Partyflock
 
­ Nederland

Kinky Dreams: 'Latex meets Lingery'

gepubliceerd door , op
Kinky Dreams: 'Latex meets Lingery'
2 augustus 2006
FeestKinky Dreams · One year anniversary; 'latex meets lingery'
Datumzaterdag 16 september 2006
WinactieKinky Dreams actiegesloten
LocatieLexion
Koop maar vast een nieuwe outfit, want Kinky Dreams bestaat precies 1 jaar! Een erotisch feit dat 16 september 2006 in Lexion Venue wordt gevierd. De vaste kern bezoekers weten het inmiddels: iedereen gaat net even een stapje verder tijdens de hete nachten die Kinky Dreams organiseert. Ook dit keer wordt er alles aan gedaan om al jouw erotische behoeften te bevredigen. Dat betekent de beste dj's zoals Spider en Miss Melody, maar natuurlijk ook de heetste erotische shows met daarin Brigitte More en Drago & Tiffany. Speciaal voor onze 1e verjaardag is het thema 'Latex meets Lingery': dus leef je uit!

Precies 1 jaar en vijf edities geleden werd Kinky Dreams voor het eerst georganiseerd. Het doel van de organisatie 'Kinky Dreams Dance Events': het feest van hun dromen organiseren. Nu, tientallen shows en duizenden bezoekers later, heeft de organisatie nog steeds hetzelfde doel voor ogen: Live the erotic Lifestyle.. en dat betekent feesten onder de perfecte omstandigheden en met gelijkgestemde mensen om je, onder je en boven je.. Daarbij wordt natuurlijk de volle aandacht geschonken aan details als aankleding en de aanwezigheid van de nodige attributen waardoor Kinky Dreams de kwaliteit van alle andere erotische lifestyle shows overtreft. Kortom: Kinky Dreams is een droom, een echte, waarbij iedereen in zijn of haar waarde wordt gelaten en je zelf bepaalt waar jouw grenzen liggen..

Harde feiten
Tijdens de voorgaande vier edities van Kinky Dreams vond een drukke dansvloer haar weg tussen de vele stands met nieuwe erotische producten. Ook dit keer wordt je als goedgeklede partyganger getrakteerd op de volle lading van Kinky Dreams. Dat begint al met onze line-up:

- Miss Melody
- Spider
- Ivano
- Tremenda
- Marsh-L
- Iwan

Ook onze live shows mag je niet missen: Brigitte More, Drago & Tiffany (België) geven 16 september volop acte de presence. Naast dit topentertainment voor het grote publiek, verwennen we dit keer onze VIP ook extra. Koop je kaartje vroeg en geniet de hele avond van extra privileges zoals een gratis Thaise massage, lapdance, Champagne en nog veel meer.

Kinky Kaarten en Dresscode
Je tickets bestel je het snelst, overigens zonder extra kosten, via onze website http://www.kinkydreams.nl . Hier lees je alle details (VIP, Dresscode, Ticketinfo) over de aanstaande verjaardag van Kinky Dreams nog eens rustig na. Naast onze site worden er kaarten via de vele voorverkooppunten door heel Nederland en België aangeboden. Adressen zijn te vinden op de website. Tickets zijn ook te verkrijgen bij alle voorverkooppunten van Ticketbox of online te bestellen.

Een exclusief feest betekent een strikte dresscode. De doorbitches zijn streng en letten zoals gewoonlijk op rubber, leather, pvc, uniforms, cross dress, plastic, cyber, fetish glam, body art, metal en burlesque. Zoals gezegd is Lingery het thema dus als je altijd al in dat spannende setje naar een feest wilde: nu is je kans! Minimum leeftijd is 21 jaar, en tijdens het feest zijn er GEEN camera's toegestaan.

For more kinky details check out:http://www.kinkydreams.nl

6 opmerkingen

 
kinky..! :)
laatste aanpassing
 
wow..ga ik heen dus !!!
super leuk !!
Zeker een leuk feestje! Altijd gezellig daar! :D
 
Hot and naughty night.

zie je daar.