Partyflock
 
­ Nederland

Planet V.I.P. presenteert vrouwelijk hardcore geweld in TDF

gepubliceerd door , op
Planet V.I.P. presenteert vrouwelijk hardcore geweld in TDF
15 juni 2006
FeestPlanet V.I.P. · On tour part 4
Datumzaterdag 24 juni 2006
WinactiePlanet V.I.P. actiegesloten
LocatieTDF
Zaterdag 24 juni aanstaande sluit NDC1 het feestseizoen af met een spetterende editie van Planet V.I.P. in TDF. Opnieuw zullen alle harder styles vertegenwoordigd worden door de beste dj’s, met als uitsmijter een ‘rijzende ster’ van Masters of Hardcore. Ook zal er aan deze vierde editie van het succesvolle Planet V.I.P. een internationaal tintje zitten. Benieuwd? Lees dan gauw verder!

Met het vijfjarig bestaan van Planet V.I.P. volgend jaar in het vooruitzicht is het gezelligste en meest constante concept van het noorden nog lang niet uitgewerkt. Dit bleek zelfs toen Planet V.I.P. vorig jaar naar TDF verhuisde. Vanaf de eerste editie in hartje zomer tot aan de laatste uitverkochte editie met Angerfist, heeft Planet V.I.P. haar populariteit wederom weten aan te tonen. Zaterdag 24 juni zal dit zeker niet anders zijn!

Nadat TDF je kortgeleden nog Korsakoff bracht, presenteert Planet V.I.P. namelijk op veler verzoek de onwaarschijnlijk harde, doch charmante, DaY-már! DaY-már zelf heeft er ongelooflijk veel zin in en zal zeker weten aantonen dat vrouwen heel goed hun mannetje kunnen staan achter de draaitafels. Dus voor alle mannen achter en voor de draaitafels, maak je borst maar nat, want het zal een zinderende ‘ladies night’ worden in TDF!

Deze vierde editie van Planet V.I.P. zal worden geopend door residents Rabies & Alian. Zij vierden onlangs nog hun 10 jarig jubileum op Planet XXL in TDF. Rabies & Alian zullen de avond meteen goed beginnen met de beste Oldschool en Jump. Na de residents van Planet V.I.P. is het tijd voor de resident van Illegal Vibes, namelijk dj Justino. Onlangs nog kwam dj Justino’s eerste release uit op Overlord Records, welke hij samen met de Finse superster dj Sasha F heeft geproduceerd. Speciaal voor Planet V.I.P. zal Sasha F overkomen naar Nederland om met de mainman van Illegal Vibes en Illegal vibes outdoor een spetterende en harde set in alle stijlen neer te zetten!

Kan het nog harder? Ja! Want als de avond door midden is zal Maddmaxx zijn debuut maken op Planet V.I.P. in TDF. Maddmaxx staat bekend om zijn harde platenkeuze en zijn geweldige mixtechnieken, waarmee hij vorig jaar de prijs won voor beste nieuwe Friese dj, en mocht draaien voor Q-Dance op de DefQon1 talentstage. Deze avond zal Maddmaxx het podium verder opwarmen voor de introductie van een nieuwe Nederlandse hardcore live act, namelijk Demon Dope!
Demon Dope is de naam van het project van één van de Planet V.I.P. residents die al eerder actief is geweest als live-act op o.a. het Freeze Festival 2002 en in de voorronde van de Grote Prijs van Nederland. Na vele jaren van dj-en begon het toch weer te kriebelen en is er in de tussentijd druk geproduceerd. Het resultaat zal een uiterst goed verteerbare hardcore live set zijn met een dikke knipoog naar de mid-jaren ’90.

De laatste dj die in het zonnetje wordt gezet is een hardcore talent die erg opviel tijdens de afgelopen Planet XXL. Zijn fans uit Hallum overigens ook. We hebben het hier uiteraard over dj Delic! Deze hardcore dj zorgde er tijdens zijn laatste optreden in TDF voor dat in de late uurtjes de dansvloer zeer goed gevuld bleef en daarom heeft NDC1 dit talent nogmaals geboekt voor deze geweldige editie van Planet V.I.P. Delic zal je wederom een mix bezorgen van de beste hardcore van het moment! Alle dj’s zullen overigens wederom voorzien worden van de spetterende vocalen van MC Wah Yudi!

Voor informatie over bustijden kun je terecht op de site van TDF: www.tdf-berlikum.nl

22 opmerkingen

Artiest Melv
Uitspraak van Flax 2 da maX op donderdag 15 juni 2006 om 21:00:
Leuk ontwerp!
ziet er goed uit!


alle ontwerpen van yoyozel (Hylbrand) zijn goed.

Een knallend feestje vlak voor de grote zomervakantie!
Artiest {SHOWLIST artist 169295, 55694, 50902, 511}
Zin in, heel erg zelfs (y)
 
Artiest Madmike
leuk feestje.
 
(y) Demon Dope (y)

Succes Bjorntje! ;)
 
Artiest Da Ganzez
Niet aanwezig omdat ik dan zelf moet draaien, maar met Maddmaxx in de line-up word het een knal avond :)
 
(Y)
Werkzaam bij Deliciouz Events
Artiest {SHOWLIST artist 17860, 49085}
Uitspraak van Rabies op donderdag 15 juni 2006 om 22:05:
Zin in, heel erg zelfs(Y)

..weinig aan toe te voegen:D

:cheers:
 
daymar....zuperrrrrrrrr!
De subtitel spreekt jou vast ook wel aan of niet? ;-)
w000t w000t

Day Mar is back in town ^^
word zeker knal feest :D
 
Geen Miss Zelda???
Dan heb je geen vrouwelijk hardcore geweld genoeg haha!
Uitspraak van -STATE- op zaterdag 17 juni 2006 om 17:30:
De subtitel spreekt jou vast ook wel aan of niet?


uuh je bedoelt dan zeker niet vanuit muzikaal oogpunt :P
 
TDF ZUIGT
Locatie had misschien wel beter gekunt
( rumours leeuwarden ofzo xD stukkie dichter bij (A) )
Uitspraak van cptchaos op maandag 19 juni 2006 om 14:01:
rumours leeuwarden ofzo xD stukkie dichter bij



niet iedereen woont in leeuwarden :aai: