Partyflock
 
­ Nederland

Kort nieuws

anoniem gepubliceerd op
Start kaartverkoop X-Qlusive Holland

De voorverkoop voor de volgende editie van X-Qlusive op 31 mei in de HMH te Amsterdam, zal zaterdag 1 maart van start gaan bij alle landelijke filialen van de TicketBox en Free Record Shop. De prijs bedraagt 35 euro (ex. fee). Aangezien de vorige twee edities van X-Qlusive al vrij snel uitverkocht waren raden we je aan er vroeg bij te zijn.



Tom Harding vervangen door JP en Fausto op Intenze (1-3)

Helaas moet de organisatie van Intenze melden dat (buiten hun schuld om) Tom Harding, die geboekt stond voor deze 2e editie van de succesvolle party Intenze, 1 maart, wegens grotere belangen vanuit het buitenland op het laatste moment heeft moeten afzeggen. Zijn boekingsbureau Creative Pulse agency betreurt dit ook ten zeerste. Maar de Intenze organisatie, bij wie haar publiek zeer hoog aangeschreven staat, is niet bij de pakken neer gaan zitten. Zij hebben op zéér korte termijn, niet één maar zelfs twee vervangers weten te boeken. En niet zomaar de eerste de beste…aangezien de draaivolgorde van de line-up erg belangrijk is op de Intenze feesten hebben zij ervoor gezorgd dat ter vervanging van Tom Harding die geplant stond vóór Dana, nu JP en Fausto zijn geprogrammeerd!



Teq-talents Teqnology bekend

De volgende Teq-talents zijn door Q-Dance geselecteerd om op 15 maart hun opwachting te maken op Teqnology: DJ Ashwin Vanrooijen, Ruben Overdulve, DJ Spliph, DJ Bellie, Evan Forrester, DJ Kiwi & Dieter.



MAW presents Sundayz met Chris Liebing (2-3)

Na twee succesvolle en uitverkochte edities met DJ Rush komt er op zondagavond 2 maart weer een superster-dj langs op MAW Sundayz; Chris Liebing. Was het jarenlang Sven Vath die steevast op nummer 1 stond in Duitsland, vorig jaar heeft Liebing de fakkel van hem overgenomen. Zijn "Es ist Freitag Abend" avonden in de legendarische U60311 in Frankfurt hebben zeker bijgedragen aan zijn populariteit. Deze vrolijke Duitser is niet alleen een fantastische dj ook runt hij gerespecteerde labels zoals CLR en CL Retry. Vooral dat laatste label geniet een hoog aanzien in de internationale techno-scene. Artiesten als Speedy J, Adam Beyer en Gaetano Parisio brachten er al remixen op uit. Voordat Liebing zijn set begint draaien Edwin Bazen en Paul Hazendonk. Voor meer info over MAW en de voorverkoopadressen kan je kijken op de MAW site: www.mawparty.nl



Nightlive 1-3

Deze avond staat in het teken van de eigen residents. Om te beginnen met Lady Ace, ze draaide al op verschillende parties door het land en met haar groovy deephouse manier van draaien weet ze altijd het publiek weer op te zwepen. Ze stond de laatste keren al meerdere malen in de line up van de ladiesnight en daarom is ze op deze residence night weer van de partij. Naast Lady Ace zal Base ook weer een set verzorger. Base staat vooral bekend in het zuiden door zijn vaste plek in Nightlive en zijn optreden op lovefields 2002. Daarnaast had hij de eer om de Puschkin residence serie te mixen vorig jaar. Met zijn progressive stijl trekt hij altijd weer een vaste kern naar Nightlive. Erwin staat bekend met zijn optredens niet alleen als DJ, maar ook met Creamteam, waar hij onlangs nog mee op Trance Energy heeft gestaan. Hij is druk bezig in de studio om verschillende projecten op korte termijn te releasen die hoge ogen zullen gaan gooien in de dancecharts!



Las Palmas dit weekend

Hed Kandi is op dit moment een van de hipste muzieklabels ter wereld. Mark Doyle (Hed Kandi oprichter): "Hed Kandi is gericht op clubgangers en muziekliefhebbers "that may have been there, seen it and done that; but still wouldn't mind doing it again!". De volgende "VONK" met Hed Kandi zal zaterdag 1 maart plaatsvinden in Las Palmas te Rotterdam. Hier draaien Hed Kandi dj's Mark Doyle (UK), Mike van Loon (NL) en Will Johnston (USA). Verwacht daarnaast veel Hed Kandi visuals en beaming door VJ Ed. Strict dresscode; Silver & Stylish. Zondag 2 maart is de volgende editie van Verse Geesten in Las Palmas. Dresscode; zwart! Meer info kan je vinden op de ge-update website www.club-laspalmas.nl

15 opmerkingen

Artiest Maus
Deze keer maar eerder een kaartje halen voor XQ :D:D
 
hee Bellie op Teqnology, tof voor die jongen! (Y)
ja duidelijk iguana!!! :D

ben ook super blij voor hem!! wist nog dat hij jaren geleden hardcore draaide gehehe...altijd vet gestamp bij hem in de buurt hahah

kon het vanuit mijn straat horen :S

whaha
Wat een wanker die Tom Harding...

"wegens grotere belangen vanuit het buitenland"


Vind ik GEEN reden!!!
 
Artiest K-Libra
Hij zou "betere opties" hebben in oostenrijk. Opzich jammer dat ie niet komt, maar Tom en daarna Dana vond ik toch al niet zo'n goeie combi :). Ben benieuwd of het net zo gezellig wordt als vorige keer!
tom harding fans zijn wankers!
Ik haal mooi 2 kaartjes, verkoop ik er 1 voor de HMH en ben ik sowieso al gratis binnen:-)
Bellie op TeQnology:D (y)
niet dat ik een fan ben ofsow van tom harding
maar waarom als je fan ben van iemand ben je een "wanker"?????
ieder ze eigen smaak
heeel veel vinden dana weer goed
nou das weer niet mijn favoriet
ik vindt dat dat een eigen keuze is
TOCH ???
2 F-16:
Helemaal met je eens!!!!!!!!Wie is er nou fan van Tom Harding????? En trouwens, partykevin???, je bent ook een wanker als je van Dana houdt hoor, dus...

Die muziek is om van te :gaap:!!!!!!!!
 
je zou de muzieksmaak van anderen kunnen respecteren

zou je sieren zelfs
 
ja idd waarom krijg je weer een naam als wanker als je iemand goed vind...
laat ieder1 zn eigen dingen leuk vinden en respecteer dat ook een beetje...allemaal t zelfde is ook nie leuk tog..
 
zo is het maar net :D
 
who cares? als tom harding een andere aanbieding kreeg die 2 x zoveel uitdaging en beloning inhield waarom niet?
jammer ook dat de organisatie dat er ook bij zet,das uitlokken
 
Nou ik moet zeggen dat ik er niet mee heb kunnen zitten dan Tom Harding niet is gekomen, Fausto en JP waren echt prima vervangers! Lekkere hardhouse gedraaid, leuk sfeertje, en een VETTE laser :D. Voor mij is ook INTENZE 2 weer een geslaagd feesie!