Partyflock
 
­ Nederland

I hate trance

anoniem gepubliceerd op
I hate trance
27 juni 2006
FeestI hate trance · Spain edition
Datumzaterdag 5 augustus 2006
LocatieThe Cave
FeestI hate trance · Vageman b-day
Datumzaterdag 21 oktober 2006
LocatieNighttown
Na een uitverkocht verjaardagsfeest van Vageman vorig jaar oktober in de City Hall te Utrecht, is de organisatie Underground Forever op zoek gegaan naar een grotere en nog hardere locatie. Al snel kwam de Nighttown in Rotterdam in beeld. Deze locatie staat immers bekend om het zeer goede geluidssysteem en het typische underground sfeertje. Met name de basement is de ideale locatie voor Vageman’s favoriete muziekstijl, namelijk speedcore. Deze zaal dan ook weer in het teken staan van deze extreme muziek. Bovendien is de Nighttown gelegen in hartje Rotterdam en daarom zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tegelijk met dit nieuws lanceert Vageman zijn eigen website, namelijk www.vageman.nl. Op deze website is alle informatie over hem te vinden.

Net als vorig jaar zullen er weer 3 zalen worden gevuld met de beste hardcore, darkcore, terror en speedcore. De nadruk zal, hoe kan het ook anders, deze avond liggen op de terror en de speedcore. Maar Vageman heeft ook zijn favoriete hardcore dj’s uitgenodigd om met hem zijn verjaardagfeest te vieren. Zelf staat hij natuurlijk bekend om zijn terror en speedcore sound, maar speciaal voor zijn verjaardag trekt hij de stoute schoenen aan en zal hij éénmaling een speciale hardcoreset weg gaan geven. Dit alles zal plaats vinden de grote zaal van de Nighttown.

De basement zal, zoals gezegd, in het teken staan van de speedcore. Hier zal dan ook geen enkele terrorplaat te horen zijn, deze zaal is dus alleen geschikt voor liefhebbers van extreme snelheden. Zoals het publiek gewend is van de organisatie Underground Forever zullen ook deze avond weer diverse buitenlandse artiesten voor het eerst in Nederland optreden. Zo zal onder andere Lawrencium uit Frankrijk over komen vliegen om zijn unieke speedcorestijl ten gehore te brengen. BPM’s boven de 1000 BPM zullen door hem niet geschuwd worden. Tevens zal Egnal Ramd, die bekend staat om zijn goede speedcoreproducties, voor het eerst optreden en samen met Pengo zal hij de speedcore zaal in stijl afsluiten.

Natuurlijk is ook gedacht aan de terror-liefhebbers. Zaal 2 zal het podium zijn voor deze muziekstijl. Ook in deze zaal zullen diverse buitenlandse artiesten hun kunsten vertonen. Onder ander I:gor uit Polen, Qualkommando uit Duitsland en Infared uit Engeland zullen het Nederlandse publiek verassen met de terreurinvloeden uit hun vaderland. Daarnaast zal Dano deze zaal waardig afsluiten met een speciale early Terror set. Wie herinnert zich nog zijn set in de Tunnel of Terror van Mysteryland in Bussloo en zijn setjes op Ghosttown in de Vechtsebanen?

Underground Forever zal, net zoals voorgaande jaren, Lloret de Mar deze zomer opnieuw onveilig gaan maken. Vaste bezoekers van deze Spaanse badplaats weten het inmiddels: iedere zomer is deze populaire vakantiebestemming een verzamelplaats voor veel Nederlandse hardcoreliefhebbers. Naast de bekende holland party’s in discotheek Colossos geniet vooral de The Cave of Rave een grote bekendheid bij de liefhebbers van het echte harde werk. Deze discotheek, ook wel “De Grot” genoemd, biedt de vakantieganger iedere dag een avond gevuld met de beste early rave, hardcore, darkcore, terror en speedcore. Ook deze zomer zal de The Cave weer iedere avond geopend zijn.

In de The Cave of Rave zal op zaterdag 5 augustus voor de derde keer in de geschiedenis weer een editie van I hate trance plaats vinden. Natuurlijk zal Underground Forever’s resident Vageman niet ontbreken. Ook The Ultimate-R is op de line up vertegenwoordigd. Hij is sinds 2000 al de vaste dj van The The Cave en verder staat hij ook bekend als de organisator van de “Rotterdam is hard” en “Noise is the message” feesten, welke feesten altijd in de Nighttown te Rotterdam worden gehouden. Ook Firecore zal deze avond zijn kunsten gaan vertonen. Er zullen nog meer dj’s aan de line up worden toegevoegd.

