Partyflock
 
­ Nederland

Kort nieuws van de KNIP-dienst

gepubliceerd door , op
Kort nieuws van de KNIP-dienst
21 juli 2006
Partyflock blijft maar groeien! Wisten jullie wel dat sinds de invoering van het album op het moment van schrijven al 434.390 foto's zijn geupload en dat deze foto's ruim 22.6 GB in beslag nemen en dat de Partyflockfotografen "slechts" 258.325 foto's totaal online hebben staan. Het aantal reacties onder albumfoto's bedraagd 84.615 terwijl onder de partyflockfoto's het aantal 1.738.374 is. Dus voor de mensen die zich vervelen de komende tijd! Tel maar na! :devil:

Recensies
Renaissance 3D - Faithless
Hardcore Emotions 3
Demolition Part 7
Outblast 2006 DVD

Columns
In de naam van Urbanus...
Just Dance

Poll
Waar poep jij het liefst?

Fotografen
Loop jij ook altijd de Partyflockfotografen mis? Geen nood, we geven je een lijstje waar enkele fotografen zich bevinden dit weekend. Wees aub wel een beetje :lief: voor ze mocht je ze tegenkomen.
Hardcore minded
Sodom night (ovb)
Hardcore revival
Rouge
Limo invites
Illegal vibes outdoor
Ferry Corsten at the park (ovb)
Fiesta Vibes (ovb)
8 years Salinas Sundance (ovb)

Mobieltje waarschuwt beschonken kroeggangers
Het gaat om een vinding uit Zuid-Korea. LG ontwierp speciaal voor jonge mensen een toestel, die werkt als een soort ‘telefoon-Bob‘. Wie met teveel alcohol in het bloed in de LG LP4100 praat, krijgt direct een waarschuwing voorgeschoteld dat hij of zij teveel heeft gesnuffeld.

Naast een melding dat er teveel is gedronken, gaat de telefoon nog een stapje verder. Het mobieltje toont een filmpje waarin een auto gevaarlijk slingerend over de weg rijdt. De video eindigt met het advies een taxi te nemen.

Naast een ‘blaastest’ beschikt het toestel over meer spraakmakende functionaliteit. Zo blokkeert ‘gsm-Bob’ vooraf ingestelde risiconummers. Dit voorkomt dat beschonken bellers ouders, ex-lief of de chef op het werk bellen en ongecontroleerde teksten spuien door de telefoon.


Wessel van Diepen verlaat Radio 538

Wessel van Diepen stopt na 14 jaar met zijn werkzaamheden bij Radio 538. Hij wil zijn carrière een nieuwe wending geven door zich onder andere toe te leggen op artist development en de creatieve zijde van enkele nieuwe muziek en media projecten. 538 DJ Jeroen Nieuwenhuize wordt de nieuwe presentator van de Nederlandse Top 40 en Dennis Ruyer van het dance-programma Dance Department op zaterdagavond. Half oktober presenteert Wessel zijn laatste programma voor Radio 538. Wessel van Diepen was in 1992 mede-oprichter van Radio 538, de stem van het station en presenteerde succesvolle programma's als 'Van Diepen draait door', Dance Department en de Nederlandse Top 40.

Wessel van Diepen, binnenkort ex dj Radio 538: 'Ik ben ontzettend blij dat ik deel heb mogen uitmaken van het doorlopende succesverhaal van Radio 538. Maar hoe fantastisch het hier ook is, er is nog een aantal dromen dat ik wil waarmaken. Gelukkig is mijn opvolging bij 538 in handen van twee supertalenten.'

Jan Willem Brüggenwirth, algemeen directeur Radio 538: 'Heel jammer dat Wessel ons station gaat verlaten. Vanaf de oprichting van Radio 538 heeft hij een hele belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van de zender en dan is het altijd moeilijk om afscheid te nemen van zo'n goede DJ. Wel krijgen door zijn vertrek Jeroen Nieuwenhuize en Dennis Ruyer de kans de radioprogramma's van Wessel over te nemen. Wij wensen Wessel veel succes met het vervolg van zijn carrière.'

Tiësto over Wessel van Diepen: 'Wessel blijft voor mij het icoon van de Nederlandse dance industrie. Ik deel zijn passie voor muziek en bewonder hem als producer maar zeker ook als mens.'

Radio 538 DJ Ruud de Wild over het vertrek van Wessel van Diepen: 'Ik snap wel dat je na 14 jaar iets anders gaat doen. Helaas voor ons gaat er een vakman met een briljante stem weg.'

Jeroen Nieuwenhuizeen Dennis Ruyer blijven ook van maandag tot en met donderdag tussen respectievelijk 14 en 16 en 19 en 21 uur hun eigen programma's presenteren.


Save me at the beach: Feesten & beesten op het strand
Dansen voor de bedreigde aapjes

Zaterdag 22 juli staat Woodstock 69 vanaf 14:00 in het teken van de Orang Oetan! Chris Zegers, ambassadeur van Monkey Business, zal met zijn band Hudson Five het startschot geven van SAVE ME AT THE BEACH. De populaire beachclub Woodstock 69 te Bloemendaal helpt Monkey Business bij het beschermen van de bedreigde Orang Oetan. Velen bekende DJ’s, zoals Brian S, Marnix, Victor Coral, ROOG, Benjamin Bates, Miss Nine, Marcello vs Marcella en Laidback Luke, zullen geheel belangeloos hun kunsten vertonen achter de draaitafels om er een onvergetelijke beachparty van te maken.

