Partyflock
 
­ Nederland

Luxlife Festival

gepubliceerd door , op
Luxlife Festival
11 juli 2006
FeestLuxlife · Festival
Datumzaterdag 5 augustus 2006
WinactieLuxlife actiegesloten
LocatieBloomingdale Site
De echte Haarlemse liefhebbers van house- en dance muziek zijn flink in de watten gelegd in de winter van 2005-2006. Maar liefst vijf uitverkochte edities van Luxlife in het Patronaat. Grote DJ-namen, spetterende lichtshows en verrassende decors waren de bron van het succes.

Op 5 augustus 2006 komt Divinity met wat nieuws, met trots presenteren ze het officiele: Luxlife Festival.

Dertien uur lang(!) zullen op het strand van Bloomingdale (Bloemendaa aan Zee]) onafgebroken houseklanken klinken van grote namen uit de (Nederlandse) housescene. DJ’s die eerder op Luxlife schitterden, zoals Erick E, Laidback Luke, Don Diablo, Brian S en Marcella zullen komen optreden. Maar ook DJ’s die nog niet in het geschiedenisboek van Luxlife voorkomen, zoals DJ Chuckie en Fedde le Grand, komen langs om hun kunsten te vertonen. Uiteraard is de resident en ambassadeur van LuxlifeMike van Loon – ook op de lange lijst van namen te bekennen. De organisator van Luxlife - Gijs Tettero - zal zelf natuurlijk ook plaatsnemen achter zijn zo geliefde draaitafels. Naast toppers krijgen talentvolle DJ’s een unieke kans tijdens Luxlife the Festival om zich in de schijnwerpers te werken.

Luxlife Festival bestaat uit twee stages. Binnen en buiten, Inside en Outside. Tettero opent het feest zelf om 12.00uur op de Inside Stage.

Tegelijkertijd gaat ook buiten op de Outside Stage J-Harlem van start. Al om 15.00uur komt absolute must-see DJ Chuckie in actie op de Outside-Stage. Deze in Paramaribo geboren DJ won in 2004 de MOBO Award voor de beste DJ ‘who likes to break (musical) barriers and will do so in the future’. Hij trok ook volle zalen door heel het land met zijn succesvolle ‘Dirty Dutch Tour’.

Chuckie wordt op de Outside-Stage opgevolgd door een optreden Fedde le Grand, bekend van zijn superhit Put your hands up (for Detroit). De Utrechtse Fedde mixte het net verschenen eerste Sneakerz Album, samen met Gregor Salto.

Op de Inside-stage zijn ondertussen niet te missen namen als DJ Marcella en Mike van Loon op hetzelfde moment ook al in actie gekomen!

Op de Outside-Stage knallen Erick E en Don Diablo tot middernacht door. Erick E heeft bijna geen introductie meer nodig. Erick is organisator van het succesvolle Sneakerz en al jaren actief in de Nederlandse House scene. Hij speelde tevens in onder andere Griekenland, Spanje, Amerika en Duitsland.

De laatste twee uur op de Outside Stage staan in het teken van Don Diablo. Don stond eerder op Luxlife en heeft daar laten zien dat hij een absolute wereldster in wording is.

Binnen gaat het tot 01.00uur door met Ricky Rivaro, Brian S en een spetterend slot van het festival met Laidback Luke.

De absolute top van de Nederlandse DJ’s staan dus op 5 augustus op het populaire Bloomingdale. Een absolute must voor alle danceliefhebbers van Nederland.

Uiteraard zijn er een hoop mensen die nog door willen na deze dag. De officiele afterparty van Luxlife Festival vind plaats in Club Stalker in Haarlem met o.a. Tettero en Laidback Luke.

9 opmerkingen

Artiest Joel
Of Loveland?
vette shit!..present!

maaruh, ik mis mexximus & dansta deluxe in de line up?
Hmmm, klinkt wel toppie, toch maar ff gaan, maar dat afteren?? :no:
Dat doe ik ff ergenzzz anderzzz, ff wat Katana (y)


Uitspraak van Norman Soares op woensdag 12 juli 2006 om 09:35:
En wat dacht je van ik?

Okay surprise uzzzz.. ben benieuwd..
laatste aanpassing
 
Toch maar Loveland! Wel duurder, maar wel Isis (L)!!
 
Aanwezig!!
mexximus & dansta deluxe :respect:
Voor de zaterdag middag was het prima lekker rustig relaxed...
alleen die hip hop had van mij niet gehoeven maar ja kan niet alles hebben voor de rest alles goed geregeld. heb helaas het leukste moeten missen omdat we naar een ander feestje moesten....
grtzzzzz
laatste aanpassing