Partyflock
 

Erotic Empire in het zuiden des lands

gepubliceerd door , op
Erotic Empire in het zuiden des lands
28 mei 2006
Het is bijna zover en dan zal in de Udense club Delicious het feest Erotic empire losbarsten. Op zaterdag 10 juni organiseert Dance-Industries de eerste editie van Erotic empire en zoals de bezoekers van Dance-Industries weten gaat deze avond weer een knalfeest worden. Diverse dj’s zullen op deze avond de vetste hardtrance, trance en techhouse ten gehore brengen en er zullen erotische shows en dansacts te zien zijn.

Om 22.00 uur zal Freak-B de avond openen. Freak-B is een nieuw talent die het zuiden aan het veroveren is. Zo zal Freak-B draaien op Pinksterpar-t Outdoor en heeft hij eerder dit jaar al op Desire gedraaid, dus reden genoeg voor Dance-Industries om deze dj ook op Erotic empire uit te nodigen. Na Freak-B is het de beurt aan Dance-Industries resident dj’s T-one en Tys die, zoals de bezoekers van de Dance-Industries party’s ondertussen weten, de hele tent op zijn kop zullen zetten. Deze keer zullen T-one en Tys gedurende twee uur de beste hardtrance en techhouse draaien en ook zullen deze twee dj’s diverse eigen producties laten horen. Om 01.00 uur is het tijd voor La Nina die de meeste kennen uit de hardstyle scene, maar deze dame kan meer dan alleen hardstyle draaien en dit zal La Nina zeker laten horen op 10 juni. Dj Francois zal de avond afsluiten. Francois is een dj die op geen enkel erotisch feest gemist mag worden, zo draaide Francois eerder al op Crazyland en Pleasure Island Officiele afterparty. De avond zal gehost gaan worden door een van de beste MC’s van Nederland, namelijk MC Da Silva, die onder meer de feesten van UDC host.

Op Erotic empire zullen de jongens en meiden van het entertainment bedrijf Planet Sas diverse erotische shows laten zien, waarover Dance-Industries nog niet te veel gaat verklappen, alleen dat het letterlijk en figuurlijk spetterende optredens gaan worden. Het entertainment zal plaats vinden op een speciaal voor dit evenement gemaakt podium dat op de dansvloer tussen het publiek komt te staan.

Tijdens het vorige feest Freaky sounds, dat Dance-Industries organiseerde in Delicious tijdens pasen , wilde iedereen voor het feest uitverkocht was binnen zijn, wat leidde tot een enorme wachtrij voor de deur. Omdat Dance-Industries verwacht dat ook dit feest weer een succes gaat worden en er deze keer wederom geen voorverkoop is, heeft Dance-Industries een hummer bij de entree staan met een complete dj-booth erin waar T-one, Tys en La Nina het publiek van 22.00 uur tot 00.00 uur buiten gaat warm draaien.

Don’t miss this party and see you at Erotic empire.

7 opmerkingen

 
Francois :cheer:
Het Feest zal zeker Losbarsten 8)

Het wordt vast weer zo Gezellig als de vorige x :bounce:

En dat in Ons Uden.......!! Hell Yeahhhh
 
Artiest Max Output
maybe ff kijken...
 
Mooi fotootje van Adriana Lima op de flyer :P
 
zuiden van het land noemen ze dat.....

nou....
Uitspraak van verwijderd op maandag 29 mei 2006 om 16:29:
Mooi fotootje van Adriana Lima op de flyer :P


Indeed!!!

Born in Salvador, Brazil...the place to be!
laatste aanpassing