt het terrein er meestal verlaten bij. Dat de drafbaan ook voor andere doeleinden te gebruiken is, werd enige jaren terug al aangetoond toen MoJo megaconcerten organiseerde met de Rolling Stones en Tina Turner. Het heeft tenslote even geduurd maar eindelijk kan er ook gestampt worden. Zaterdag 2 september zal de Drafbaan Stadspark in het teken staan van Bazooka - Mission Outdoor. Deze productie is een samenwerking tussen Boomin' Business en NBvG Events. Van 's middags 13.30 uur zal er tien uur lang d(r)averend geweld om je oren vliegen.

Beide organisatie hebben alles op alles gezet om voor een zo laag mogelijke prijs een klapper van een party neer te zetten. Na eerder de Totohal onveilig te hebben gemaakt (Determination & Mystify Project) zal nu de drafbaan zelf als main (outdoor)area dienen. Je zal hier Hardcore en Early Rave uit de speakers horen knallen gepresenteerd door niet de minste artiesten. Ophidian, DaY-már en Partyraiser worden ingeschakeld voor het brute geweld terwijl Dano met metgezel The Catalyst (jaja.....die ja) zullen gaan zorgen voor de kippenvel momenten. Dit alles aangevuld met regionale toppers moet zorg gaan dragen voor pijn in je oren. Dit brengt ons bij het geluidssysteem; ........ 2x 30.000 watt.... oef!

Area 2 is gesitueerd in de Totohal en zal onder de noemer "Bunker" voornamelijk Jump, Hardstyle en Hardhouse ten gehore brengen. Er zal een andere opstelling van het geluidssyteem komen dan bij voorgaande parties zodat ook hier de bassen rond je broekspijpen zal wapperen.

Als je de zomer in stijl af wil sluiten is er de VIP. Een aparte area met een balkon dat uitzicht geeft op de mainstage. Natuurlijk zijn er meer privileges voor de VIP's zoals; snelle entree, gratis garderobe en toiletten, 4 tokens en verschillende salade buffetten.

1+1=3: Boomin' Berend goes Bazooka!!

28 opmerkingen

Grunn goat weer los!
Artiest Buya
we gaan zeker los!!!
 
kan er jammer genoeg niet bij wezen, ik moet gewoon werken :(
 
Jaa zeker tof!:woop:
Artiest {SHOWLIST artist 3144, 46647, 122324}
Drafbaan....Vet :-)
 
Stampen :D:D
 
Artiest Oxytocin
Ooooh Yeah, we are gonna kick ass!
Artiest {SHOWLIST artist 386, 35497}
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 15 augustus 2006 om 18:40:
Ooooh Yeah, we are gonna kick ass!


Mag je zekers op rekenen !!

Hiervoor komen alle knallers uit de kast..

BAZOOKA!!!!
 
Uitspraak van JAEL. op maandag 14 augustus 2006 om 22:50:
Grunn goat weer los!


Uitspraak van Dj-Buya op maandag 14 augustus 2006 om 23:23:
we gaan zeker los!!!


Uitspraak van Alpadrino Kelvin op dinsdag 15 augustus 2006 om 14:09:
dat word weer ragge


Uitspraak van verwijderd op dinsdag 15 augustus 2006 om 14:30:
Stampen

ja cker we gaan weer lekker lossssssss
 
Groningen de koningen...
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 15 augustus 2006 om 22:30:
Groningen de koningen...


als dat maar duidelijk is!!! :D
 
Artiest Massive-E
Waarom hip doen als je Groninger kan zijn?

We gaan weer helemaal LOSSSS !!!!

Proud to be a Farmer
jaja ben weer aanwezig in ons mooie stad.
 
Zeker weten aanwezig! GEKKUH HUIS!!!!!!!!:D
 
Waha.....vet!! vismarkt was ook de betere shit, en wij zijn erweer bij....!!
 
jeb neme we ff vrij voor . na chille van het weekend. betere schit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 16 augustus 2006 om 23:04:
Waha.....vet!! vismarkt was ook de betere shit, en wij zijn erweer bij....!!


Ja cunt, we zijn er zeker weer bij!

Groningen de gakste!
 
:cheer:
 
:heil:...need I say more:P
 
Werkzaam bij Infected-events
Artiest Shadowkiller
2 x 30.000 watt op bazooka.. :respect:
laatste aanpassing
 
Heb ook zeker ff weer zin in lekker stampen.
wie gaan der naar bazooka..?
ikke ben zeker aanwezig:d met de bende van elende:d :bounce:
 
T was in mn huis te horen dus ik dacht: toch maar ff heen.......vond t wel jammer dat t niet zo druk was hoor....