Partyflock
 
­ Nederland

Rendez-Vous – Musique Fantastique

gepubliceerd door , op
Rendez-Vous – Musique Fantastique
31 mei 2006
FeestRendez-vous · Musique fantastique
Datumzaterdag 24 juni 2006
LocatieNadorst Site
Het Hoornse nachtleven wordt deze maand verrijkt met een nieuw uitgaansconcept. Zaterdag 24 juni is het namelijk tijd voor de eerste editie van Rendez-vous. Een feest gericht op mensen die al een aantal jaartjes het uitgaanspad belopen en graag eens ongestoord met elkaar willen dansen en borrelen zonder zich te ergeren aan onvolwassen publiek. Waar het de trend is dat de gemiddelde leeftijd steeds lager komt te liggen op feesten in de omgeving, geldt tijdens Rendez-vouseen minimale leeftijd van 21 jaar.

Ook met de muziek wordt het oudere publiek volledig op zijn gemak gesteld. Zoals de titel al duidelijk maakt, vindt er een ontmoeting plaats. Een ontmoeting tussen heerlijke classics en de heetste house van nu. Om niets aan het toeval over te laten staat niemand minder dan Brian S achter de draaitafels. Niet alleen mixt deze Rush resident zijn platen naadloos aan elkaar, hij straalt ook nog eens een ontzettende positive vibe uit op het publiek. De perfecte headliner dus om deze eerste editie te rocken!

Een andere crowdpleaser die de volle 100 % tegenaan gaat is Sebastian Sleebos. In Hoorn is deze rising star bekend van de Park Avenue feesten, daarbuiten o.a. van zijn succesvolle Ongekend avonden in Leiden. De avond wordt afgetrapt door Gilton Franklin die door de jaren heen al op vele events heeft gedraaid in Hoorn en omstreken. Het oudere publiek zal hem ongetwijfeld nog kennen en ook hij zal een deel van zijn oude platencollectie van zolder halen.

De locatie waar dit sfeervolle housefeest geschiedt, is de Nadorst. Deze grote partyboerderij ademt nostalgie uit en is ook de plek waar de eerste house feesten van West-Friesland werden gegeven. De ideale plek om het Parijse chique van weleer terug te laten keren. Nadorst biedt ook nog eens het voordeel van zeer ruime parkeergelegenheid en geen sluitingstijd. Dat belooft dus al veel goeds!

Kaarten á € 12,50 zijn in voorverkoop verkrijgbaar bij Diskoland Hoorn, Marcus Records en de Nadorst. Aan de deur kosten ze € 15,-. Het feest begint om 23:00 en gaat door zolang het gezellig is!

13 opmerkingen

Ooowh wat lekker weer zo feest dicht in de buurt en seebos draaide lekker op park kijken hoe het daar klinky maar zou iemand anders voor mij kunnen luisteren mijn knie is net een halve week uit de kijk operatie, Kijk maar:

>>> http://liamd20.googlepages.com/kniekijkoperatie <<<
laatste aanpassing
ja leuk en aardig, maar de nadorst is een kuttent.
Kom allemaal want dit gaat absoluut een gezellig avondje worden! :cheer:
Statistieken
4 · bezoekers


Alleen de organisator, zijn vriendin, de flyer ontwerper en de DJ zijn aanwezig, wat zal het een gezellige boel worden daar, lekker met zijn vieren. :/ Nou ja, is het tenminste niet zo genant als je weer door de microfoon gaat brullen om te laten zien hoe goed je bent...

Gelukkig windt je met je nieuwe organisatie naam geen doekjes meer om je enorme ego. Ik hoop dat je hiermee eens lekker op je bek gaat, misschien kan je dan zelf de grootte ervan ook eindelijk inschatten.


:looser: :looser: :looser:
Uitspraak van Party police op woensdag 14 juni 2006 om 16:35:
Alleen de organisator, zijn vriendin, de flyer ontwerper en de DJ zijn aanwezig, wat zal het een gezellige boel worden daar, lekker met zijn vieren. :/ Nou ja, is het tenminste niet zo genant als je weer door de microfoon gaat brullen om te laten zien hoe goed je bent...

Gelukkig windt je met je nieuwe organisatie naam geen doekjes meer om je enorme ego. Ik hoop dat je hiermee eens lekker op je bek gaat, misschien kan je dan zelf de grootte ervan ook eindelijk inschatten.


:looser: :looser: :looser:


Mark, beetje jammer van je om hun zo in de grond te trappen... Je kunt het best niet eens zijn met Rob z'n manier van 'MCen' en vinden dat ie een enorm ego heeft, maar ik denk niet dat iemand iets heeft aan jouw niet bepaald respectvolle manier van reageren...

Waarom organiseer je zelf trouwens niet eens wat in plaats van op anderen af te geven, ik hoor/zie momenteel in ieder geval maar weinig prestaties van je op DJ/organiseer-gebied...

Wat betreft het weinige aantal bezoekers (via Partyflock dan), zou heel goed te maken kunnen hebben met het feit dat z'n doelgroep misschien niet op Partyflock te vinden is, dit heb ik zelf in de praktijk ervaren bij het organiseren van onze eigen feesten.

Ben erg benieuwd of dit feest een succes wordt, kan er zelf helaas niet bij zijn anders was ik zeker even komen kijken. Ik juich het nieuwe concept als uitbreiding op het bestaande aanbod aan feesten in Hoorn sowieso van harte toe! Je loopt natuurlijk ook het risico dat het geen succes wordt, dat is altijd spannend maar wees blij dat iemand iets nieuws probeert...

PS: Beetje jammer dat je in de nieuwsberichten waar je zelf draait wel onder je eigen naam durft te reageren en hier blijkbaar niet.
laatste aanpassing
Waarom organiseer je zelf trouwens niet eens wat in plaats van op anderen af te geven




Pffff, meneer organiseert zelf een feestje en denkt nu anderen de les te kunnen lezen. Ik denk dat ik net zo veel of zelfs meer feesten heb georganiseerd dan jij dus als ik zin heb om iemand af te zeiken doe ik dat.

maar ik denk niet dat iemand iets heeft aan jouw niet bepaald respectvolle manier van reageren...


Ik ook niet, maar ja, soms kan je je ff niet beheersen he?


Beetje jammer dat je in de nieuwsberichten waar je zelf draait wel onder je eigen naam durft te reageren en hier blijkbaar niet.


Rob weet heel goed wie ik ben, en daar ging het nu even om
Ach gut... is Mark Mywords (Whaahahaaaahhaaa hoe kóm je erop, over ego gesproken!!!) zo erg op zn teentjes getrapt dat hij niet meer op de feestjes mag draaien die Rob organiseert, dat je je zo laat kennen is echt niet te geloven en je zo op partyflock zo publiek ten schande maken is helemaal briljant... Concentreer je alsjeblieft op het draaien, dat zul je nodig hebben....
 
Artiest JeffreyT
vrede op aarde mijn lieve mensen...

leef en laat leven... it aint worth it.
it aint worth it.


Je hebt gelijk...
 
en hoeveel mensen waren er afgelopen zaterdag?????? kan iemand mij dat vertellen?