The The Cave staat bekend om zijn goede vakantiesfeer met veel Nederlandse bezoekers. The The Cave is dit jaar ook weer geopend van begin juli tot eind augustus. Een weekkaart voor The The Cave kost €25 en dit geeft recht tot een week lang entree. Deze weekkaart geeft ook toegang tot I hate trance. Daarnaast is de drank in The The Cave vrij goedkoop in vergelijking met andere discotheken in Lloret de Mar. In The The Cave betaal je slechts € 2,50 voor een biertje; in de meeste discotheken in Lloret kost een biertje € 4,50. Voor veel mensen is The The Cave nog behoorlijk moeilijk te vinden. Via deze link kun je daarom een duidelijke routebeschrijving uitprinten.

96 opmerkingen

Me 2 :9
 
lekkuh hakke in spanje!!!!! kan niet w8en tot dat ik na loret ga!!! the cave!!!:D:D
 
Artiest Sanoicia
Ziet dr leuk uit :D
 
Artiest Nivek
ziet er leuk uit benjamin, kom wel naar Nighttown :D (Y)(H)B)
hmm.. dan is oowk slaves to the rave in amigo's...
maar ga tog maar naar Nighttown:D
:respect:
 
Underground for ever :X :vaag:
 
:respect: cave :respect:
 
soooooo wat een line up zeg:respect:
Line-up (Y)
Nighttown (Y)
Vageman (Y)
UFE (Y)
B-Day's (N)
1000 BPM :s
 
Kan alle kanten op dit feest. Even aan kijken nog ;)
 
Werkzaam bij Based on Logics
word wel gezellig op vageman's B-day :respect:

Remco bedankt :respect:
Weekje verplaats :cheer: Heb er al zin Vageman B-Day :jaja: ;)
 
Artiest Solar
Raar dat een feest met zo'n trieste naam zo'n succes kan zijn...
op beide aanwezig:D
probeer op beide aanwezig te zijn,zowiso hier in NL in spanje word moeilijker.rijd er geen speciale bus ofzo :P
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3417, 168}
Werkzaam bij {SHOWLIST location 14513, 22781}
Ga dit jaar niet naar The Cave of Rave, maar voorgaande jaren, echt geweldig daarzo :D
echt vette lineup in nighttown. die kelder :D
dit jaar in juli ook naar the cave word ook zeer laachuh
laatste aanpassing
Speedcore is boeiende zaal ja, publiek zal zwaar kut zijn en er zijn ook een hoop niet boeiende acts in mijn ogenm, denk niet aanwezig.
 
Kijk wel ff. Staat wel wat grappigs tussen.
 
Ga die dag wel lekker naar Slaves to the Rave :bounce:
fuck trance you pink motherfuckers:bier:
20 oktober jarig :D

leuk om het hier te vieren :cheer:
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 27 juni 2006 om 12:37:
Raar dat een feest met zo'n trieste naam zo'n succes kan zijn...


Draai jij lekker je 150bpm en laat ons (y)


Uitspraak van Raimundus (UFE) op dinsdag 27 juni 2006 om 16:42:
Kut The_Persian


:jaja:
Yeah !! ken ik toch I:gor nog een keertje zien :D en nog in Nighttown ook puike shit...

maar ik had vernomen dat underground for ever zou stoppen met IHT feesten... of heb ik dat uit verkeerde bronnen gehoord?

Leg uit Ramon :P
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Arie von D op dinsdag 27 juni 2006 om 17:13:
maar ik had vernomen dat underground for ever zou stoppen met IHT feesten... of heb ik dat uit verkeerde bronnen gehoord?

Dat dacht ik ook :P daarom heette de vorige toch ook I Hate Trance - The Final? :vaag:
toch wel weer apart dat er nog steeds wordt gereageerd op de naam..

kwaliteit staat er altijd wel :respect:

ook -zoals gewoonlijk :9- weer aanwezig :yes:
Yeah !! ken ik toch I:gor nog een keertje zien en nog in Nighttown ook puike shit...

maar ik had vernomen dat underground for ever zou stoppen met IHT feesten... of heb ik dat uit verkeerde bronnen gehoord?


Van wie heb je dat gehoord. ?

En met The Final bedoelde we de laaste Iht in de Cityhal.
Uitspraak van Screamcore op dinsdag 27 juni 2006 om 17:32:
kwaliteit staat er altijd wel :respect:

ook -zoals gewoonlijk :9- weer aanwezig :yes:




niks aan toe te voegen
 
Uitspraak van Hobbykip op dinsdag 27 juni 2006 om 16:54:
Draai jij lekker je 150bpm en laat ons (Y)


Doe ik ook zeker wel. Heb een kritiek op de mensen, toch?
zieke line up:D:D

vooral de speedcore zaal:kwijl:
Artiest Mizzor
In de Cave of Rave zal op zaterdag 5 augustus voor de derde keer in de geschiedenis weer een editie van I hate trance plaats vinden. Natuurlijk zal Underground For Ever’s resident Vageman niet ontbreken. Ook The Ultimate-R is op de line up vertegenwoordigd. Hij is sinds 2000 al de vaste dj van The Cave en verder staat hij ook bekend als de organisator van de “Rotterdam is hard” en “Noise is the message” feesten, welke feesten altijd in de Nighttown te Rotterdam worden gehouden. Ook Firecore zal deze avond zijn kunsten gaan vertonen. Er zullen nog meer dj’s aan de line up worden toegevoegd.