De dag begint vroeg met apestreken als kite-surfen, vliegeren, volley-bal en massages. Barbara Karel van MTV zal als host de feestgangers welkom heten. Local Hero on the sax, Suki on percussie en MC Gee zullen de DJ’s vergezellen waarna de sexy Gogo-dancers & vuurdancers de menigte in vuur en vlam zullen zetten. Ook bij slecht weer schijnt het zonnetje in de tent van deze rescue-party.

Fundraising via SAVE ME party
Op een ‘feel-good moment’ maakt Monkey Business jongeren bewust van de ernstige situatie van de bedreigde Orang Oetan en het verdwijnen van de tropische regenwouden. Niet op een belerende toon of saaie manier, maar Monkey Business bewijst al 3 jaar dat feel good & do good erg goed samen gaan. Op top locaties als Arena, Panama, Blijburg aan Zee, Westergasterrein, Woodstock 69, Jimmy Woo, Ocean Diva en zelfs het Van Gogh Museum, heeft Monkey Business trendy en succesvolle feesten neergezet. En nu is het weer tijd voor een oude bekende Woodstock 69, waar wederom een Save me at the beach gegeven zal worden. Dus zaterdag 22 juli vanaf 15:00 feesten en beesten op het strand & dansen voor de apies met je voeten in het zand om een record bedrag voor dit goede doel op te halen. Voor meer info zie www.saveme.nl.


Dance programma op Lowlands compleet

The Knife heeft met haar spookachtige electrobeats, vervreemdende vocoderstemmen en echoënde synthesizerpartijen al veel stof doen opwaaien in de muzikale onderwereld. Het broer/zus duo uit Zweden geeft zelden een live optreden, des te meer reden om reikhalzend uit te kijken naar hun komst op Lowlands. Ook DJ Rush en Josh Wink zijn grote namen in het dance-genre.

De volledige lijst nieuwe dance namen op een rij: The Knife, Mocky, Motor, DJ Rush, Ame, Josh Wink, 2000 and One, Lauhaus, Magda, Melon, MSTRKRFT, Radar & San Proper, Sandeman, Nuno dos Santos, St. Paul, Thee J Johanz.

Ook in de Groove Tube kan weer gedanst worden, op de platen van Toby Paul & Cinnaman, Code Red & Clyde, DJ Maestro, St. Paul & Leroy Rey, KC The Funkaholic, Mr. Wix, Antal, Tom Trago.

Eerder maakte de organisatie namen bekend als Massive Attack, DJ Shadow, Tiga, Zero 7, Infadels, Tiefschwarz, Scissor Sisters, Tiga, Kelley Polar, Lady Aïda, Alexander Kowalski, Planet Pendulum (DJ), Miss Djax, Hot Chip, DJMarky, Chico Mann, Joris Voorn (live), Balkan Beats: DJ Eugene Hutz en Black Sun Empire & Noisia.

Ook presenteert Lowands dit jaar de nieuwe podiumloods X-Ray, voor elektronische acts: A-Trak, Louie Austen, Pierre Bastien, Bong-Ra, Charly & Gallus & Mc. Krish, Cobra Killer, DJ /[dj=18783]{Artiest met ID 18783 bestaat niet!}, DJ Stamppod, DJ Superchique, Dønald & Bjørn, Elitechnique, Loefah, Jahcoozi, Kids In Tracksuits, Lotterboys, Daniel Meteo, Nid & Sancy, Plastician, Mike Relm en The Subs.

Dance is een van de vele muziekgenres die op Lowlands aan bod komen. Op de veertiende editie van het festival staan verder acts als Muse, Placebo, Michael Franti & Spearhead, The Raconteurs, Fun Lovin' Criminals, Iggy & The Stooges, Infadels, The Streets en Urban Dance Squad op het programma. Ook theater, film en literatuur hebben hun plaats op Lowlands. Het complete programma staat op www.lowlands.nl en in de Lowlands programmakrant die op woensdag 26 juli verschijnt als Volkskrantbijlage.




KNIP - jaargang 1 - nr.22

12 opmerkingen

Leuk, DJ Rush ook nog op Lowlands!
Zo blokkeert ‘gsm-Bob’ vooraf ingestelde risiconummers. Dit voorkomt dat beschonken bellers ouders, ex-lief of de chef op het werk bellen en ongecontroleerde teksten spuien door de telefoon.


8)
 
Jammer, mis het nieuws dat de deuren van Nighttown nou echt op slot gaan door de curator... :/
laatste aanpassing
 
ideaal dat ding
 
Uitspraak van Gila Selectah op vrijdag 21 juli 2006 om 23:15:
Aaah is er ook zo'n telefoon met Sos-alarm


LOL
laatste aanpassing
die dance-namen voor Lowlands zijn om van te smullen zeg! :kwijl:
miss djax en rush en nog wat techno figuren (Y)
 
Uitspraak van Gila Selectah op vrijdag 21 juli 2006 om 23:15:
Aaah is er ook zo'n telefoon met Sos-alarm

:roflol:
 
aanwezig
WOW, wat een dance line up @ LOwlands :O je zou er bijna naar toe gaan :P