Partyflock
 
­ Nederland

Club Déjà Vu op Rockit Open Air Festival

anoniem gepubliceerd op
Op zaterdag 29 juli zal er , in navolging van het succes van vorige jaar , weer een Rockit Open Air Festival plaatsvinden aan de Maarsseveense plassen te Maarsen van 11.00 tot 23.00 uur. Club Déjà Vu zal hier een zeer speciale area hosten.

Club Déja Vu is bekend en beroemd geworden met hun classics party’s iedere 2e zondag van de maand in de Happy Dayzz te Culemborg. De trouwe Club Déja Vu fans, weten waar deze feestjes voor staan, namelijk voor meesterlijke muzikale déja vu trips met de onvergetelijke klassiekers aller tijden. Dit alles steeds op een geheel eigen wijze gebracht door verschillende top dj’s uit binnen- en buitenland. De gastheren, het befaamde en dynamische duo Bas & Ram, weten er iedere Club Déja Vu weer een geslaagd feestje van te maken, waarin de echte house liefhebbers van het eerste uur hun hart kunnen ophalen aan alle vette Classics die er gedraaid worden. Maar ook diegene die deze befaamde houseperiode niet hebben meegemaakt smullen van deze mooie classics. Immers, dit is de muziek die mensen weer verbroedert en samenbrengt! Dit is de muziek waarmee het allemaal begonnen is! Dit is de muziek waar iedereen het altijd over heeft: “ music from the good old days! “

De Club Déja Vu party’s van de heren Bas & Ram zijn het afgelopen jaar razend populair geworden en daarom staan zij nu ook met een wel hele speciale Déjà Vu area op Rockit Open Air Festival. Bas & Ram hebben dit keer op een heel bijzondere wijze uiting gegeven aan hun creativiteit en een stage gemaakt die fungeert als een echte Teletijdmachine. Diegene die zich nog de teletijdmachine van professor Barabas uit Suske en Wiske herinneren en dit combineren met de spraakmakende opkomst van de artiesten uit de soundmixshow, die altijd gepaard gingen met een complete rook- en lichtshow, kunnen zich wellicht een voorstelling maken van wat er zaterdag in de Club Déjà Vu area zal plaatsvinden. Deze Teletijdmachine zal een ieder van jullie mee terug nemen op een magische muzikale reis en jullie trakteren op de beste trance en house classics. Een super line up van top dj’s uit Nederland, België en Engeland zullen jullie begeleiden op deze spectaculaire reis. Iedere dj zal terug gestraald worden tussen de jaren 1992 en1999, om vanuit deze periode zijn favoriete classics te draaien. Dit beloofd een zeer memorabele en wel heel bijzondere Déjà Vu trip te worden, die de echte Classics liefhebbers voor geen goud willen missen.

De dj’s aan het roer van de Teletijdmachine in de Club Déjà Vu area hebben stuk voor stuk hun sporen in de dance-scene verdient en de line up liegt er dan ook niet om:

11.00- 12.30 uur. Per. TimeMachine HouseClassics

12.30- 14.00 uur. Dazzle. Blackhole Classics

14.00- 15.30 uur. M.I.K.E. Push. Bekend geworden met zijn wereldwijde hits, zoals “Universal Nation”, “The Legacy” en “Strange World”, om er maar een paar te noemen. . “Universal Nation” wordt tot op de dag van vandaag gezien als één van de grootste tranceklassiekers aller tijden.

15.30- 17.00 uur. Yves Deruyter. BonzaiClassics

17.00- 18.30 uur. Ernesto vs Bastian. De mannen achter de monsterhit “darkside of the moon”

18.30- 20.00 uur. John Askew. John is een top dj uit Engeland, die nadat hij zijn gitaar aan de wilgen had gehangen, een ommezwaai maakte naar de housemuziek en op de allereerste underground party’s zijn furore maakte. Na deze” Raves” kwamen er de regular clubs en vele optredens in binnen en buitenland met andere bekende dj’s zoals Judge Jules, die John in 2004 bij zijn management inlijfde, en uiteindelijk zijn residency in de beroemde clubs als Ministry of Sound en The Gallery

20.00-21.30 uur. Bas & Ram. Dit dynamische duo dat kort geleden hun 10 jarig samenzijn als dj- duo vierde, zijn de organisatoren en resident dj’s van het succesvolle Club Déjà Vu. Zij zullen hier als geen ander de bekende classic –sound van Club Déjà Vu neerzetten.

21.30-23.00 uur. Jochen Miller. Matrixx, Lexion Classics


Al met al zal dit weer een zeer gedenkwaardige Club déjà vu trip gaan worden op een wel heel bijzondere buitenlocatie tijdens dit Rockit Open air Festival. Voor de trouwe fans een niet te missen feestje en voor de nieuwkomers; waag jullie eens in de Teletijdmachine van Club Déjà Vu en laat je meevoeren op een muzikale reis terug in de tijd die zijn weerga niet kent!


