Partyflock
 
­ Nederland

Bass Solution

gepubliceerd door , op
Bass Solution
18 juli 2006
Aan keuze qua feesten niks te klagen voor feestbezoekers in Nederland. Dat dit vaak leid tot een leger dan lege portemonnee weet iedereen maar al te goed en juist voor degene die inmiddels de bodem van hun portemonnee vaker zien dan hen lief is, heeft Amigo's de oplossing: Bass Solution!

Met 2 area's vol nationale toppers en opkomende dj's, die je de lekkerste Oldschool, Early Hardcore, Jump en Hardstyle zullen voorschotelen voor een zeer betaalbare prijs. Voor slechts 5 euro kun je op zaterdag 22 juli in Amigo's in Dordrecht, voor het eerst genieten van Bass Solution.

OCD Invites
Zaal 1 zal in het teken staan van de lekkerste Oldschool en de beste Early Hardcore. OCD inmiddels bekend van zijn concept Slaves to the Rave en optredens op o.a. Nightmare Outdoor, Ghosttown en Pussy Lounge heeft voor deze editie een groot aantal dj's uitgenodigd om flink te gaan knallen. Niemand minder dan toppers Stanton en Buzz Fuzz brengen je zonder teletijdmachine terug naar de tijd waar alles beter was. Daarnaast zijn ook Spete, Reiner, Sagem, Reflect en Jor-in uitgenodigd om de oude platen uit het stof te halen en de tijden van weleer terug te brengen. Natuurlijk kan een MC in deze zaal niet ontbreken en wie anders is er meer geschikt om dit alles te voorzien van de nodige vocalen, dan MC: TMC.

Genius Invites
Zaal 2 staat deze keer vol met Jump en Hardstyle toppers, die door Genius gevraagd zijn om op deze avond zijn zaal te vullen met het betere springwerk. De man die inmiddels naam heeft gemaakt in de Zino in Tilburg en dit jaar al op feesten stond als Defqon.1 en Emporium heeft bewezen dat hij het publiek in beweging kan krijgen. Evenals de dj's die hij heeft gevraagd om hun ding te komen doe. Wat te denken van Tremble Tracks producers Bad Boyz en Digital Punk. Tevens zullen dj's Da Pauli, Penoze, Alessandro Stasi, Deftone en Static laten horen waarom zij door Genius uitgenodigd zijn om te komen knallen in Amigo's. Wie zich nog meer laat horen in area 2, maar dan letterlijk is MC: Joe himself. Deze man heeft natuurlijk geen verder introductie nodig, he gets the crowd moving!

Voor de fans
Voor deze eerste editie is een speciale actie bedacht, mensen die op Partyflock "fan" zijn van dj's Genius en/of OCD kunnen deze avond gratis naar binnen. Wat je daar voor moet doen is simpel, stuur een mailtje met je naam en je Partyflock nickname naar: basssolution@hotmail.com en je krijgt bevestiging met je gastenlijst plaats.

33 opmerkingen

eej Robert en Jimmy!

Kom jullie ckers ff beluisteren in de avonduurtjes en overdag natuurlijk al op Pleasure Island. See ya saturday!!!

(k)(k)
laatste aanpassing
Artiest Mizzor
Leuk,goedkoop feestje(Y)

en leuke actie voor de fans
 
Wordt vast weer gezellig! :)
Ben wel weer aanwezig, altijd goed in Amigo's!!!(y)
 
Uitspraak van DJ Radiate op woensdag 19 juli 2006 om 09:39:
Leuke feestje om gezellig met wat mensen je verjaardag te vieren

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaart :P
 
Aanwezig :)
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 19 juli 2006 om 10:48:
Aanwezig :)


:yes:
laatste aanpassing
 
wordt gezellig :bounce: :mixje:
Werkzaam bij NRG Events
Artiest OCD
Gaat een gek feessie worden! :D
 
:bounce: AANWEZIG!!!!! :bounce:
Ben der ook!!
 
aanwezigg Amigo's altijd leuk:jaja:
Uitspraak van gabba op woensdag 19 juli 2006 om 09:05:
Ben wel weer aanwezig, altijd goed in Amigo's!!!


Ben ik het effe zwaar met jou eens :jaja:

Als ik me goed genoeg voel, ben ik ook weer aanwezig (Y)
Aanwezig :d word weer gezellig :D
laatste aanpassing
 
zeker weten :yes:
 
van de party
 
chill, 's kijken of ik vervoer kan regelen!!!
ik ben der ook weer..
OCD staat altijd garant vor n topfeessie..

me = the biggest fan of OCD..

nothing but :respect:
aanwazig :woop:
10 minuten fietsen :D
 
gizewnaa
had al 2 gratis kaartjes gevonde in mijn flyer tas vorige keer dus gaan we maar heen he!! volgende maand wor toch al duur zat!!!
Vanavond gaat het lossss!! :yes:
Uitspraak van NRG op zaterdag 22 juli 2006 om 18:26:
Vanavond gaat het lossss!!

cker taxi komt er zo aan.. met een hele ploeg uit sliedrecht city! haha