Partyflock
 
­ Nederland

Candy Club goes beachclubbin’ in Zandvoort

gepubliceerd door , op
Candy Club goes beachclubbin’ in Zandvoort
14 juni 2006
FeestCandy Club · On the beach Site
Datumzondag 25 juni 2006
LocatieSkyline Site
Candy Club is hot! En niet alleen in het noorden van het land! Ook ver daar buiten wordt het nieuwste groovy house concept van Nederland goed opgemerkt. Daarom gaat Candy Club on tour, en wel naar Beachclub Skyline in Zandvoort. Ook jij kunt daarbij zijn!

Op het Zandvoortse strand zullen niemand minder dan Mark van Dale, Cuzco, Joshua Kayn en uiteraard Steff da Campo hun zomerse klanken ten gehore brengen. De groovy house en urban sounds zullen ditmaal dus rijkelijk vloeien op het strand van Zandvoort. Met de nodige hapjes en drankjes erbij kan deze zonnige zondag niet beter! Voor de mensen die Candy Club nog niet kennen een prima gelegenheid om kennis te maken met het concept. Voor de trouwe bezoeker een aangename afwisseling.

Candy Club is eind 2005 van start gegaan in club Noa Leeuwarden. Candy Club staat in het teken van groovy house en urban. Resident is het dj en producers duo Steff da Campo. De laatste release van Steff da Campo, Candyman, gaat nu als promovinyl de platentassen in van de grootste dj’s van het land en lijkt dè zomerhit van 2006 te gaan worden.

Mark van Dale, één van de grootste namen in de groovy house scène, behoeft eigenlijk geen introductie. Zijn pompende en groovende sets hebben al menig Candy Club avond naar grote hoogte getild en dat zal zeer zeker weer het geval zijn op deze zéér speciale Candy Club editie. Cuzco heeft op zijn beurt tot nu toe elke Candy Club subliem weten te openen met de beste latin house. Joshua Kayn is een nieuwe naam op Candy Club. Last but not least uiteraard gastheer Steff da Campo. Zijn optreden zal een spetterend spektakel zijn waarbij hij ondermeer gebruik maakt van uiterst swingende percussionisten en een saxofonist!

Dus wil je ook lekker dansen op het strand samen met de danseressen, candy girls en residents van Candy Club? Kom dan zondag 25 juni aanstaande naar het strand van Zandvoort! Het feest begint om 16.00 uur en gaat door tot 23.00 uur. De toegang is gratis! Beachclub Skyline bevindt zich tegenover het NS station van Zandvoort en is dus voor iedereen makkelijk bereikbaar.

Geen eigen vervoer? Speciaal voor mensen uit Leeuwarden en omgeving regelt de organisatie van Candy Club voor deze zomerse editie van Candy Club een busreis naar het zonnige Zandvoort. Wil je ook mee naar deze te gekke beachparty? Dat kan! En dat voor slechts €20,- Zondag 25 juni aanstaande vertrekt om 16.00 uur vanaf de Markies (t.o. de Harmonie) een touringcar richting het strand van Zandvoort. Het feest duurt tot 23.00 uur. De bus vertrekt daarom rond 23.30 uur weer richting Leeuwarden. Schrijf je daarom snel in voor de touringcar, want vol is vol! Stuur snel een mailtje naar info@steffdacampo.com.

14 opmerkingen

Hey Stef, helemaal zo'n gek idee nog niet! zal het eens even in de groep gooien!
 
Stef, ouwe zandturner......met een beetje mazzel ben ik er bij....

C ya.... "toeter" (jaja, van "mooi smoor laat tuus" dus ;))
Mooi, ga ik als ik weer wakker ben meteen hier heen om uit te brakken van Vaagheid heerst:P
hey wrom geen klubbheads?? :(
dit klinkt wel erg leuk!
denk dat ik de auto maar ff pak volgende week en dan ff met vrienden die kant op :)
Artiest Melv
heb slaapplaats in Santpoort. Ligt op een steenworp afstand en lkr 's avonds bij de vriendin slapen
Hmmm... beterrr... :-D
Goed bezig Steff, echt super om te zien dit! Als je nog een x wat hier (in 't Gooi) wilt doen.. contact me ff ;-)
Goed bezig Steff!!

suc6 :D
Niet vergeten in te schrijven voor de bus he Phat Wax? Ontdanks dat je studiejaar natuurlijk 1 groot drama was:)
Uitspraak van Steff da Campo op vrijdag 16 juni 2006 om 12:14:
Niet vergeten in te schrijven voor de bus he Phat Wax? Ontdanks dat je studiejaar natuurlijk 1 groot drama was


Je zou mij moeten rijden met mn 'P' in aankomst bedoel je ;P
Uitspraak van Phat Wax op vrijdag 16 juni 2006 om 12:41:
Je zou mij moeten rijden met mn 'P' in aankomst bedoel je


Zelfs Steff heeft z'n P ooit gehaald, dus zo zwaar moet je daar niet aan tillen... ;-)
Funky by Nature BBoys Represent!