Voor de 2006 editie wordt, net als vorig jaar samengewerkt met hosts.
Op Techno gebied slaan Profiles en ROCKIT de handen weer ineen met een eigen stage waar Pascal FEOS (Die op tour is om zijn album “Synaptic” te promoten), Alex Under (De nieuwe man uit Madrid-Spanje, waar door de kenners halsreikend naar uitgekeken wordt), Secret Cinema, Steve Rachmad e.a. staan.
The Republic of MTV wordt net als op Free Your Mind afgesloten door niemand minder dan Derrick May (USA), dit keer vooraf gegaan door Michel de Hey en Andre Galluzzi (D). En natuurlijk is FCA’s vaste waarde, Benny Rodrigues ook van de partij in The Republic.
Bij Rotzooii draait de Duitse grootheid Michael Mayer een extra lange set en zijn ook Butane (USA), Rotzooii hoofdman Daniel Sanchez e.a. van de partij om de minimal stage te vertegenwoordigen.
In de House tent doen Marcello, Erick E, Roog e.a. dat bij RUSH, de organisatie die op eenzame hoogte de clubscene rockt en versiert met acts, theater en decor.
Online magazine 365Mag.com heeft FCA kunnen overtuigen met hun visie op dance en hosten de 365Live! Stage. Hun kijk op ‘future house music’ brengt o.a. Hybrid (UK), James Lavelle (UK), Chris Fortier (USA) en als wereldprimeur: Ashley Caselle met Band: The Remote. Een andere wereldprimeur op deze stage is de Back2Backset van de Nederlandse Matthew Dekay en de Noorse Nils Noa.
Don Diablo presenteert weer een zooitje ongeregeld dat tot een geheel gesmeden wordt in zijn Sellout Sessions area. Kubus neemt dit keer samen met BangBang de hip hop voor zijn rekening terwijl Dr. Lektroluv (B ) de tent afsluit. Maar ook Sharam Jey (D), Krafty Kuts (UK), Jesse Voorn, Benjamin Bates e.a. zijn van de partij.
Het altijd bruizende en kloppende DJ-cafe Twstd wordt als vanouds vertegenwoordigd door een lijst aan artiesten (te lang om op te noemen) en gaat aan de slag met gekkigheid en vreemde taferelen zoals we van ze gewend zijn. Als klap op de vuurpijl sluit 100% Isis af. Een absolute must dus. Dat geldt ook voor de Exprezz & Happy Tribe posse (o.a. Ambient Daan en Paul Jay) die aan de slag gaat met massages, bomen, poëzie en meer zodat je tot rust kan komen in de geoliede chaos van ROCKIT Open Air. Het eiland is dit jaar het domein van Rob Boskamp’s “Latin Vibes”.

22 opmerkingen

Ken het niet. Maar wat ik niet ken, moet ik onderzoeken. Dus maar even een kijkje nemen waarom dit zo speciaal is dat er zoveel lettertjes aan gespendeerd moeten worden.
Uitspraak van Zacherius Acht op donderdag 20 juli 2006 om 13:23:
waarom dit zo speciaal is dat er zoveel lettertjes aan gespendeerd moeten worden.

yeahh, voor diegen die bij Gigadance zijn geweest, die weten
al hoe Bas&Ram hun tentjuh opzettuh!! :respect:

Voor diegene die.. etc etc.. kortom, ga, en je weet waarom!! :yes:
Heb mason & the maker op DV gezien, erg cool! Dus als je er toch bent ;)
Uitspraak van Zacherius Acht op donderdag 20 juli 2006 om 13:23:
Dus maar even een kijkje nemen waarom dit zo speciaal is dat er zoveel lettertjes aan gespendeerd moeten worden.

Is zeker de moeite waard, en zal ook zeker niet je laatste x Deja vu zijn!:respect:
Nouuu, met zoveel tekst wrijf je het in dat het nog negen hele dagen duurt voordat we los gaan :'(
 
Zin :D
Uitspraak van verwijderd op donderdag 20 juli 2006 om 16:00:
Zin :D

Eg wellllll, damn, mijn 1e Rockit :yes: maaruh, ben wel
een outdoorpartybeestie.. :yes: ennuh het weer blijft zonnestralen!! :cheer:

Eerst ff oefenen bij Pleasure Island.. en dan.. taddaaaa!!

PS: JLaDY.. ging je nou wel of niet naar PI 8)
 
Ook dit word mijn eerste rock it!:D heb goeie verhalen gehoord!

Hopen op mooi weer dus!! :cheer:
 
Vorig jaar was ok zeker weten dit jaar beter !!! YEAHHHH!
 
Van de week ff kaartjes scoren,vorig jaar echt prima vermaakt bij dit festival,verwacht er dit jaar wel wat meer van,vind de line/up dik beter dan vorige editie!
 
1e rockit!! Maar wel aanradertje volgens velen duzz gewoon gaan, hard gaan!!
vond rockit vorig jaar vooral erg gezellig..

de locatie is top.. speeltuin enz.. erg leuk allemaal.. er was alleen niet genoeg publiek.. hopen dat dat dit jaar beter is.. ik ben er niet..
Deja Vu :respect:

Bas & Ram trance en hardtrance helden :respect:

respectaaaaaaaah

Buitenstage :lief:
Vorig jaar was ondanks dat het rustig was erg ok.. Ga dit jaar zeker weer ff kijken. :D
Bijzonder vreemd dat deze stage er nu is.......als het maar gezellig is (blijft)
jeah lijkt me wel leuk ! Jochem millerrrrrrrrrrrrr en eh anders kunnen we altijd nog skinny dippen :)
Ohhh, de sfeer op dit soort festivalzzz is gewoon super :cheer:
Wordt zekerzzz weer eentjuh die de boeken in gaat als:
yeahhh, volgend jaar weerrrrrrrr

En ik?? Nahjaa.. ik hobbel wel weer mee 8)
 
TWSTdarea blijft beste line up hebbe van alle area's vindk, ma heb er iig zin in:D
dit gaatttt um worden!!!!!!!!! heb er zin an!!!
 
Artiest {SHOWLIST artist 40778, 18526}
Helaas ga ik met vakantie, anders was ik er zeker bij geweest, vorig jaar was het al top (lees: gezellig), maar met deze line-up en met dit weer kan het alleen maar beter worden lijkt me!

veel plezier!