Partyflock
 
­ Nederland

It's time to play!

gepubliceerd door , op
It's time to play!
6 juli 2006
Play daagt jullie uit om je eigen spel te komen maken. Playen en geplayed worden, daar draait het op deze avond om! Wij doen er alles aan om het speelse in jullie naar boven te brengen. Zo krijgen dit keer de eerste 100 bezoekers een overheerlijke cocktail van ons cadeau. Daarnaast is er deze editie wederom een “Play-Round” met verrassend entertainment, om iedereen in de juiste sferen te brengen. Verwacht bij Play niks anders dan een top line-up! De dj’s staan bij Play in dienst van het vermaak. De Mainroom staat in het teken van funky en soulful house, de dj’s in het café nemen hun favoriete klassiekers mee om zo die “goede oude tijd” te doen herleven. De eerst komende editie brengt “Play” een ode aan enkele lokale helden en het opkomend talent van nu!

De spelmaker van deze editie is “Mr. Niceguy” Cleon Macnack. Met zijn rauwe, uplifting house-meets-electro sound en zijn charmante glimlach, rockt hij maandelijks de Now&Wow. Cleon draait de ultieme Play party sound! Inkoppen wordt gedaan door upcoming local Muzikjunki. Deze man wordt getipt als een van de beloftes van de Rotterdamse groovy-house scene. Muzikjunki (a.k.a. Dani Hageman) vindt langzaam maar zeker zijn weg naar de grote podia. Zijn eerste release ”Feel Now“ stond wereldwijd in tientallen dj playlists, en zijn tweede release genaamd ”What I Need“ staat gepland voor deze zomer!

In het cafe staan dj Ronny Hammond & Chezz te spelen. Ronny Hammond heeft lange tijd zijn eigen radioshow op Id&t Radio gehad en staat bekend om zijn immer funky platenkeus. Chezz draaide bij Gers, SoulPunkersOnDiscoSpeed en Pop-Up. Speciaal voor Play haalt hij zijn vetste classic disco, soul, funk en hip hop uit de kast om samen met Ronny de ultieme feelgood party te bouwen. Back to Back welteverstaan!

Deze speelse avond zal worden gehost door MC S. Zij vormt een maandelijks terugkerende factor binnen Play en zal de Playboys en Playgirls door de avond heen coachen! Let the fun begin!

Play begint al om 20:00 met een speciaal Play 3 course diner-menu. Voor € 27,-krijg je een 3 gangenmenu, een ticket en een Play cocktail. Speciaal voor wie zijn date net dat beetje extra wilt playen. Reserveren kan via het telefoon nummer 010-2908442. Maar wees snel, er is namelijk maar beperkt plaats!

2 opmerkingen

 
Laten we spelen!
altijd wel gezellig
jippie.. spelen...

SPEULUHHHH!!!!!!