The Cave staat bekend om zijn goede vakantiesfeer met veel Nederlandse bezoekers


:respect:

ben aanwezig(F)
weet nog niet of ik aanwezig ben, zit zelf in malgratt dus licht eraan of ik vaker naar de cave ga tijdens me vakantie anders ga ik echt niet voor 1 avond zo'n weekkaart aanschaffen.
laatste aanpassing
Uitspraak van Zattejan:bier: op dinsdag 27 juni 2006 om 19:21:
weet nog niet of ik aanwezig ben, zit zelf in malgratt dus licht eraan of ik vaker naar de cave ga tijdens me vakantie anders ga ik echt niet voor 1 avond zo'n weekkaart aanschaffen


zelfde situatie
kijk wel ff wat voor namen erbij komen
zal zoiezo naar de cave gaan (Y)
WAAROM OP DEZELFDE DAG ALS SLAVES TO THE RAVE:S:S:S:@:@:@
 
Artiest {SHOWLIST artist 17572, 82162}
ziet er dik uit hoor :doetiewoop:
lekkere line up :respect:
 
1000 nbpm btje onzin das een motor die je hoort lope bter als een locomotief lekkere terror of goeie speedcore wat flink doorgaat maar 1000 bpm is btje bullshit
Uitspraak van verwijderd op woensdag 28 juni 2006 om 01:21:
1000 nbpm btje onzin das een motor die je hoort lope bter als een locomotief lekkere terror of goeie speedcore wat flink doorgaat maar 1000 bpm is btje bullshit


das geen bullshit hoor:) pengo nog nooit gehoord zeker?
Godverdomme,, Lloret de Mar
Wat zou ik daar graag heen gaan,,
Mja denk niet dat m'n budget voor deze zomer dat toe staat :(:(
Jammmer,, jammer,, jammer,,
Maar wel vet
dit.jaar.ben.ik.zekker.ook.van.de.partij.vlede
jaar.was.ook.VET
 
i:gor :D:D:D:D
 
21 oktober dus weer HELEMAAL los :D

Zeker weten van de partij
Uitspraak van Aidinni op woensdag 28 juni 2006 om 18:18:
Uitspraak van Hardcore Till Death op dinsdag 27 juni 2006 om 16:42:
Kut The_Persian

niet piepen was gewoon een mening


Dit was ook mijn mening :)
Artiest {SHOWLIST artist 51010, 40348}
Uitspraak van Hobbykip op dinsdag 27 juni 2006 om 12:34:
Weekje verplaats Heb er al zin Vageman B-Day

Jammer van die week :( anders had ik dat weekend slave's nog bezocht mjaaa :P
Jouw wil ik wel tegekome ;)
 
Artiest Retaliator
You hate trance?
Anders ik wel :P

Check this out: http://partyflock.nl/topic/874914

CD1: Hard, Harder! Length: 71,52 min.

01. Intro: sex sells: Mones
02. Coreporation meets Tieum: You fucking shit
03. Tieum: Freak
04. Radium: Paranoia performer
05. Cockroach clan: Thunder Kut
06. Drokz & Tails: Recorded @ the morque
07. 2 old gabbers on dope: More power
08. Faust vs Cyanur: Dead for minute
09. The Visitor: Keep the crowd jumping
10. Radium: FGame revolution
11. Randy vs Radium: Breakbit gangster
12. Radium vs Tieum: Goodbye E.T.
13. Moleculez: Strange reflections
14. Drokz: Rock and rolling
15. The Nihilist: Survive
16. Catscan: Drive by
17. The Nihilist: Same old song
18. The Nihilist: Power of nothing
19. Violator: I smell fear
20. The Speedfreak: The pull of the dark side
21. Radium: Another day
22. The Dj Producer: History lesson
23. Tieum: I’m ready
24. The Bloodbrothers & Youngsta: Kick some ass
25. Armaguet NAD: D’ou viennent ces sons
26. Traffik: The revival
27. The Speedfreak: Bust your eardrums
28. Gabber mafia: Say what
29. Tieum: What do you love
30. Messiah Corps: Play it rough
31. R.A.W.: Storm
32. Messiah Corps: Abuse

CD2: Harder, Hardest! Length: 79,04 min.

