Partyflock
 
­ Nederland

Dana Solo in The Matrixx

anoniem gepubliceerd op
FeestMatrixx · Dana solo
Datumzondag 20 april 2003
LocatieMatrixx
Dana Solo in The Matrixx op 1e paasdag

Dana is op dit moment de populairste DJ van Nederland. Tijdens een recent gehouden onderzoek door ID&T haalde Dana met (35% ) zelfs nog meer stemmen dan Tiesto (27% ). Deze grote populariteit werd nog eens duidelijk tijdens de (in- no-time) uitverkochte Dana Solo in de Heineken Music Hall op 25 januari jl.

Op 1e paasdag zondag 20 april organiseert megadance club The Matrixx (Nijmegen) de volgende Dana Solo. Op deze avond zal de hardstyle diva een 5 uur durende soloset houden van middernacht tot 5.00 uur ‘s-ochtends. De avond wordt geopend door François.

Kaarten kosten 17,50 Euro en zijn vanaf zaterdag 1 maart in The Matrixx te koop. Dinsdag 4 maart om 10.00 uur start de landelijke voorverkoop via ticketservice bij GWK, VVV en Postkantoor.

30 opmerkingen

*jeeej*
weer een dana solo :S
weer zo'n organisatie die ffies snel geld wil verdienen..
:bah: DANA :bah:
:bah: Dana, get a life......
hou jezelf iets exclusiever... dan ga je nog ff mee... je melkt jezelf alleen maar uit
Ik vind Dana wel goed maar dit gaat n beetje ver! idd. of geld alles is... ik vind het ook belangrijk dat "de hobbykamer dj" ook een kans krijgt... zonde van al het talent wat zo niet erkend wordt!!!
Mjaa, misschien iets teveel van het goede!!!!

Wel leuk voor Dana...
3 x nix die dana.....
 
Artiest SinSuline
''De populairste DJ van NL''......waar halen ze die onzin echt in hemelsnaam vandaan :(
 
Uit een onderzoek van ID&T.. kun je niet lezen? :)
wat een ophef zeg! Je HOEFT er niet naar toe hoor....tis geen verplichting :-)
 
Artiest Dr. G.
Pies, je hoeft nie te gaan en als je Dana wel tha bomb vindt ga je toch gewoon. En of ze wel of niet the beste DJ van Ned. is, wordt wel bekend binnenkort.
laatste aanpassing
Dana is echt wel goed.
alleen ze is een beetje erg commercieel geworden :'(
er is blijkbaar vraag naar en juist door je zo op te stellen blijf je populair....maar wat exclusiever mag wel.....dan te bedenken dat ze begon op van die duistere 'hardcore'-avondjes:P
 
Hey Mensen, Dana is zeker wel vet... :bounce: :bounce: :bounce:
Dat ze nu gewoon veel solo's draait, prima toch. Zo komen haar fans tenminste aan hun trekken. Geld heeft er zeker mee te maken, ze verdient er toch haar brood mee. Ieder zo zijn werk, en iedereen probeert in zijn werk succesvol te zijn. Dat doet ze goed. Doe alsjeblieft niet zo hypocriet en laat haar in d'r waarde. En die populariteit heeft ze gewoon aan haar harde style te danken. Dat ze succesvol is wil nog niet zeggen dat ze slechter gaat draaien. Keep going Dana and give me some beats!
ik vind dana ook super maar die gaat wel te ver jah maar wel leuk voor haar..
hallo mensen, de matrixx heeft wel vaker dj's die solo draaien, zoals regelmatig johan gielen en jp was vorige week, en nu is dat toevallig dana, dus waar maakt iedereen zich druk om, en dana is gewoon een topdj, dus wordt weer ff lekker avondje knallen daar in de matrixx ;-)
Nou, voor mij wordt het weer een avondje lekker :bounce: stampen :bounce: !!!! Commercieel? I don't care!! Lekker dichtbij en niet te duur! Toppie!!! :D
 
DANA Rules!!! :bounce: :bounce: :bounce: En nu met zijn allen beuQen verdomme :D
laatste aanpassing
wat een gezeik weer mensen! Als Dana heel veel cd's verkoopt, en uit polls blijkt dat ze de meest favorite Dj is, loop DAt dan niet zo af te zeiken!

2 Techno-Tom AKA technolove: Zeg dan ook wat over Tiesto man! Al 5 Tiesto solo's geweest en nu weer in Arnhem!
Van mij mogen ze de line-up wel omdraaien :-) 2 uurtjes dana en dan 5 uur Francois, want dat gebeuk gaat na 3 uur toch eentonig klinken. Dana is wel leuk maar Technoboy heeft helemaal gelijk Dana, get a life......
hou jezelf iets exclusiever... dan ga je nog ff mee... je melkt jezelf alleen maar uit. Francois kan tenminste het publiek op meedere wenken bedienen zonder commercieel te draaien en gewoon met zijn eigen stijl. Beetje Beuqen maar vooral Feesten :bounce:
laatste aanpassing
Mij interesseert het geen ene fuck wie er draait, voor mijn part mijn neefje van 3, als er maar lekker gebeukt kan worden. Voor mij gaat het om de muziek, en niet wie of wat er draait!! :bounce:

Enne Francois is cekers (y) !!!!!
laatste aanpassing
 
YES !!!!!, we will be there ...


See Yahhh
 
word je ook gaar van ..heletijd dana..maar wel dicht bij voor mij..
dus ik denk dat ik wel even ga kijken..

als NeeLuS mee gaat :)
Die ophef over Dana vind ik altijd zo triest. Zij is juist heel goed bezig, ze trekt volle zalen en haar muziek slaat aan. Ze is nu bezig zichzelf 'binnen' te draaien. Over een paar jaar hoeft ze niets meer te doen in haar leven en dan heeft ze het toch erg goed voor elkaar.

Wat is er mis met veel en snel geld verdienen?
Haha! Punten voor EriQ! (y)
Ik vind haar dus echt wel GOED en draaien ken ze ook wel!!

Alleen beetje commercieel aan het worden.
Me moeder weet zelfs wie DANA is :vaag:
 
dana populairste dj van 538, tmf en pubertjuz
 
Artiest Lazy
Ik snap t allemaal niet hoor. Iedereen loopt dana af te zeiken maar ze gaan toch allemaal dana exqlusive.

En ja dana is een beetje commercieel maar dat is de hele hardstyle scene iedereen probeert er nu geld uit te halen niet alleen dana maar ook pavo,technoboy,q-dance,id&t etc noem t maar op.

Hardstyle is nu erg populair en als een muziek style populair is wordt t snel commercieel dat is nou eenmaal zo kijk maar naar de trance en hardcore vroeger.
Zekers wel beterrrr. Tis in ieder geval een goeie lokatie, pavo heb r ook lekker gedraaid laatst....
Weetje,laat iedereen lekker zijn/haar ding doen...
En voor de Matrixx ist financieel erg aantrekkelijk,want ze weten toch dat het snel uitverkocht zal zijn en aangezien Dana niet erg veel kost...
hmmmm... commercieel maar slim denken hgeet zoeits...
maargoed Dana blijft n Ver Overschatte Dj met haar eenzijdige hardstyle sound...
Werkzaam bij Powercore Events
Artiest {SHOWLIST artist 647, 26016}
Ach ja.
Als ze maar lekker veelvan die hardstyle feesten geven, zijn we der zo vanaf. ;-)
T wordt een beetje overkill zo.
Nou nog hardcore in de meetrix,