Partyflock
 
­ Nederland

Dominatrix, Queen of the fetish Scene

gepubliceerd door , op
Dominatrix, Queen of the fetish Scene
18 juli 2006
FeestDominatrix · Queen of the fetish scene Site
Datumzaterdag 2 december 2006
WinactieDominatrix actiegesloten
LocatieMaasgebouw
FeestScandal NYE
Datumzondag 31 december 2006
WinactieScandal NYE actiegesloten
LocatieLatido
FeestDominatrix · Queen of the fetish scene Site
Datumzaterdag 3 maart 2007
LocatieMaasgebouw
FeestDominatrix · Queen of the fetish scene Site
Datumzondag 27 mei 2007
WinactieDominatrix actiegesloten
LocatieArena
4 juni 2006 was het eindelijk zover, de eerste uitverkochte editie van Dominatrix. De verwachtingen waren hoog gespannen, diverse top DJ's uit binnen en buitenland gaven act de présence. Daarnaast had Cosmic Events de beste shows over laten komen uit heel europa. De reacties waren overweldigend; "Dit was HET feest van 2006", "Dominatrix is met recht queen of the fetish scene", "Wouw, de muziek, de shows, de sfeer, de mensen, alles klopte!", "thnx allen voor dit zeer geslaagde feestje waar nog velen organisaties wat van kunnen leren!".

Helaas hebben we veel mensen, welke geen kaartje hadden, aan de ingang moeten teleurstellen. Daarom begint de voorverkoop van de volgende editie van Dominatrix extra vroeg, zodat iedereen de kans heeft om op tijd een kaartje te bemachtigen! Vanaf vandaag is het mogelijk om via de website van Dominatrix, www.dominatrix.nl, kaarten te bestellen voor de editie van zaterdag 2 december. Speciaal voor snelle beslissers zullen er een aantal flessen champagne verloot worden, welke gekoeld klaar zullen staan tijdens Dominatrix. Deze actie loopt tot 1 September 2006.

Wederom doet Cosmic Events haar uiterste best om de beste DJ's te boeken, de eerste zijn ook al vast gelegd. Naast Spider, Da Dominator en Miss Djackie zal JD deze keer de darkroom rituals area van uplifting klanken voorzien. De main area is natuurlijk voorzien van Cosmic Events resident D-Jason, daarnaast zal Joy de la Rosa deze zaal voorzien van haar groovy sound. Bovendien is deze dame naast een genot voor het oor, ook nog eens een genot om naar te kijken... Ook is Cosmic Events in onderhandeling met Jeff Bennett, om hem wederom te laten verschijnen op Dominatrix, deze in Noorwegen wonende top dj zal deze zomer oa optreden tijdens Mysteryland en de Love Parade in Berlijn.

Er gaan geruchten dat er deze editie zelfs een derde area zal zijn. Maar over de precieze invulling hiervan kunnen we nog niet veel zeggen, wel is duidelijk dat in deze zaal een totaal andere invulling aan het concept gegeven zal worden.

Maar er is nog meer!

31 December 2006 beleeft Nederland de premiere van Scandal NYE. Na jaren lang aandringen heeft Cosmic Events besloten de eerste fetish New Years Eve party te organiseren onder de naam Scandal NYE! Dit belooft een zeer exclusieve party te worden voor slechts 300 bezoekers op een van de hotste locaties van Amsterdam.

De volledige line up zal binnenkort bekend gemaakt worden, zowiezo zal Miss Melody de zaal vullen met haar welbekende opzwepende sound. Kaarten zijn vanaf vandaag te bestellen via de website www.scandalnye.nl

6 opmerkingen

 
Uitspraak van Robin Distortion op vrijdag 21 juli 2006 om 14:38:
leuke flyer


Als je later groot bent, mag je ook naar dat soort feestjes !
Klinkt opwindend en uitnodigend. Ancillia, je ziet er erg gevaarlijk uit op de flyer. 2 stoker, plaag die jongen niet zo, hij meent het. Passende naam voor de locatie een fetishfeest (galgenwaard)
 
Kan je op zulke feesten ook kleding huren of niet? En wat bedoelen ze met metal eigenlijk? Kleding met metaal ofzo?
Artiest {SHOWLIST artist 26539, 111498}
Wij hebben er in ieder geval erg veel zin in, gaat een heus spektakel worden!


Uitspraak van permanent verbannen op donderdag 7 september 2006 om 16:21:
En wat bedoelen ze met metal eigenlijk

kijk maar op mijn profiel ;) kom je vanzelf metal tegen ;)
Marcel, de stalen man met een hart van goud.