01. Messiah Corps: Abuse
02. I:Gor: I’ts so empty
03. Doormouse: Splash (in your face)
04. Venom: Fractal noze
05. Aphasia & Aracheend: Contre terre
06. I:Gor: Plexidrums
07. Fiend: Interrupted
08. The Speedfreak: Control must be maintained
09. Satronika: Eat the rich
10. Matt Green vs Speedy Q’s: No more yin
11. The Sickest Squad: Hiatus
12. Enthropy hardcore brigade: Public domain
13. Dolphin: Crowdrocka
14. Death syndicate: Cytotoxic
15. Hellfish vs Producer: You don’t quit
16. Matt Green: Pre meditated
17. Geoff da chef: Incomplete…
18. Chosen few: Name of the dj (speedfreak rmx)
19. The SX Pistols: Old dirty bastard
20. Hellfish and Producer: Megafish
21. Androgyn network: Pay 4 sex
22. Goetia: Laisse moi foutre my bordel
23. Messiah Corps: Stroid 3 (white label)
24. Messiah Corps: Stroid 4 (white label)
25. Ritchie Gambino: Choirboy in disguise
26. Hellfish: Armadrille MK2
27. Drokz: Rock ya in ya face
28. Speedy Q´s vs L.Condo: Al Tatone
29. The Speedfreak: Intruder trilogy part 3
30. #Cardiac: Un robot
31. The Beasty boys: Body moving (Acapella)
32. Radium: Renegade return
33. The Speedfreak: Outa space


Downloaden maar!
:smoke:
laatste aanpassing
Mooi feestje om een keer de Nighttown te gaan checken!! :D
 
oke ben dus aanwazig in rotterdam !!!!!!!!!!!!
5 min van me huis af dus das makkelijk
sogtends weg daar en thuis afterpartyen :D:D
beter was t weer zover
maarja eerst maar noisekick 8 juli :D
Uitspraak van verwijderd op donderdag 29 juni 2006 om 19:44:
oke ben dus aanwazig in rotterdam !!!!!!!!!!!!
5 min van me huis af dus das makkelijk
sogtends weg daar en thuis afterpartyen
beter was t weer zover
maarja eerst maar noisekick 8 juli

Afterparty bij jouw thuis :lijn:
Uitspraak van verwijderd op donderdag 29 juni 2006 om 19:44:
5 min van me huis af dus das makkelijk

zown feest is het voor mij niet helaas :P
 
Pengo, Qualkommando en I:gor ...yummie :D
Hmmm t word dus zeer vet:D
zit ook in malgrat dus ga denk wel heen!!
 
ik zal erbij zijn in lloret! ;)
 
GVD dat is op de dag dat ik wegga in spanje
Wel aanwezig in nighttown:)
is die lloret line up al compleet of komen er nog dj's bij??
ooh jammer :( vertrek 4 augustus terug nr huis! Naja de avonden van te voren zal ik zeker aanwezig zijn daar. Vorige zomer uitstekend vermaakt daar in die grot!!! Kan al bijna ni meer wachten!
 
Artiest Tha Fly
Aanwezig:D alleen is het dan al wel weer de laatste dag:(
Uitspraak van b0yyy op dinsdag 11 juli 2006 om 12:54:
is die lloret line up al compleet of komen er nog dj's bij??

ik weet dat er nog djs bij komen,ik ben er een van.

maar weet nou niet of pf traag is of de organisatie;)

iig aanwezig!
 
aanwezig:P:D
haha mooi hoor.. ben ik toevalig in de buurt... dat wordt mooi feesie... :)
 
Waarschijnlijk wel aanwezig bij de spain edition :yes: Kan je alleen met een weekkaart binnen komen?:/
The cave was masterlijk afgelopen 2 weken... jammer dat ik niet bij i hate trance kan zijn :(.

Bij die in nighttown wel zeker weten :kwijl:
ik ben sowieso aanwezig
toevallig dat wij in die week in spanje zijn
maar komt helemaal niet verkeerd uit8)
 
ja waar de neuk ligt The Cave nou weer. ben nu in Lloret maar kan The Cave niet vinden:S
nog mensen in de Hotel Don Juan tovallijk?
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2173, 2503}


Daar ;-)
Uitspraak van permanent verbannen op dinsdag 1 augustus 2006 om 13:02:
Hotel Don Juan

in dat moffe hotel ? :/
 
Vanavond is het zover, stampen in the Cave.....
Uitspraak van UTCA_ARKO op woensdag 2 augustus 2006 om 00:39:
Daar


fout :D

zit nu naast snackbar de koe.
 
Artiest Psychedelic
dat wordt een goeie verjaardag met zulke dj.
noem maar op: pengo,frazzbass:respect:
laatste aanpassing